Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבון ליסינג שעובד ומעודכן ל 2015 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק כדי להבין,

רכב שעלותו 120K, אחרי 2.48% עומד על קרוב ל-123K. התשלום החודשי של שוכר הליסינג הוא 123K חלקי 36 (חודשים)?

אם כן, איך זה משתלם? לא עדיף לקחת מימון ולשלם על רכב שבפועל יהיה שלך?

או שהרעיון הוא להתחדש כל תקופה מסויימת?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)
רק כדי להבין,

רכב שעלותו 120K, אחרי 2.48% עומד על קרוב ל-123K. התשלום החודשי של שוכר הליסינג הוא 123K חלקי 36 (חודשים)?

אם כן, איך זה משתלם? לא עדיף לקחת מימון ולשלם על רכב שבפועל יהיה שלך?

או שהרעיון הוא להתחדש כל תקופה מסויימת?

לא, 2.48% מערך הרכב כחדש זה שווי השימוש החודשי ברכב כלפי מס הכנסה. במילים אחרות, זה שווי ההטבה לשימוש ברכב מבחינת מס הכנסה.

עריכה אחרונה על ידי ch2856
פורסם

MICHAEL איזה בלגאן עשית. רכב שעלותו 120,000 הזקיפה למס היא 120,000*2.48% יוצא 2,976 זקיפה לצורך מס, בנטו זה תלוי במס השולי. נניח 50% אז זה יוצא בנטו 2,976*50%.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
היי

מישהו יכול להפנות אותי למחשבון ליסינג שעובד ומעודכן ל 2015 ?

מה שרשמנו זה לטובת זקיפת שווי שימוש חודשי בתלוש השכר.

אתה מחפש מחשבון לעסקאות ליסינג וכמה יעלה לך כל חודש?

A3

A4

פורסם

אני אסביר את עצמי

אני מתלבט האם לקנות רכב פרטי או לקחת ליסינג דרך העבודה ולכן אני מחפש איזושהי דרך להשוואה

ראיתי באינטרנט כל מיני אתרים וקבצי אקסל שעושים את זה אבל רציתי המלצה לאתר שנחשב אמין ומעודכן ל 2015

פורסם

הכי טוב ומדוייק זה לפנות לחברה שאתה עובד בה ולבקש לעשות סימולציית שכר עם ובלי רכב. כל ניסיון אחר יכול להביא אותה לסטיות גדולות.

כמה אתה נוסע בחודש?

האם יש הגבלה על הדלק?

פורסם

זה גליון חישוב מוצלח שהורדתי פעם, ועדכנתי אותו עם מדרגות מס של 2015. אפשר לשחק עם המספרים בתאים הלבנים, לא לגעת בתאים האחרים.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1i_vlkd6XH9TzdZNpcg6BfBj82aCx1wccbAMQJcOij_U/edit?usp=sharing

(הכי טוב להוריד למחשב ולשחק בעותק).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש שם שני לינקים, אחד ל'בלוג של יתיר' שהוא לא מעודכן ולא יסודי מספיק. השני זה לינק לאותו קובץ שאני העליתי, אבל לא מעודכן למדרגות מס של 2015.

מה שכן - חשוב לקרוא את כל החסרונות והיתרונות, לא כולם מודעים לכל הדברים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...