Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהרים טובים אנשים.

הבעיה שלי היא הנעה קשה בקיה ריו דיזל 2007 כאשר הרכב עומד הרבה זמן (8 שעות לדוגמא).

שקניתי את הרכב בעל הרכב ציין שצריך לפתוח סוויץ' לחכות שנורת הסלילים תכבה, לסגור סוויץ ואז ישר לסובב ולהניע.

שמתי לב שאם אני מחכה שנורית הסלילים תכבה ופשוט מניע הרכב פשוט לא מניע.. הסטרטר נשמע היטב ותקין אבל לא קורה כלום.. זה מוזר...

מה שאני עושה זה מחכה כמה שניות על סוויץ', מוריד מסוויץ' ואז מסובב עד הסוף.

ישנם פעמים שהרכב מניע לאחר 2 שניות ולעיתים 4 שניות.

הדבר המוזר הוא שכל הנעה היא שונה, פעם הסטרטר מהיר ומניע אחרי 2 שניות ולפעמים הוא חלש ונשמע כאילו מסתובב לאט ואין כוח. (אני חושב שאיכשהו זה תלוי בסיבוב המפתח).

הוחלף מצבר חדש לפני חודשיים, הסטרטר עבר שיפוץ, סלילים הוחלפו.

כל הנעה היא מין זריקת קוביות, כל פעם יוצא מספר אחר.

אני זוכר גם שכאשר החלפתי מצבר הסטרטר הרגיש לי יותר מהיר, כאילו שיש לו יותר כוח. אולי זה בראש שלי אבל אחרי שבוע שבועיים הסטרטר חזר ונשמע כבד כמו היום.

מהי דעתכם חברים?? הרבה זמן תהיתי מה פשר הדבר ואמרו לי עזוב אותך, סע..

תודה רבה מראש, עמרי.

• תוכן חדש...