Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוץ בצמיג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

הוצאתי מהצמיג משהו שניראה כמו קוץ.

שווה לקפוץ לפנצריה שייבדקו אם יש שאריות בתוך הצמיג או סתם דאגה מיותרת?

קוץ1.jpg

קוץ3.jpg

קץ2.jpg

פורסם

איזה קטן זה.

סחטיין על עיני הנץ.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

האמת, בהתחלה חשבתי שזה נעץ, אבל זה לא. או שזה קוץ או שזה יצור חוצני כלשהו.

בדיעבד זאת הייתה שטות להוציא אותו לבד מהצמיג, אם זה היה משהו ארוך יותר יכל להיגרם נזק במשיכה.

פורסם (נערך)

אתה צודק. אם זה היה מסמר אני מניח שלא הייתי מנסה להוציא אותו, והדבר הנכון ביותר היה להחליף לחלופי ולקפוץ לפנצריה.

איך אפשר לדעת שלא נשארה חתיכה בתוך הצמיג?

עריכה אחרונה על ידי vardump
פורסם

סתם שאלת אגב, כל כמה זמן אתה בודקים את הצמיגים שלכם בחיפוש אחר מפגעים?

רוב החברים ששאלתי אותם אמרו שהם רק ממלאים אוויר ואף פעם לא מחפשים אחר מפגעים (ברגים, אבנים) בצורה יזומה.

לפני כחודש למשל ראיתי שברכב של השכן שלי נעוץ בורג טוב טוב והערתי את תשומת ליבו לכך, לא היה ניראה לי שהוא התרגש מזה יותר מדי.

ולכן אני שואל את עצמי, האם אני פרנואיד..:shock:

• תוכן חדש...