Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני בתקציב של 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

אני מחפש רכב בתקציב של 50K (למשהו מיוחד אפשר קצת לחרוג)

השימוש העיקרי שלי הוא נסיעה בינעירונית לעבודה, אני נוסע בערך 26K ק"מ בשנה,

חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני (כולל עלויות טיפולים) ובטיחותי, לא משנה הקטגוריה, עדיף שנתון גבוה כמובן, לא משנה לי כל כך הגיר, אסתדר עם כל גיר שיהיה.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אם ידני יש לך מבחר של סופרמיני ידניות רובן עם מנועי 1.2 , אבל עדיין חסכוניות(ריו,קליאו, יאריס עם 1.3 , I20, פיאסטה. )

יש לך גם את הואגיות (איביזה /פולו /פאביה )עם מנועי 1.4 וגיר ידני.

אם ברצונך אוטומט, תוכל לשקול את המיצובישי ספייס סטאר או הניסן מיקרה.

פורסם

רוב המכוניות יהיו משנתון 12 אבל נכנסות קצת 2013.

רובן בעלות 5 כוכבים אבל הדירוג של הפונטו מ2005 ככה שלא יודע מה הוא נחשב היום- מן הסתם שהיא עברה מספר עדכונים. מאידך יש לה גרסאות ידניות נדירות עם 105 ו135 כ"ס שכדאי לחפש.

לקיה אם הייתה מבעלות פרטית כנראה שיש אחריות מורחבת כאשר ה4 שנים האחרונות זה על מנוע וגיר בלבד.

לפולו יש 4 כריות אוויר בניגוד לרוב הקטגוריה שלה יש 6, הייתי מוריד אותה .

אפשר להכניס במקומה את הסוזוקי סוויפט .

• תוכן חדש...