Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביולי חזרנו מאילת לכיוון תל אביב עם וויז. באזור באר שבע הוא ביצע מעקף לכביש 60 ומשם לכביש 358.

ההורים היו איתי באוטו ופתאום קלטו את גדר ההפרדה מצד ימין. כל הרכב נכנס להיסטריה עד שיצאנו לכביש 6.

אז כן, לוחיות ירוקות/מחסום/גדר הפרדה להתחיל להבין באיזה כביש אתה.

אגב 358 כביש חדש ומדהים, במיוחד איזור הכרמים של חבל לכיש.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לוחיות ירוקות יש רק למוניות. לכלי רכב רגילים של תושבי הרשות יש לוחיות לבנות.

פורסם (נערך)

במסגרת עבודתי לא מזמן התפלאתי לגלות שאכן מצב זה יכול לקרות.

פגשתי ברופא פלסטיני תושב טול כם אם אני לא טועה עם רכב גולף מהשנתונים האחרונים (לא זוכר צבע) שמשיחה קצרה איתו הסתבר שהוא רופא שמגיע עם רכבו הפלסטיני, עם לוחית לבנה וכיתוב ירוק לתוך ת''א! יש לו אישור כניסה מיוחד עבורו ועבור הרכב.

מבירור יש כמה וכמה כאלה ולי אישית זה גם משהו חדש.

לפותח השרשור, אני מתאר לעצמי שנסעת בכביש 90 בחלקיו השונים, הכביש משותף לשימוש פלסטינים וישראלים, האם מסוכן? יחסית להתחממות בשטחים ובארץ מבחינת מקרי פח''ע כביש 90 לדעתי נותר כמו שהיה, דיי שקט ורגוע.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

תגידו, אתם אמיתיים?

מגיע בן אדם ושואל שאלה עניינית. הוא נסע דרך שטח C שבו הוא לא נסע מעולם, ושואל את מי שנוסע/נסע בדרכים האלה האם יש חשש לנסוע דרך כבישים אלו.

מה קשורות ההערות לגבי האם הוא חי במדינה, רואה חדשות או וואטאבר? מקרינים בחדשות כל ערב את מפת הכבישים של ישראל ונותנים המלצות?

ההערה על מחסום בשטח C שאותו אנחנו יכולים לעבור ולוחיות P לא יכולות לא נכונה.

בברטעה נוסעות מכוניות עם לוחית ישראלית ומכוניות עם לוחית פלסטינית. לא ביציאה ולא בכניסה לברטעה אין מחסום, משמע הם יכולים לצאת לכיוון כביש 65 בעירון באין מפריע.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

אם כבר, אז לי יוצא לראות מדי פעם על כביש 6 רכבים עם לוחיות ירדניות, שמרחוק נראת כמו לוחית פלסטינית (שחור על רקע לבן, עם מספרים וכתוב משהו בערבית). רק אם מתקרבים, אפשר לראות את המילה JORDAN.

ההורים היו איתי באוטו ופתאום קלטו את גדר ההפרדה מצד ימין. כל הרכב נכנס להיסטריה עד שיצאנו לכביש 6.

אם הייתם ממשיכים צפונה בכביש 6, בטח הייתם חוטפים שבץ מפחד (הגדר שם צמודה לכביש).

#שיטשתושבימדינתתלאביבאומרים [emoji14]

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תגידו, אתם אמיתיים?

מגיע בן אדם ושואל שאלה עניינית. הוא נסע דרך שטח C שבו הוא לא נסע מעולם, ושואל את מי שנוסע/נסע בדרכים האלה האם יש חשש לנסוע דרך כבישים אלו.

מה קשורות ההערות לגבי האם הוא חי במדינה, רואה חדשות או וואטאבר?

זה ממש לא חדש בפורום - אם תבצע חיפוש תוכל לראות גם השפלות, העלבות, ניסיונות לסכסך בין חברי פורום שונים ובעצם השמיים הם הגבול. לדוגמה, לא יכול לשכוח את חבר הפורום שפתח שרשור על נהיגה מסוכנת לכאורה של מוסכניק ברכב שלו בעת טיפול ברכב, ו- "זכה" לשלל העלבות והערות ביניים משפילות.

פות"ש - אל תיקח ללב ותתעלם מההערות שלא רלוונטיות.

פורסם

העלבת חברים בשל דברים של מה בכך היא טכניקת הטרלה שמקובלת בפורום הזה.

בהתחלה זה הפריע לי. היום אני צופה בשרשורים האלה משועשע.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני שאלתי את השאלה "האם אתה רואה חדשות וחי במדינה?"

לא רואה בזה סוג של תוכן מעליב, אבל אם מישהו חושב שכן - קבלו את התנצלותי.

מוזר לי מאור לראות בן אדם בוגר במדנית ישראל שלא יודע שיש קו ירוק, שיש רשות, שיש איזורי שליטה משותפים, יש כבישים בשימוש משותף וכו'.

בכל מקרה, לפני אותה הערה עניתי עניינית לכל השאלות.

אם כבר, אז לי יוצא לראות מדי פעם על כביש 6 רכבים עם לוחיות ירדניות, שמרחוק נראת כמו לוחית פלסטינית (שחור על רקע לבן, עם מספרים וכתוב משהו בערבית). רק אם מתקרבים, אפשר לראות את המילה JORDAN.

ראיתי גם אני מכוניות על לוחית ירדנית אפילו בתל אביב, אני מניח שבתנאים מסויימים אזרח ירדני יכול להכנס לישראל עם רכבו, להזכירכם יש הסכם שלום עם ירדן.

פורסם

דרך אגב, מישהו יודע אם הגאטסו שתקעו באמצע הירידה לים המלח בכביש 1 פעילה? זה אחד הכבישים הטובים ביותר במדינה ולפתח שם מהירות גבוהה בירידה זה "אופס לא שמתי לב שאני על 1XX".

פורסם (נערך)

ואיך אדון נכבד - הבנת מהשרשור שלי שאני לא יודע את כל הדברים שציינת לעיל? איפה לעזאזל ואיך הגעת למסקנה שאני לא יודע שיש קו ירוק? שיש רשות? שיש איזורי שליטה משותפים? אם תראה לי איפה רשמתי כזה דבר אני אשמח.

עליתי על כביש שאני לא מכיר והתפלאתי שבכביש זה ישנה התופעה שאתה מתאר. זה לא אומר שאני לא יודע שהיא קיימת, אלא שהופתעתי מקיומה באיזור מסויים.

היה חשוב לי לדעת לעתיד האם יש סיכוי שוייז ימליץ לי על מסלול מסוכן יותר מבחינה ביטחונית כדי לדעת לא לנסוע דרכו.

אני חי בצפון, רואה כל יום חדשות, מתעדכן ויודע בדיוק מה קורה בארץ, מתי וכמה, אבל איך זה קשור לעזאזל לשאלה על כביש שבו לא נסעתי מעולם ואפילו לא באיזור?

תודה רבה לכל החברה שענו, שמח להחכים.

עריכה אחרונה על ידי Hihiz
פורסם

כבר התנצלתי פעם אחת, אם זה לא מספיק, מתנצל שוב.

כשאתה שואל "מי לעזאזל נותן להם להסתובב שם" זה מצביע על חוסר ידע מסויים ולכן הגבתי כך.

אשמח לענות לכל השאלות, בכייף.

פורסם (נערך)

קצת היסטוריה: אחרי מלחמת ששת הימים הוצאו מספר סוגי לוחיות רישוי לערבים תושבי השטחים:

ירוקות - לתושבי ירושלים המזרחית.

כחולות - לתושבי הגדה המערבית

(תקנו אותי אם הצלבתי, חלפו מאז הרבה שנים)

לבנות עם האות "ע" בעברית ו-"ע'" בערבית - לתושבי רצועת עזה.

היו גם לוחיות לתושבי רמה"ג (נדמה לי אדומות) וגם משהו ייחודי לסיני, אולי אפילו עם חלוקה נפרדת לדרום סיני.

הלוחיות הירושלמיות עלמו די מוקדם לטובת לוחיות צהובות, לא זוכר איך נעלמו השאר.

מי שהזכיר וחיות ירניות - הן לא לגמרי נדירות, היו שנים בהן היה קו של מיניבוס מתחנת הרכבת חיפה מרכז לעמאן שהופעל עם לוחיות כאלה. אבל אני חייב לציין שבמהלך השנים נתקלתי בחיפה ב-2-3 לוחיות של אבו דאבי. זוכר אפילו שאחת מהן היתה טויוטה סיינה ברחוב הגפן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ואו, עכשיו אני מבין למה אנשים כל כך מנותקים מיהודה ושומרון , מהבקעה, מהשטחים, ומוכנים גם למסור אותם תמורת שלום.

כי הם פשוט לא מודעים להיכן המקומות האלו נמצאים, הם לא מודעים לסכנות או למציאות שקיימת שם.

בתור אחד ששירת באיו"ש כל השירות הצבאי אני יכול להגיד לך שכמובן שיותר מסוכן, אבל לא ברמה שאתה מתאר, זה לא שתסע עכשיו ליד רכב עם לוחית P (לא יודע מה זה פלסטין , מצטער) וכולם יזרקו עליך אבנים, אבל כן - יש סכנות בכבישים כאלו באיזורים שקרובים לכפרים.

כדאי באמת כמוו שרוב חברי הפורום הציעו, שתפתח מפה או אפילו תקח טיול קצר במדינה שלך, ותפתח את העיניים כשאתה נוסע כדי לראות שעברת כרגע מחסום מחוץ לקו הירוק אל תוך הקו ירוק, מה שאומר שאין לך צורך לעבור בידוק בטחוני, בשובך אל 'הארץ' תצטרך לעבור בידוק בטחוני, ומשום כך לא תראה בתוך מדינת תל אביב רכב עם לוחית P.

פורסם

אליק - יש כאן כמה אנשים שרואים את הסכנות באזרוח הפלסטינים כישראלים. בכל מקרה - אתה מוזמן לעבור ל"שרשור הפוליטי שלאחר בחירות", יש שם התנצחויות אין סופיות בראשות M3, יבגניפ ושות'.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...