Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום

אני עכשיו ניכנס לעולם הרכבים נגיד ככה אני אחרי שעברתי מליון מאמרים דיונים ופורומים הגעתי למסכנה שהאוטו הכי משתלם בשבילי זה האיביזה קופרה 2008 הבנתי שהאוטו הזה במחנת תחזוקה ממש אמין וכמעט ואין לו תקלות לעומת רכבי ספורט אחרים עכשיו השאלה שלי היא כזאת מין הסתם שאני התחלתי לקרוא ולראות שכמעט כול רכב שהוא אאודי פולווגן סיאט עובר סדנאות שיפורים REVO APR MAXTUNING וכו עכשיו השאלה שלי איך יש כולכך הרבה רכבים משופרים על הכביש ואיך הם עוברים.

כול האיביזות שלמכירה כולם עברו שיפור עם זה פורק לחץ ודוד זרימה והם זה כבר הגיעה לרמה של STAGE2+

תודה לכול העונים והם יש לכם רכבים להציע באזור ה 60 אלף שנת 2008 באזור הזה השמח והכי חשוב שיהיה אמין וקל לתחזוקה כי אני גם חייל :lol:

פורסם

קודם כל, ברוך הבא לפורום.

ברשותך, אתייחס לכמה דברים.

טרם כניסה לעולם השיפורים, הייתי ממליץ לך לרכוש את הרכב שאתה רוצה, לנהוג עליו מספר חודשים, לצאת לאיזה טיול נהיגה או שניים, ורק אז להתחיל לשפר. למה? כי אחרי שנוסעים על הרכב בכל מיני מצבים מתחילים להבין מה רוצים לשפר. לא כולם משפרים אותו דבר. חלק מהאנשים רוצים רק כוח כוח ועוד כוח, לאחרים חשובה דווקא ההתנהגות, יש אנשים שמעניין אותם רק המראה של הרכב ועוד המון סוגים של משפרים. בגלל זה, לדעתי לפחות, עדיף לנהוג כפי שכתבתי.

מבחינת טסט, תוכנה זה לא שיפור שניתן לעלות עליו בטסט, אבל שאר הדברים הם די בעייתיים. רוב האנשים שאני מכיר עם רכבים משופרים ברמה של כישלון בטסט, עוברים את הטסט באמצעות מישהו שהם מכירים ומעביר אותם את הטסט.

למען הסר ספק, הרכבים אמנם משופרים, אבל מתוחזקים ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שנהוג בארץ, לא מדובר ברכבים שבורים.

כתבת שאתה חייל, האם אתה מודע לעלויות של כל הדברים שאתה מדבר עליהם? רכישה של הרכב זה דבר אחד, ובוא נגיד שעם תחזוקה שוטפת (שמנים, פילטרים, בלמים וכו') אפשר להסתדר (למרות שרכבים משופרים בדרך כלל דורשים תחזוקה יותר רצינית מרכבים שאינם משופרים, לפחות בכל מה שקשור למרווח בין הטיפולים), אבל שיפורים זה עסק יקר. רק תוכנה יכולה לנוע באזור ה2000-2500 ש"ח, שלא לדבר על דברים אחרים כמו סעפות וכו' שכבר יכולים להגיע גם לסכומים של 5 ספרות.

נשמע שאתה מחפש דווקא רכב שכבר שופר, שזה אמנם מוריד את ההוצאות על השיפורים עצמם, אבל מחיר הרכישה יהיה יקר יותר. גם יש המון אנשים שמשפרים אך לא מתחזקים את הרכב כפי שרכב משופר צריך להיות מתוחזק. זה לא כלל שכל רכב משופר דורש תחזוקה רצינית יותר, אבל זה מקובל (כתלות ברמת השיפור של הרכב).

לגבי הכתיבה שלך, נסה לפסק את מה שאתה כותב, זה יקל על הקוראים להבין מה אתה רוצה וכפועל יוצא מכך גם יוכלו לעזור לך יותר. זה לא בא להעליב, אלא כביקורת בונה. אנא קח זאת בהבנה.

דבר אחרון, נושא השרשור מתאים יותר לפורום שיפורים שנמצא קצת מתחת לפורום הכללי בו פתחת את הנושא. יש שם אנשים עם המון ידע ולא כולם קוראים בפורום הכללי. זה לא אומר שאתה צריך לפתוח נושא חדש גם שם, אלא פשוט לדעת לפעם הבאה.

ושוב, ברוך הבא לפורום והמון בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...