Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה רכשתי רכב, היישור קו לא היה נורא וסה"כ לא היו הרבה הוצאות, בזמן הקרוב צפויות לי הוצאות כמו טסט והחלפת פנסים, לכן אני דיי מתלבט האם לבצע תיקון לגג.

הלכתי לפחח שהוא חבר של המשפחה, הוא טוען שהמצב של הגג חמור מאוד וצריך להוריד את כל הצבע והשכבות בסיס, לשייף לייסוד ולצבוע מאפס. על עבודה כזאת הוא רצה 1,200 שח.

הוא טוען שאם יצבע 'רגיל' זה ייהרס שוב אחרי חודשיים ( על צביעה 'רגילה' הוא דרש באזור ה500 שח).

מצד אחד הרכב הוא זול ואני סטודנט, ככה שאין לי יותר מדי משאבים להוציא עליו

מצד שני מאוד חשוב לי המראה של הרכב ולשמור עליו ככל שניתן, את הפנים שלו צחצחתי כמו חדש, בנוגע לצבע אני פשוט מתבאס כל פעם מחדש..

אם אני אבצע אצלו צביעה פשוטה, ואחר כך אשתמש בפוליש, אוטם , וקס וכל העניינים האלו, האם הצבע ישמר לזמן רב? אם לא, אני פשוט אוותר מראש..

אני מצרף תמונה של חלק מהגג, יש עוד פיצוצים בהמשך שלו, מחר אשתדל להביא תמונה טובה יותר.

תודה מראש.

56044414e327d.jpg

פורסם

החבר של המשפחה צודק. רק צביעה יסודית תחזיק מעמד.

אחד האזורים הקשים לצבעיה זה הגג לכן המחיר גבוה. בכל זאת

ממליץ לך לעשות סקר שוק - לדעתי תוכל למצוא ביותר זול אבל לא באופן משמעותי

כמובן שתמיד מומלץ לצבוע במקום מוכר, כי גם כאן לא חסרים חאפרים.

אבל אם זה מצב הגג הרי גם מכסה המנוע לא שונה,אכן?

פורסם

תודה על התגובה, יוגב.

הצבע במכסה מנוע דווקא בסדר גמור, פיצוצי צבע קטנים שרק פדנט ישים לב בקוטר של 7 סמ באזור מסוים, כל השאר נראה טוב.

הרכב עבר כמה תאונות אז כנראה המכסה מנוע הותקן חדש או נצבע, ופה ושם יש חוסר אחידות בגוון של הצבע בין חלקי הרכב, אבל לא משהו קריטי.

מעבר לעניין החיצוני, יש סיכון כלשהו שבעקבות גשם חזק\ברד יהיה לי חלודה\בור בגג? הייתה נקודה קטנה של חלודה והפחח שייף אותה על המקום ושם קצת חומר.

פורסם

הבעיה בצבע שמתחיל להישרף זה שזה קורה מאד מהרף הנקודות הקטנות על המכסה מנוע יכולות להפוך מהר מאד למצב שעל הגג, עניין של קיץ אחד, קח את זה בחשבון.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

כן אתה צודק ב100%, מאז שהוא אצלי אני אנסה לשמור על הצבע כמה שניתן, ניקיון טוב + אוטם ווקס, אבל הבעיה היא מה שכבר קרה לצבע, וכמו כל אחד שמשקיע במשהו, מבאס שיש דברים שאין לי איך 'לתקן'.

פורסם

כמו שאמרו חובה תיקון וצביעה יסודית,

לדעתי אם אתה לא רוצה לבצע את התיקון והצביעה, וזה פשוט מפריע לך

תחשוב על ציפוי איכותי.

Seat Ibiza FR

פורסם

ציפוי כמו ? האם הכוונה להגנה כלשהי או לקרבון? כי קרבון שחור לדוגמא יראה לא טוב לדעתי.

אשמח להתייחסות לגבי האם מעבר לפגם חיצוני זה מסוכן ויכול להיווצר 'חור' או משהו בסגנון..

פורסם

מה לגבי מדבקה שחורה וסגור עניין?

אני עשיתי שחור מבריק לגג ב250 שקל ונראה מעולה. (היו גם קילופים)

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

במצב כזה של צבע, אין הבדל ממשי בין עבודת ההכנה למדבקה או לצביעה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

טוב נראה לי בינתיים אני אשמור כמה שאפשר עם פוליש ווקס ואוטם, וכשהיה לי קצת כסף בצד אני אעשה צביעה כמו שצריך..

פורסם

קראתי קצת, יש סיכוי שפוליש על האזור של הפיצוצים יגרום יותר נזק מתועלת? אני מתכנן לעשות ניקיון רציני עם שטיפה פוליש פלסטלינה IPA ואוטם, כדאי לוותר על הפוליש באזור הגג?

פורסם

הייתי עושה צביעה אבל כמו שטענו פה אין טעם כי המצב קשה, חשבתי שאם אעשה צביעה ואז שטיפה טובה עם אוטם זה יעזור, אבל אני מבין שחייב צביעה רצינית ויסודית וזה כבר עולה פי 2~3.

• תוכן חדש...