Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל יום אני מחנה בחניון של האונ', ודווקא היום תחילת שנה חדשה, התכוונתי לרכוש תו חניה של המכון כושר באונ' שמאפשר לחנות בחינם (ניתן היה לרכוש החל מהיום).

הקיצר, היום אני מגיע מהר לאונ' בבוקר כדי להגיע לבוחן, וראיתי ליד חניון דרום (מי שמכיר) היה עוד קצת מקום להדחף איפה שתמיד חונים בין השטח האפור לאדום לבן המחוק ליד החניה, אז ישר החנתי שם מהר ויצאתי לאונ'.

בכל מקרה בשעתיים חלון שהיו לי פתאום התחילה סופה שחבל"ז בחוץ, אבל בכל זאת רציתי לרוץ מהר לאוטו כדי לסוע למכון ולרכוש את התו, אני רץ בגשם וברוח החזקה, כולי מים, ומה אני מגלה? אין אוטו! וחניתי במקום שתמיד מחנים בו! (וגם אם יש ספק שאסור, עדיין הוא לא בנתיב תנועה ואינ מהווה הפרעה לתנועה ככה שצריך לגרור).

רצתי בחזרה בסופה, כשחזרתי לאונ' אמרו לי שבדיוק מאיפה שהגעתי יש את חניון הגרירה, ומה מסתבר? גררו לי את האוטו 30 מטר! ושוב הייתי צריך לרוץ בגשם וברוח כדי לשחרר את האוטו.

כשהגעתי, מה נותנים לי- עלות גרירה מסכנה- 250 ש"ח, ודו"ח עוד 250 ש"ח! ועל מקום שאי אפשר לדעת אם מותר או אסור לחנות (אדום לבן מחוק, שלידו וחלקו אפורים לגמרי וכל השאר שחנו וחונים לא מקבלים דו"ח).

בקיצור אני פשוט לא מאמין, דווקא ביום האחרון שהייתי צריך לחנות באזור הזה, ולהתחיל להחנות בחינם עם תו, אני מקבל 500 שקל קנס, שזה בהרבה יותר מעלות חניה לשנה שלמה (רק 375 ש"ח).

חתיכת דרך להתחיל שנה חדשה.

עכשיו לשאלות:

לדעתכם, ובפרט מי שמכיר את המקום, האם אני יכול לערער ובאמת לקבל החזר כספי, במידה ואני גם אצלם את הקטעים המקוטעים והלא ברורים? והאם מחזירים גם את עלות הגרירה במקרה כזה? (באמת שה500 שקל האלה חסרים לי, במקום להוציא אותם על שטות גמורה, ובכלל ממתי סיפור כזה מסכן עולה כ"כ הרבה?!).

פורסם

צר לי - אבל למיטב הבנתי עליך להתרכז בלימודיך...

כך תרכוש תואר ועם קצת מזל גם עבודה טובה שתכניס לך הכנסה נאה..

הכנסה זו תאפשר לך להתגבר על החוסר הנוכחי ב 500 ש"ח ואולי אף על עוגמת הנפש....

ועכשיו יותר ברצינות...

שלם ושכח....

(על משקל שגר ושכח.... לכל ציידי הטנקים וטייסי המסוקים שבינכם:wink: )

אלון

פורסם

האמת היא שאני מסתמך על זה שבגלל האטיות של המנגנון המשפטי, תאריך המשפט יהיה הרבה אחרי סוף הסמסטר והרבה אחרי הבחינות (אם לא בסוף הסמסטר הבא...)

פורסם

אל תשלם ואל תשכח.

תגיש בקשה לביטול הדוח ולהחזר הגרירה, תנמק את הבקשה ותצרף תמונות הממחישות את הצבע הדהוי וכל שאר הפרטים.

מניסיון שלי, המאבק משתלם.

חמש מאות ש"ח לא הולך ברגל, לא לסטודנט ולא לעורך דין. גם לא מאה. מעבר לזה, אם הציבור ישתוק, הפקחים והשוטרים ימשיכו לחלק דוחות על ימין ושמאל ללא אבחנה.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...