Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי Q7 החדשה. מפגש הכרות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצאתי עניין בסקירה שללא ספק נכתבה על ידי מי שמתאים לכך.

בגלל זה אתה קיבלת אאודי S3 ואני נסעתי לארוחת שבת אצל חמותי עם קוזיבן:lol:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רוני, כל הכבוד על הסקירה - נהניתי לקרוא למרות שאני לא מתעניין בעדר הממוטות האלה :roll:

מסכים שהחדשה נראית קצת יותר "ראוייה להסתכלות" מאשר הקודמת הסופר-גמלונית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אני רק שאלה - כשיש לוח מחוונים כמו ברכב המדובר, האם אין סכנה לתקלות בזמן נסיעה כמו לדוגמא מסך שנכבה והתכנה עושה ריסט?בסופו של דבר רצה שם תכנה כלשהי לא?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כתיבה יפה ומעניינת רוני.

הבהמה קיבלה צורה הרבה יותר מעודנת לטעמי ואני כמו אשתך חושב שלוח שעונים צריך להיות לוח שעונים ולא מערך שעשועים ענק.

את זה אפשר לשים באמצע במסך יעודי.

maxcher אל תדאג. את התוכנה לא כתבו ברדמונד.

פורסם

אוטו מאוד מרשים, מפוצץ בטכנולוגיה עילית יחד עם השפעה ניכרת על עוצמת מחיאות הכפיים להצלחת הבעלים. נראה קצת גדול על סביבה עירונית קלאסית ונזקק לחניה שמורה, אבל כך גם אוטובוסים שיותר מכל הוא מזכיר אותם דווקא.

פורסם

נכון. זה מה שכתבתי. הוא נראה פחות ג'יפ וזה, לטעמי לפחות, שינוי מבורך.

הוא באמת יופי של רכב. אין לי צל צלו של ספק. פשוט ב680 אלף שקל עדיין הייתי קונה אינפיניטי ומיאטה ND או סובארו BRZ בעודף. זה עדיין היה יוצא יותר זול.

אני לא יודע עד כמה אתם מודעים, אבל רכבים בשווי מעל חצי מליון אינם מקבלים תעריפון ביטוחי וכל חברה עושה לה אקטואריה משלה. ממש צריך למלא הצהרת הון. מי אתה, מה אתה עושה בחיים, איפה אתה גר וכאלה, ואז נותנים לך הצעת מחיר שעומדת על בערך 3.5% מערך הרכב. במקרה שלנו זה אמור להיות בסביבות 22 אלף שקל לשני נהגים נקובים בשם מעל גיל 40 עם הסטוריה נקיה. אינפיניטי לאומתה, בגלל שהיא עולה פחות מחצי מליון נהנת מתעריפון ביטוח ועולה 8K במקיף. חובה וטסט אמורים להיות זהים. בעודף מ22 אפשר בשקט לבטח ולשלם טסט של מיאטה ND.

פורסם

אני לא יודע עד כמה אתם מודעים, אבל רכבים בשווי מעל חצי מליון אינם מקבלים תעריפון ביטוחי וכל חברה עושה לה אקטואריה משלה. ואז נותנים לך הצעת מחיר שעומדת על בערך 3.5% מערך הרכב.

איזה כיף שלא ידעתי על זה עד היום. החיים שלי דבש.

סקירה מצויינת, מאששת את מה שאני חש כלפי מכוניות כאלה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לדעתי מדובר ברכב מעולה עם טכנולוגיה מרשימה ואיכות גבוהה.

מפריע לי רק נושא העיצוב. הגרסה החדשה נראת יותר כמו סטיישן מאשר רכב פנאי או ג'יפ יוקרתי ולדעתי זה עשוי לפגוע בצורה משמעותית במכירות מרכב זה.

פורסם

תודה על השיתוף והסקירה.

אני באופן אישי גם פחות אוהב את זה שהרכב נראה יותר סטיישן מוגבה מאשר ג׳יפ.

לגבי ההשוואה לאיקס 5, כמו שציינו כאן, שיש שורה שלישית אז יש גם מתלי אוויר,

למרות שמניסיוני, פלאים הם לא עושים, ושמשווים אותם למתלים ה״רגילים״ זה לא

הבדל תהומי.

לגבי אלה שטוענים ש 7 מקומות זה לא חיוני, אז אם להיות מדויק יותר, 6 מקומות זה

חיוני ללא מעט אנשים שיש להם 4 ילדים, ולא רוצים מיניואן, אלא suv יוקרתי.

בד״כ הדגמים של 7 מקומות גם מבוקשים יותר כיד שניה, כיוון שאין הרבה מבחר.

ה q7 הקודם לא הצליח לרגש אותי מבחינת הנהיגה, וכל הפאר וההדר שלו נשארו

כתפאורה לרכב דיי סתמי. האיקס 5 מהנה ממנו בהרבה, בטח שבגרסאות החזקות,

ונכון מה שכתב רוני לגבי ההשוואה למרצדס, שבעייתית, כי ה GL יקר משמעותית,

וה ML הוא לא 7 מקומות, ולא אמור להתחרות ב Q7.

פורסם

אני עדיין לא מבין למה משמשת הקטגוריה הזו, הוא לא ג'יפ אבל בכל פעם שצריך להכנס אליו צריך לטפס, הוא לא מתנהג (לעומת A6-8ׂ 9) בגלל מרכז כובד גבוה, הוא זולל דלק בגלל אותם סיבות. אז למה לעזאזל צריך לייצר רכב שבעצם לא פוגע בכלום אבל כולם מתים לשים עליו את היד?

ד''א תא מטען מתכוונן היה כבר לפני 10 שנים בסיטרואן

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...