Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גיר C5

רונן שחפ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

C5 כלומר סיטרואן C5?.

מוזר...

יצא לי לנסוע על C5 עם מנוע 2,000 ומנוע 3,000 בשנתונים שאתה מציין, לא יצא לי לראות רכב עם 6 הילוכים, רק עם 5.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

התיבות שהותקנו ב-C5 הראשונה והשנייה, היו AL4.

בדגם השלישי, אני לא יודע.

בנוגע לתיבה אוטומטית באירופה, גם שם התיבה היא אוטומטית AL4.

וכמו שציינתי, באירופה, לא יצא לי ללהיתקל בתיבה אוטו'\ידנית בעלת 6 הילוכים, בשני הדגמים הראשונים.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

ה-C5 שווקה גם עם מנוע V6 בנפח 3.0 ליטר, והוא כמדומני שודך לגיר 5 הילוכים (של ZF אם אני לא טועה). בדור הראשון, הדגם הזה שווק לזמן קצר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

מדובר על 2009-2010 דור 3 ששם מורכבת תיבה AL4.

הרי ידוע שחלק מהדגמים לא משווקים לארץ.

השאלה עם פזו סיטרואן בשנים 2009-2010 הוציאו לאירופה מנוע 2000 סמ"ק במקום תיבת AL4.

תיבת 6 הילוכים.

עריכה אחרונה על ידי רונן שחפ
פורסם

תיבה אוטומטית עם 6 הילוכים הופיעה ב-C5 בדור הראשון והשני, בגרסת הבנזין V6 בנפח 3.0 ליטר ובגרסאות הדיזל הבכירות (בהתחלה ב-2.2 ליטר ובהמשך גם ב-2.0 ליטר שהחליף אותו) שלא נמכרו בארץ. הוא מעולם לא שודך למנוע ה-2.0 ליטר המוכר.

• תוכן חדש...