Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי Q7 החדשה. מפגש הכרות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפל בחלקי לנסות את ספינת הדגל של אאודי בגזרת SUV. כמובן שמדובר במכונה מלוקקת ומלוטשת כצפוי מתוצרת אינגולשטאט.

אבל התרשמות שלי הייתה חצויה. מכיוון שיצא לי קצת הרבה בשביל פוסט בפורום ניתן לקרוא את התרשמותי כאן:

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2219/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-Q7-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9---%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9E%D7%A9

%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-Q7-1.JPG

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אמנם אני הדיוט עממי שמעולם לא נהג ו/או נסע בבהמה שכזאת כך שלתגובה שלי אין באמת חשיבות או תרומה,

רק מוכרח לציין שהורשמתי והזלתי ריר, גם מהרכב עצמו וגם מכמות הגאדג'טים בו.

ממש הדליקה אותי טכנולוגיית ה-Cockpit הזאת.

פורסם

כתיבה נהדרת!

הרכב לא כוס התה שלי, אבל לפחות הוא נראה יותר טוב, משמעותית, מהדור הראשון, ולוח המחוונים הזה פשוט מצוין!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• אחראי פורום
פורסם

יפה, אהבתי לקרוא. המסך היסטרי ואני מעיד על עצמי כעל מוגבל טכנולוגית אמיתי.

אני קורא שהוא נמוך וקצר יותר מהדגם הקודם, שזה מבורך, גם אם בשיעורים של 5-10 ס"מ.

מצד שני, איך לעזאזל ג'אנטים 20" נראים עליו כמו 17"? ובעלי עיצוב מזעזע.

לחיוב, הפרונט. בד"כ אני לא מחבב גריל כ"כ מודגש,

אבל דווקא פה עם ההפוך על הפוך עם מסגרת "מתכתית" מודגשת ועבה, זה עובר טוב יותר.

ואאודי כהרגלם, יחידות תאורה יפהפיות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איך שלא תהפוך את זה בהמה נשארת בהמה אבל תענוג לגמוע בה קילומטרים עם ג'מעה שלמה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה על הסקירה, נהנתי לקרוא !

ה Q7 המקורית היתה בהמה מגודלת וחסרת חן לחלוטין, ובניגוד לכל מכוניות אודי, לפחות מאז ה 100 של 83', לא נהנתה מעידון עיצובי, ולפחות מהבחינה הזו היתה חריגה במשפחת אודי.

גם החדשה רחוקה מלהיות פאר היצירה העיצובית, אבל לפחות נראית קצת יותר ידידותית ואנושית.

אישית לא מוצא סיבה להעדיף אותה על ה A6.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אחלה כתיבה, אבל ים שגיאות כתיב, אפילו בכותרת המשנה...

אני חושב שכן אפשר, ובקלות, להשוות אותה לרכבים מקבילים בעלי חמישה מושבים, משום שרוב הרוכשים לא באמת מחפשים שבעה מושבים (אולי למעט ארועים נדירים) אלא שופוני על הכביש. הייתי שמח לשמוע ממך השלמה כאן מול דגמים מקבילים של חמישה מושבים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כן. הדיסגרפיה שלי יוצאת החוצה. ביקשתי מעשות הגאות טרם הפרסום. :lol:

בה בעת ברצוני להדגיש שאם בשופוני עסקינן, צריך להתייחס לQ5 שהוא המלך האמיתי של השופני. Q7 הוא כלי יותר שימושי.

כתבתי את זה בכמה הזדמנויות שונות ומשום מה ההשוואה לX5 לא נכנסה בגרסה אחרונה. אני אביא אותה כאן.

כתבתי שגרסה הכירה של X5 עולה כ100 אלף שקל פחות אבל מהווה בעצמה מכונה מופלאה ומלוטשת לא פחות עם מקדם רגשות יותר גבוהה.

יחד עם שאת יש לציין שמתלים פנאומטיים ושאר שמונצעס שיש לQ7 בX5 ניתן למצוא רק בגרסאות 50, היינן 4.4 טווין טורבו, ואלה כבר יותר יקרים.

לגבי ML. בינואר אחד הסמנכ"לים של כלמוביל קישר אותי לנציג מכירות וביקש לעזור לאיש יקר כמוני עם ML. הרכבתי תצורה מאוד דומה לזו של Q7 פרימיום, עם מתלי אוויר וחבילת מצלמות שלא נמצאת במרצדס כסטנדרט יחד עם אוורור מושבים שאינו מגיע גם הוא. ההצעה עמדה על 670 אש"ח עבור ML350 דיזל. אני לא חובב גדול של מרצדס ובסניעת מבחן על ML פרימיום לא נפלתי מכורסת העור. סביר להניח שמרצדס בהזמנה אישית תשמור ערך פחות טוב מאודי עם חבילת איבזור סגורה, לכן הייתי מעדיף את האאודי. אין מה להתייחס ללקסוס כי זה דגם שעוד להיות וחלף כל רגע ונדמה לי כבר אי אפשר להזמין אותו.

ככלל גזרת 5 מושבים פותחת מלא אפשרויות ואי אפשר להגיד מי הכי טובה מכולן. לכל כלי את היתרונות משלו.

פורסם

X5 בגרסת 7 מקומות מגיע עם מתלי אוויר מאחורה לטובת המשקל הנוסף והנוסעים שיישבו מאחור.

שמתי לב שלא התייחסתי לסקירה עצמה, אז רק רציתי לציין שהכי אהבתי את "מבחן האישה". ללא ספק, ואני מדבר בשיא הרצינות, אחד הפרמטרים החשובים ביותר ברכישה של רכב כזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בתור אחד שסולד ממכוניות כאלו, מצאתי עניין בסקירה שללא ספק נכתבה על ידי מי שמתאים לכך.

הקודמת הייתה בהמה גסה וחסרת חן, מהתמונות יש מגמת שיפור.

תודה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...