Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נכון,ככה כתבתי אבל במחשבה שאולי היא מחפשת קשר רציני והוא

מוכן לזה אולי ישנו סיכוי.

קשר רצינו נבנה בשלבים ולוקח זמן לבנות כזה, לא הכרזה של רגע. כי קל לזרוק מילים יפות באוויר, אבל מבחן התוצאה הוא במעשים לאורך זמן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

דבר ראשון תודה לעונים.

דבר שני-לכל מי שאמר שאחרי שאני יחזור אליה אני יזרוק אותה שוב,זה סתם רצח אופי,לכל בן אדם היתה תקופה "הוללות" שלא עניין אותו כלום חוץ מעצמו וזהו.

אנשים מתבגרים אז הייתי בן 22 היום 24 וחצי ,רוב החברים שלי נשואים עם ילדים אחרי תואר ראשון ועובדים מה שנקרא "גלגל החיים" .

אז עכשיו תגידו אני רוצה להתחתן כי החברים שלי התחתנו חח,זה לא באמת המציאות אני כן בנוי לקשר רציני וחתונה.

בקיצור אתמול היה על האש אצל חבר וכמובן כולם באו וגם היא היתה שם,בגלל שבאתי מאוחר יחסית אז ישבתי בצד עם חבר ודיברנו על כוס בירה,לא אמרתי לה שלום, לא הסתכלתי עליה לא נוצר קשר עין בכלל(לא בכוונה פשוט כי באתי מאוחר ורציתי כבר לשבת לשתות בירה ולנוח).

מפה לשם החבר הלך רגע והשאיר אותי לבד,פתאום היא באה שואלת אותי מה קורה אני רוצה לקנות מחשב נייד יש לך מושג מה עדיף? (אני קצת מבין במחשבים) הסברתי לה איזה כדאי לקנות בלה בלה ..אחכ היא אומרת לי למה אתה יושב פה,בוא שב איתנו..בקיצור אמרתי לה נוח לי פה והחברה שלה מאחורה מסמנת לי לבוא.אני התעקשתי להישאר במקום שלי ואז היא הלכה והחבר בא וזהו ככה נמשך הערב עד לסיומו.לא יודע עם פעלתי נכון "שיבשתי" אותה אולי זה היה פתח או סדק להתחיל משהו..תקנו אותי אם אני טועה..

נ.ב -בסופו של הערב החברה שלה שלחה לי הודעה "מה קורה בניכם" ? אמרתי לה אני לא יודע ספרי לי את.היא אמרה שהיא יודעת מהשיחות איתה שהיא לא מעוניינת,אז אמרתי לה אז מה הפשר ההתנהגות הזאת שהיתה היום? היא אמרה לא יודעת אין לי מושג.

עריכה אחרונה על ידי loko152
פורסם

כנראה אתה לוקו

מה אתה צריך מתווכים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כשנפרדתי מהאקסית שלי היא ניסתה בדרכים מפגרות לחזור אליי.

המשיכה להתקשר ביום הולדת, הייתה שולחת הודעות "בטעות"

הפיתרון הוא לחתוך והמשיך הלאה. זה שאתה ממשיך להיתקל בה לא משחק לטובתך. תנסה לצמצם מפגשים לפחות עד שתמצא מישהי אחרת

פורסם

בקיצור אתמול היה על האש אצל חבר וכמובן כולם באו וגם היא היתה שם,בגלל שבאתי מאוחר יחסית אז ישבתי בצד עם חבר ודיברנו על כוס בירה,לא אמרתי לה שלום, לא הסתכלתי עליה לא נוצר קשר עין בכלל(לא בכוונה פשוט כי באתי מאוחר ורציתי כבר לשבת לשתות בירה ולנוח).

אני אהיה בוטה ואומר שאני חושב שההתנהלות שלך ילדותית.

אתה מגיע לאירוע, יש שם מישהי שאתה רוצה איתה זוגיות רצינית, ואתה מספר לעצמך שלשבת ולשתות עם החברים כל כך דחוף שלא נשאר לך זמן להגיד לה שלום?

באמא שלך?!

ואחרי זה עוד דחית אותה?!

באמא שלך???!!!

מה אתה, ילד בכיתה ה', שמראה בציבור שהוא לא אוהב בנות ומתווך זוגיות דרך החברים שלו?!

צ'מע, אתה עוד צריך לברר עם עצמך מה זו זוגיות בעיניך, מה זו מערכת יחסים, מה אתה מצפה מעצמך ומבת זוג במערכת יחסים וכו'.

בינתיים, תפסיק להתנהג כמו ילד קטן, תהיה גבר, תפגש איתה, תגיד שאתה מצטער על מה שהיה, שאתה פשוט לא יודע איך להתנהג איתה, כי הסיטואציה מביכה אותך, בגלל שאתה מתגעגע אליה ורוצה שתחזרו להיות זוג.

ככה.

אם היא תגיד "לא", תגיד לה - אני פה, אם תשני את דעתך.

ותמשיך להתנהג אליה באופן חברי ומכבד.

אם תגיד "כן"... לך על זה ותראה מה ייצא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

^^^^

כל מילה מלמיליאן

ויסלחו לא מעט פה , אוסף תגובות מטופשות וילדותיות שבינם לבין בניית זוגיות המרחק כמו כוכב יאיר לרינג

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

1. מה שפאלו אמר, כולל מה שהוא אמר לאחרים

2. אל תחשוב, אל תתכנן, רק דבר איתה בכנות מלאה, אתה יכול להקריא לה את השרשור הזה אפילו,

דבר איתה פתוח כמו שהיית מדבר עם חבר קרוב, בלי שום שיקול, תעביר את הכל כולל ההחלטה אליה.

אנשים מתבגרים אז הייתי בן 22 היום 24 וחצי

פה כבר צחקתי

נזכרתי בעצמי בתקופת הצבא, הייתי בטוח שזהו, אני כבר "איש"

כשהשתחררתי צחקתי על הילדון החייל שהייתי

כשהייתי בן 22 צחקתי על החייל המשוחרר שהייתי

בגיל 24 כבר הייתי אדם אחר - לכאורה, כי בגיל 26 כבר בכלל אדם אחר,

בגיל 28 צחקתי על מי שהייתי בגיל 26....

זה מתחיל להרגע אחרי גיל 35 - אבל לא נפסק, כל עוד אתה אדם שממשיך להתפתח, להשתנות, להשתפר,

בתקווה שבכל יום אדם ממשיך להשתנות ולהשתפר ולא מסיים יום אחד באותו

סטייט אוף מיינד ורמה אישית שהוא התחיל אותו.

לפי איך שתיארת את ההתנהגות שלך במסיבה אתה בדרך להתחיל להיות עולל, אח"כ תהיה פעוט,

רק עוד כמה שנים תתחיל להיות ילד מתבגר. אני מה-זה מקווה שלא תפגע בה.

גברים צעירים זה עם מהבול, אללה יוסטור. וגם רוב הבגירים.

The first one to get angry loses

פורסם

פותח השרשור, כתבו לך כבר וזה מאוד נכון- רוצה לחזור לבחורה?

תפסיק לדבר דרך מתווכים, דבר איתה ישירות ודבר תכל’ס בלי למכור לה סיפורים.

רוב הבחורות לא יראו בעין יפה שאתה מתקשר רק דרך צד שלישי, זה מקרין חוסר בטחון ולא לעניין, ובמיוחד לאור זה שכבר הייתם בזוגיות.

אם צריך חיזוק אפשר לארגן לך שק אשכים בליסינג תפעולי.

;)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דיברתי איתה כבר לפני שבועיים בערך והיא אמרה לי שאין לה רצון לחזור .

מצד שני היא מתנהגת מוזר.

לדבר איתה שוב פעם לא הבנתי?

פורסם

אין מה להבין, תמשיך הלאה , הכי חשוב לא לעשות "דווקא" מתי שאתה רואה אותה, אם אתה רוצה תשארו כידידם. אם היא אמרה לך לפני שבועיים שהיא לא מעוניינת אז תכבד את זה, תצא תהנה , ומי יודע אולי תפגוש בחורה אחרת שתגרום לך לשכוח מהאקסית

פורסם
מצד שני היא מתנהגת מוזר.

היא לא מתנהגת מוזר. היא בחורה. ככה הן מתנהגות. אתה בחור (לא רשמתי גבר. צריך להתבגר בשביל זה), אתה לא אמור להבין אותה, או אותן בכלל.

בלי קשר היא בודקת שאתה בקטע שלה כי זה מחמיא. אם היתה רוצה לחזור אליך היתה אומרת.

חוצמזה תגדיל לגודל פוסטר את מה שפאלו רשם, תדפיס, ותתלה מעל המיטה שלך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
דיברתי איתה כבר לפני שבועיים בערך והיא אמרה לי שאין לה רצון לחזור .

מצד שני היא מתנהגת מוזר.

לדבר איתה שוב פעם לא הבנתי?

כן.

בלי לנג'ז.

תהיה דוגרי.

תגיד לה שאתה מרגיש שהיא מחפשת איזה קשר איתך, ואם היא רוצה, רק שהיא תדע, שאתה בעניין.

אם היא רוצה להתחיל לאט לאט, גם טוב.

יכול להיות שהיא גם אמביוולנטית, והכי טוב שתדע שאתה אופציה פתוחה.

אם לא (או שהיא רוצה ידידות...).

תגיד לה שאתה שם, אם תשנה דעתה.

בינתיים.

אל תגיד לה שאתה מחכה לה. תגיד לה שאתה מצידך מעוניין.

זהו.

פשוט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אנשים מתבגרים אז הייתי בן 22 היום 24 וחצי ,רוב החברים שלי נשואים עם ילדים אחרי תואר ראשון ועובדים מה שנקרא "גלגל החיים" .

בני 24 וחצי נשואים עם תואר?

פתאום אני מרגיש רע שאני בן 25, רווק ורק מתחיל שנה ג' :roll:

פורסם

אז אתה בן 24 וחצי וכל החברים שלך כבר נשואים עם ילדים? אז מה? זה הופך אותם למאושרים או בוגרים?

החברה והסביבה מכתיבות לנו איזושהיא דרך מפגרת להתנהל בה, אני בן 30, אני מסתכל על רבים מחבריי בישראל וכן רובם כבר בעלי משפחות, משכנתא, אוטו וקשקושים, זה לא הופך אותם ליותר חדים או בוגרים ממני וממש לא אומר שככב צריך לחיות.

תירגע, אתה עדיין ילד וגם אני עדיין ילד וזה בסדר, אתה מאוהב בגברת או שפשוט אתה חושב שהגיע הזמן להתחתן ולהתמסד והיא פשוט תהיה שותפה נהדרת למשימה?

הצורך שלנו במערכת יחסים נובע מהצורך הבסיסי שלנו כבני אדם לחיבה ואמפטיה, כילד אתה זקוק לחום הזה מהסביבה שלך, אתה מתבגר וזה משתנה מאהבה של הורים או משפחה לאהבה של חברים והסביבה, כמה שזה נשמע מאעפן אבל אנחנו מפלצות אגו, אתה לא באמת זקוק לאשה שתאהב אותך ברגע שאתה אוהב את עצמך.

בן אדם אוהב את עצמו כאשר הוא מצליח, כאשר הוא מצליח הסביבה אוהבת אותו, גם האגו מנופח יותר, במצב כזה שים לידו 5 בחורות שיאהבו אותו בצורה טראגית וזה לא באמת יזיז לו, ברגע שמתבגרים ונהיים יותר שיפוטיים כלפי עצמנו אז גם מגיע השלב שבו מרגישים פחות מצליחנים (ואני לא מדבר רק על קריירה), ואז מסתכלים אחורה ומחפשים את החיבה הזאת, הבחורה הזאת אהבה אותך, הייתה שם בשבילך, נתנה לך את התשומת לב שאתה צריך כרגע אבל אז לא היית צריך, היא לא שם עכשיו, אתה שם.

תמשיך קדימה.

אני הבנתי שאהבה זה משהו טרגי, לפחות אהבה חזקה וגדולה, כל דבר שמעבר לזה הוא עניין של פשרה ונוחיות.

אתה יודע מהי אהבה גדולה רק כשהיא איננה, מה שאומר שאם אתה נמצא במערכת יחסים יציבה אתה בעצם מתפשר, אתה לא יודע כמה האהבה הזאת חזקה, אתה יכול לשקר לעצמך, לקוות, להאמין, ובאותו התו גם לתהות.

מספיק להסתכל על כל הזוגות שמתגרשים, על איך מערכות יחסים שנראות יציבות מאוד מתפרקות.

כמה מערכות יחסים נגמרות בכלל מצב כלכלי?

כשגבר לא יכול לפרנס את המשפחה שלו, איך הוא מרגיש? חרא, כשאתה מרגיש חרא אתה נהיה מאוד תלותי החיבה של בת הזוג שלך, בין אם במודע ובין אם לא. מבחינתך יש תחושת כישלון ואכזבה עצמית ושם אתה מפיל את עצמך.

מהפן הפסיכולוגי, אהבה זה משהו די פשוט ובסיסי, הצורך שלנו להרגיש מקובלים.

בקיצור אני שוב כותב בליל של שטויות, אבל אני מקווה שהעברתי את הפואנטה.

כשרע לך אתה מחפש תשובות בעבר במקום תשובות בהווה ובעתיד.

שחרר, תן לה שיחה אחת רצינית וכנה בלי חארטות של לא הייתי מוכן וכד', אלו רק תירוצים שאתה נותן לעצמך במקום להגיד לה, מצטער שהייתי חסר הערכה.

תניח את זה שם ותלך, אם יש משהו בה שרוצה זה כבר יגיע, אם לא לפחות אתה יודע שניסית.

בהצלחה.

haters will hate

• תוכן חדש...