Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קלאץ׳, פיז'ו 206 1.6 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף קלאץ׳ וקיבלתי הצעת מחיר ממוסך מוכר וטוב על סך 1500 ש״ח. יש באפשרותי להזמין קיט קלאץ׳ של וולאו בכ650 ש״ח. כדאי? כמה תעלה עבודה בארץ? הקיט כולל הכל?

אני מתכנן להזמין מאתר שנקרא rockauto, איך אוכל לדעת בוודאות שמה שאני מזמין מתאים לרכב שלי? מדובר בפיג׳ו 206xs שנת 2003 מנוע 1600 ידנית.

תודה לעוזרים!

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

מה שאתה צריך להזמין זה רפידת קלאצ', טס לחץ ומייסב לחץ. הם בדר"כ מגיעים כקיט ולעיתים את המייסב מזמינים בניפרד. אם כבר מורידים גיר כדאי להחליף את מחזיר השמן האחורי שעלותו כמה קלים בודדים. לגבי המחיר אלה המחירים במוסכים.

פורסם

אם תזמין ותיתן למוסך ולשלם לו עבודה לא יצא לך מחיר רחוק מזה.

מסכים עם מאור, תחליף על הדרך מחזיר שמן.

מה יקרה אם תזמין וזה לא מתאים?, נראה לי קצת כאב ראש להחזיר.

לדעתי תשלם את 1500 למוסך שאתה סומך עליו, ובהצלחה.

רועי

פורסם

קח בחשבון שעל הקלאץ' הזה יהיו לא מעט מיסים במידה ובכלל תצליח לשחרר אותו מהמכס.

קלאץ' לא נמצא ברשימת הרכיבים (לרכב) המיועדים לשחרור מהיר מהמכס, לכן קיים סיכוי מאד גבוה שתאלץ להמציא כל מיני אישורים הזויים בכדי שהחלק ישוחרר.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

• תוכן חדש...