Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע לעץ - קיים כזה ללא ריח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

לאחרונה בניתי איזשהו מתקן לעבודה מקוביות משחק של ילדים. בדיקת ההיתכנות הראתה שהוא עושה את תפקידו היטב וכעת צריך להביא אותו למצב קצת יותר נעים מבחינה אסטטית.

האם קיים בשוק צבע לעץ שלא יסריח את כל הסביבה, או שעדיף פשוט להשתמש בלכה? המתקן ימוקם מדי פעם בחלל קטן סגור ואם יהיה לו ריח חזק זו תהיה בעיה רצינית.

לעצתכם אודה.

פורסם

דווקא במקרה הזה הייתי סומך, למשל ליעקבי יש סדרת צבע שנקראת 'הידרו' -

צבע עץ שמתהדר בתקן הגרמני לצעצועים, ואם זה כך זה שווה יותר מהמלצה

של מישהו שצבע בעצמו ולא הריח, שזה לא איזה מדד למשהו.

The first one to get angry loses

פורסם

הצבעים האטומים של טמבור ונירלט על בסיס מים הם ללא ריחות לוואי. דאג ליישם יסוד על בסיס מים לפני הצביעה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כל לכה שצבעתי עימה עד היום ויובשה כמו שצריך לא המשיכה לפלוט ריחות אחרי מספר ימים. הריחות הם הסולבנטים שמתנדפים. רוב הלכות גג-גג שבוע אם אני זוכר נכון...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

שים לב שלכות על בסיס מים לא עמידות לשחיקה.

לצבוע הכי טוב בהתזה... (הכוונה לספריי... לא פיסטולט)

אם לא אז מברשת.

רולר סתם מעצבן לדבר כזה קטן כי צריך להחזיק אותו קונטרה או לקבע איכשהו.

פורסם

תלוי בצבע בעיר, בחינתי פיסטולט לכל דבר, בהנחה שאין גישה, אני מעדיף מברשת לשכבה ראשנה/שנייה וספוג עטוף בפיסת כותנה שכבה שניה.

הייתי שוקל לעשות סנדינג סילר או יסוד טוב כדי לאטום ושיוף 220+- כדי לשטח את הסיבים ש"קפצו" מהספיגה של שכבת ההכנה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...