Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין לי דרך לבדוק את זה כי הסרתי את האבנית עם פוליש.

הציפוי דוחה מים, אבל אם נשארות טיפות הן מתייבשות על הצבע.

אם הייתי רואה את הרכב הייתי יכול לתת לך תשובה יותר מדויקת. זו רק הרגשה שלי

במיוחד עקב ההתנהלות של העל העסק (אם אפשר לקרוא לו ככה) הרי אם הוא מתנהל ככה

גם העבודה שלו דומה.

אחרי עשרות יישומים על הרכב שלי של חברים והבן שלי לא ראיתי כתמי מים כאלו.

מילא הרכב שלי מטופל כל שבוע בשטיפה ותכשירים איכותיים. הרכב של הבן יושב חודשים ללא שטיפה

כי אני לא נמצא באזור. ואין עליו שום כתמים לאחר שטיפה. ולא משנה מה אני מיישם -מנזרנה/אופטי סיל/פוסו/ווקסים שונים, זה לא קיים.

פורסם
אם מה שאתה כותב נכון, למה הכתמים לא ירדו עם פלסטלינה, אלא רק עם פוליש?

אני לא מבין מה השאלה.

הכתמים התיישבו על הציפוי,עשית פוליש והורדת גם את הכתמים וגם את הציפוי,האם עדיין נשארו כתמים? כנראה שלא אז הציפוי עשה את התפקיד שלו.

בכל אופן הרגת זבוב עם תותח,בשביל כתמי מים לא עושים פוליש,אלא רק במקרים קשים מאוד מאוד.

זה שהפלסטלינה לא הצליחה להוריד את הכתמים של המים זה לא קשור לציפוי .

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

א. אני מסכים עם אריק.ס

ב.כתמים התייבשו על הציפוי,אם עושים שטיפה שעדיין פח חם מאד או שיש שמש

ג.ננולקס היא חברה גרמנית ויש נציג רשמי בארץ ,אני משתמש הרבה עם חומרים אלו

ואם יש לי שאלות פונה לנציג של ננולקס.

ד.ננולקס ממליץ לאחר ציפוי לעשות שטיפה עם שמפו שלהם ריאקטיבי ופעם מידי פעם

לעשות אטימה עם חומר שלהם WASHCOAT,שזהו אוטם נוזלי ואז הציפוי מחזיק לאורך זמן רב.

לדעתי תיפנה לנציג הננולקס בארץ ליעוץ לכל מה שקשור לציפוי,הוא תמיד עושה הדרכה והדגמה לכולם חינם.

ככה ניראה הרכב שלי לאחר טיפול אחרי יותר מחצי שנה,ורכב שלי לא חדש,אבל אני שוטף ידני ולפי הוראות של ננולקס.nanolex 907.jpgnanolex 917.jpgnanolex 963.jpgnanolex 916.jpgnanolex 962.jpgnanolex 909.jpgnanolex 906.jpg

פורסם

בתור אחד ששוטף את הרכב שלו אחת לשבוע ודואג תמיד שיהיה ציפוי הגנה ( אוטם צבע, ציפוי נאנו, וואקס )כלשהו על הרכב, לא נתקלתי בכתמי מים גם אחרי גשמים.

מה שלא יהיה, לפי איך שהמצב נראה, דרוש שוב טיפול פלסטלינה + פוליש להורדת הסווירלים והכתמים של המים שככל הנראה נגרמו משטיפה לא נכונה או שפשוט הציפוי עשה את שלו והלקה נהייתה רגישה למזהמים כגון מלחים וחומציות.

זה העמוד הרשמי של נציג nanolex בארץ:

https://www.facebook.com/ALT.D.S

הוא ישמח לעזור לך מניסיון אישי שלי.

בהצלחה.

Keep it simple, Keep it stupid 8)

פורסם

התחלנו :)

בכל מקרה, כתמי מים הם אכן אויב של ציפויים, מספיק להציץ בפורומים בחו"ל ששם הנושא מעט יותר מפותח, כדי להבין את המצב.

כמו שהומלץ קודם carpro spotless, חומר מעולה שנועד לפתור את הבעיה הזאת בקלות וביעילות, המלצתי עליו בערך 100 פעם בעבר, זה החומר היחיד שעושה את העבודה לטעמי, מבלי להתחיל לגלח לכה.

אגב, בתמונה שצילמת רואים המון סווירלים, שטיפה ידנית במכוני שטיפה או שטיפה בשיטה של סוויס וקס, לא תמנע את הופעת הסווירלים.

"יאללה בירי".

פורסם

אחרי מס׳ בדיקות שלי, התברר שיש הרבה מידע שהוסתר ממני וגרם לי לכתוב בפוסט מידע לא מדויק ב-100% ועל זה אני מצטער.

בעקבות הפוסט קיבלתי פניה מאריה אלתר, שביצע בדיקה ע״מ לראות אם מדובר בציפוי ננולקס ואיך הוא יוכל לעזור לי בתור היבואן הרשמי.

התברר כי ברכב שלי יישמו ציפוי נאנו שקר כלשהוא ולא החומר שהכרתי.

בנוסף, הוא ניסה לגשר ביני לבין מבצע העבודה, אבל ללא הצלחה, פשוט כי לא מעוניינים לטפל ברכב ובליקויים. הנושא יגיע לצערי לפתחו של בית המשפט. תודה לכל מי שהגיב כאן בפוסט והאיר את עיניי וליעקב על הניסיון והרצון לעזור.

פורסם

זאת אומרת אין שום קשר לא ישיר ולא בעקיפין לחברה גרמנית ננולקס(NANOLEXׂׂ)

אפשר לקבל שם אמיתי של ננו שיישמו לך ברכב ומהו מקור של אותו ננו???מאיזה מדינה???

פורסם (נערך)

אין קשר בין הננו שישמו לי ברכב לננולקס הגרמני.

לפי מה שהבנתי, מדובר בננו יפני שמשווק ע״י יבואן אחר בארץ ואין לו קשר לננולקס או ליעקב אלתר.

יעקב ניסה לעזור ולגשר כי הוא מכיר את היבואן של הננו היפני, אבל לא הצליח.

עריכה אחרונה על ידי asafasraf

• תוכן חדש...