Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגג שלך מטונף. אין ספק.

השאלה אם סמרטוט רטוב מוריד את זה או שיש פה עבודה קצת יותר רצינית. פלסטלינה ושות'

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוריד, בטח שמוריד. אין שם שום דבר שלא היה על כל אוטו שחנה בחוץ בשבוע האחרון.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בקיצור, שטיפה תת רמה.

פרייארים מתחלפים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בפעם הראשונה אתה קורבן. רק בפעם השניה אתה פראייר.

כמו שאמר המושיע הגדול הנשיא ג'ורג' דאבליו בוש,

'Fool me once, shame on ... shame on you. Fool me... You can't get fooled again

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

שטיפה חפיפניקית ביותר. אין ספק שהיום הזה שהוא בדיוק אחרי האובך ובדיוק לפני החג מועד לפורענות- יש תורים בכל מקום ומכוני השטיפה רוצים להספיק כמה שיותר לקוחות באחד הימים הרווחיים ביותר שיהיו להם כנראה השנה. אין ספק שבהרבה מקומות יחפפו לקוחות במהירות והרמה תרד.

להבא, ביום כזה לא הייתי מתקרב למכוני שטיפה בכלל. לא שאני עושה את זה יותר מדי גם בשאר ימות השנה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

דווקא בצומת סביון בניגוד לפתח תקוה הם היו בסדר. הכל תלוי לאן בעל הרשת שולח מנהל תחנה טוב שיש לו. בשטיפה שלי אני מקבל יחס טוב ועבודה טובה, אבל יוצא לי כמעט 80 עם הטיפ. עוד 20 שקל ואתה כבר הולך למשפשף עם קצף שלג, כפפה של מגס ומגבת מקוריאני.

פורסם

1. לא משאירים את האוטו בלי השגחה, מה שהם עושים בזמן העברות ממקום למקום זה פשוט צחוק (מרימים אמבקס, פרפור קליל)

2. פשוט תבקש שישאבו, שילמת 60 שקל מה שבאשדוד משלמים על ידני חיצוני+ידני ובאמת מצחצחים, אל תזוז פשוט מאוד

פורסם

אתה צודק, הם לא בסדר.

אבל פעם הבאה תעשה טובה ותסתכל רגע על הרכב לפני שאתה יוצא מהמקום, לא לטעמך? דבר עם העובדים.

ואם אתה שוטף במכונה GTI אז מגיע לך... :twisted: , מוזמן לבוא אליי לשטיפה סיבובית עם קרמבולה ללא עלות.

Miata ND2

פורסם

אמנם לחדשה הכלבה לא תיכנס אבל ברכב הקודם, נכנסה גם נכנסה (גולדנית עם כמות נשירה שהשתיקה יפה לה) ובשטיפה Super Car Wash בקניון איילון שטיפה ידנית + פנימית והרכב היה יוצא כמו חדש. שאבו הכל והוציאו את הרכב כחדש לאחר כל שטיפה כך שהספא של פז כנראה סתם חנטרישים, כמו שאמרת פעם ראשונה שלך וגם אחרונה וכנראה של רב קוראי הת׳רד הזה...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

לא ראיתי שום שטיפה שמשקיעה בשאיבה כמו שצריך (רק סוויס ווקס היו בסדר), כולם שואבים איפה שרואים וזהו, מחפפים לגמרי.

אני לא מדבר על רמת העבודה הירודה, הניקיון עם המטאטא ועם איזה סבון כלים או מסיר שומנים, השימוש באותן מגבות כל הזמן שלא עוברות ניקיון וכו'.

זאת הסיבה שאני הולך למכון שטיפה ומנקה לבד, רק משתמש בגרניק ובשואב שלו. השמפו, הכפפה, המגבות וחומרי העבודה הם שלי ואני יודע במה אני משתמש ואיך אני מנקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פעם במיליון שנה אני לא רואה סיבה לא ללכת לשטיפה.

אני אישית תמיד שוטף את הרכב לבד, אם זה בצורה נכונה או לא, אבל אין מה לעשות, בסערות מסויימות חובה גרניק ולחץ מים חזק.

מי שאין לו כלים בסיסיים ואפשרות לנקות לכלוך כבד כמו האובך והחול המטורף שהיה לנו, עדף שיילך לשטיפה כמו שאמרתי.

אגב, איך אתם לוקחים את הגרניק ? זה כמו שמישהו שאני לא מכיר, יבוא אליי כעצמאי בעבודה ויבקש להלוות לו משהו... מה גם שבד"כ הם עסוקים עם הגרניק, לא?

ואכן, השטיפה היא בד"כ אגרסיבית ועם מטאטא. לגבי שטיפה פנימית, דווקא מהנסיון שלי שוטפים יפה מאוד, הבעיה שמוסיפים חומרים הזויים, דביקים, ולא בריאים.

בנוסף, זה גם תלוי במקום עצמו... אצלי בעיר יש איזה 4-5 מכוני שטיפה, ככה שאם לא מרוצים מאחד תמיד אפשר ללכת לשני.

פורסם

חבר, לא צריך שום כלים מיוחדים, לא גרניק ולא נעליים.

הרכב שלי ברשותי כבר חמש וחצי שנים, מעולם לא הצטרכתי לא גרניק, לא הקצפות כאלה ואחרות, ולא שום "כלי כבד".

כל מה שאני צריך זה שבע ליטרים של מים בדלי.

את הרכב שלי שטפתי היום אחרי שלושה שבועות, שבהם היה גם את האובך המטורף הזה.

המצרכים:

1. צינור מים.

2. דלי גדול בודד.

3. שמפו ( optimum no rinse - מיועד לחבר'ה שאין להם גישה ישירה למים - מצריך טכניקת נקיון שונה ממה שהרב מכירים).

4. כפפה.

5. מגבת ייבוש.

6. מרסס ידני של ליטר וחצי.

כמובן שהמוצרים באיכות טובה/פרמיום.

אחרי 50 דקות הרכב נראה מושלם, כמו ששום קארספא לא יספק אותך לעולם.

כן זה מצריך טכניקה מסויימת ועדינות יחסית, אבל ככה אתה תוכל להיות בטוח שהרכב קיבל את מה שמגיע לו.

אני לא אכנס עם אנשים לרזולוציות ומושגים כמו סווירלים וכו', כי כל עוד זה תחת פורום כללי, זה לרוב יעניין לאנשים את התחת.

אבל מי שרוצה לשטוף לבד ובצורה איכותית ביותר, ניתן, ובקלות.

"יאללה בירי".

פורסם

ההורים שלי עשו מנוי למקום המקולל הזה, אני מת כבר שיסתיים. נשארו שש שטיפות עד לחופש! תמיד יש שם תור תמיד צריך לחכות שעה עד שמנקים לך את הרכב. לעומת זאת יש ביהוד מקום של שטיפה ידנית שעולה 25 שח בחור בשם ניסן בונבון. יש גם בקניון קרית אונו במפלס מינוס 3 אבל גם שם צריך לחכות אם לא באים בבוקר.

8)
פורסם
פעם במיליון שנה אני לא רואה סיבה לא ללכת לשטיפה.

אני אישית תמיד שוטף את הרכב לבד, אם זה בצורה נכונה או לא, אבל אין מה לעשות, בסערות מסויימות חובה גרניק ולחץ מים חזק.

מי שאין לו כלים בסיסיים ואפשרות לנקות לכלוך כבד כמו האובך והחול המטורף שהיה לנו, עדף שיילך לשטיפה כמו שאמרתי.

אגב, איך אתם לוקחים את הגרניק ? זה כמו שמישהו שאני לא מכיר, יבוא אליי כעצמאי בעבודה ויבקש להלוות לו משהו... מה גם שבד"כ הם עסוקים עם הגרניק, לא?

ואכן, השטיפה היא בד"כ אגרסיבית ועם מטאטא. לגבי שטיפה פנימית, דווקא מהנסיון שלי שוטפים יפה מאוד, הבעיה שמוסיפים חומרים הזויים, דביקים, ולא בריאים.

בנוסף, זה גם תלוי במקום עצמו... אצלי בעיר יש איזה 4-5 מכוני שטיפה, ככה שאם לא מרוצים מאחד תמיד אפשר ללכת לשני.

יש לי הסדר עם שטיפה בעיר שלי, אני משלם לו ומשתמש בגרניק ובשואב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אמנם לחדשה הכלבה לא תיכנס אבל ברכב הקודם, נכנסה גם נכנסה (גולדנית עם כמות נשירה שהשתיקה יפה לה) ובשטיפה Super Car Wash בקניון איילון שטיפה ידנית + פנימית והרכב היה יוצא כמו חדש. שאבו הכל והוציאו את הרכב כחדש לאחר כל שטיפה כך שהספא של פז כנראה סתם חנטרישים, כמו שאמרת פעם ראשונה שלך וגם אחרונה וכנראה של רב קוראי הת׳רד הזה...

לאן הגולדנית נכנסה ברכב הקודם? הכלב שלי (27 ק"ג של קולי) אוהב מאוד את הבגאז' של הגולף - הוא מת על נסיעות (רץ אלי בכל פעם שאני לוקח מפתחות, ואז רץ לאוטו וקופץ לבגאז'). ככה השיער נשאר מאחורה, וכולם מרוצים.

• תוכן חדש...