Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני בדלימה ואני מעוניין בעזרתכם.

לפני שנתיים וחצי הכרתי מישהי (דרך חברים משותפים) ממש חמודה ,בחורה "של בית",עוזרת ומפנקת ,אהה וכמעט שכחתי היא יפייפיה!

היא היתה דלוקה עלי במשך הרבה מאוד זמן ,ואני לא כ"כ רציתי אותה (יש לה סטיגמה של ילדה "כבדה" כזאת שלא מעוניינת לבלות ולצאת אלא כל היום בבית בקיצור כמו שרשמתי ילדה טובה של בית) ולי באותו זמן לא התאים לי במערכת זוגית ועוד כזאת כבדה ולא זורמת.

אחרי שיכנועים רבים מאוד! מצד החברות שלה וגם החברים שלי..החלטתי לתת לזה נסיון,יצאנו 4 חודשים היא היתה מאוהבת בי עד השמיים ,ונתנה את הכל בשבילי .אני הייתי שם גם בשבילה אבל לא 100%.

מפה לשם החלטתי שזה לא בשבילי וניפרדתי ממנה,אני הרגשתי סוג של הקלה והתחלתי לחזור לחיים של רווק לבלות עם חברים והכל טוב.

עד היום!

יצאתי עם הרבה בחורות והבעיה שלי שאת כולן אני משווה אליה,ואף אחד לא מתקרבת משתווה אליה בשום מובן.

אני מאוהב בה!

אבל היא לא בי!

גם היא יצאה עם כמה בחורים ומשום מה זה לא צלח,לפני שבוע ניסתי לדבר איתה ולהסביר לה את מה שאני מרגיש התשובה שלה היתה "שאין לה כרגע רצון להיות איתי "הוא פשוט לא קיים.היא מבחינתה עברה אותי ממזמן.

נ.ב בגלל שהכרתי אותה דרך חברים משותפים אז אני רואה אותה כל הזמן.במסיבות ,ישיבות אצל חברים וכו'..

יש פתרון איך להחזיר אותה לחיי?!

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי נסיון אבל שמעתי הרבה סיפורים כאלו, אנשים שפיספסו את הרכבת כי רצו להיות חיית מסיבות או פשוט נמאס להם.

כנראה שהיא ממש ממש נפגעה ממך והיא בשלב אחר בחיים שלה שהיא לא רוצה להכניס ראש בריא למיטה חולה.

אני לא יודע מה יש לך לעשות חוץ מלדבר עם החברות הבאמת טובות שלה ולנסות להבין מה הסיבה האמיתית שהיא לא מעוניינת, ואז לנסות לכבוש אותה בחזרה.

דבר נוסף שהסבירו לי (שוב, לי יש 0 נסיון) שהלחץ והאטרף והרצון העז שלך להיות איתה דווקא מרחיק אותה

ודווקא אם תשחק אותה HARD TO GET היא תרצה יותר להיות איתך.

אני מאמין שהאמת היא איפשהוא באמצע, יש לה אנטי מסיבה כלשהיא, בין אם אתה מראה קנאות יתר, אם היא נפגעה, אם היא פשוט מחפשת משהו אחר כי משהו אצלך לא מצא חן בעיניה, יש מליון אפשרויות, פשוט תנסה להבין מה הבעיה ולשבור את ההתנגדות.

פורסם (נערך)

אני בקשר טוב עם החברות שלה ורובן דווקא בעד הקשר לתת צאנס נוסף.

לפני כמה ימים חברה שלה שאלה אותה "למה שלא תחזרו" היא אמרה לי נפגעתי ממנו ממש קשה,ואני לא רוצה לקחת את הסיכון שזה יקרה שוב.

למען הסר ספק שאנחנו רואים אחד את השני הכל טוב.מדברים צוחקים הרבה ויש אווירה טובה .

ובקשר למה שאתה אומר צריך להיות קשה להשגה,דווקא חשבתי על זה אבל מה אני אמור לעשות להתנתק גם מהחברים שלי ? הרי שאני נפגש עם החברים שלי היא שם.

עריכה אחרונה על ידי loko152
פורסם

ראשית, השימוש בביטויים מלחמתיים (לכבוש/לשבור) או מעולם המשחקים לא תמיד תקפים בעניינים שבלב, ובכלל, מי אומר שכשתחזרו להיות יחד (שים לב להדדיות) לא יימאס לך שוב ממנה, תיפרדו, וחוזר חלילה?

פורסם

כוונתי לא הייתה לביטויים מלחמתיים, אלא לביטויים מקובלים : "לכבוש את ליבה" ו "שבירת התנגדות", אם קל לך יותר תמיר אותם ב "לגרום לה להתאהב בו מחדש" ו "לגרום לה לסלוח לו".

אני לא בעד שיטת הקשה להשגה, אף פעם לא היה לי משחקי כוחות מפגרים כאלו עם חברה שלי (היום אשתי) ואני חושב שזה אינפנטילי, אבל, מומחים גדולים ממני בענייני נשים אמרו זאת ורק ציינתי גישה נוספת.

אז אחרי שדיברת עם החברות, יש לך את התשובה, עכשיו אתה צריך לחפש מה הדרך הנכונה בשבילך כדי להפיג את חששותיה.

אני חושב שהמפתח לסיפור הזה הוא בין היתר הרגש שלך אליה, כי השוואה של בחורות אחרות אליה זה לא בדיוק רגש. ברגע שהרגש שלך יהיה מספיק חזק ויגיע מהמקום הנכון - כלומר, מהמקום של אני רוצה להיות איתה כי אני אוהב אותה (שים לב, לא מאוהב, אוהב - יש הבדל תהומי) אז לקשר חדש ביניכם יש סיכוי.

ואז גם תוכל להסביר ולהביע למה אתה רוצה להיות איתה וכשהיא תראה את זה היא תבין שאתה רציני ולא סתם משחק.

פורסם
אני מאוהב בה!

אבל היא לא בי!

שחרר. חבל על הזמן והבריאות

אם זה יגרום לה לרצות אותך- אהלן וסהלן

אם לא, לא

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני שנתיים וחצי הכרתי מישהי (דרך חברים משותפים) ממש חמודה ,בחורה "של בית",עוזרת ומפנקת ,אהה וכמעט שכחתי היא יפייפיה!

וחוצמיזה, מה?

זה כיף להיות עם מישהי שמאוהבת בך ומתנהגת (באמת סליחה על הביטוי) כמו שפוטה.

ככה אנשים מאוהבים מתנהגים.

וזה נעים.

אבל מה מעבר לזה יש בה שמושך אותך?

כי היא די צודקת.

עוד חצי שנה-שנה מעכשיו, העניינים ייכנסו לשגרה, היא תהפוך לקצת פחות מפנקת ו... מה אם אז תחזור להשתעמם?

היא היתה All-in והפסידה.

עכשיו זה משחק חדש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יצאתי עם אקסית סקסית 5 שנים וגם גרנו יחד,

גם כמו שאתה מתאר היתה מסוגלת לקטוף את הירח למעני,

אחרי שניפרדנו משך שנה שלימה היינו מבלים יחד אבל, לחדש קשר

רומנטי בשום פנים לא הסכימה,

הקשר נותק סופית לאחר שידעה שיש לי חברה רצינית כיום אשתי,

אפילו קשר ידידותי לא רצתה,

עדיף שתישאר בלב עם אלפי ההרפתקאות והאפיזודות ולך,

לחפש אהבה חדשה,

תביט קדימה בתקוה.

פורסם

צעד קדימה שתיים אחורה. ככל שתרצה ותראה היא תתרחק... קח צעד אחורה היא תבוא שתים קדימה. יש לך חלון הזדמנויות שאתה רואה אותה במסיבות.. שנה קצת סגנון לבוש, שב בפינה קח בירה היא כבר תבוא

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מנסיון, גם שלי וגם של מספר חברים קרובים (בנים ובנות),שגם מחוזק במחקרים פסכולוגיים, ברגע שאישה מפסיקה להרגיש כלפייך, זה מת וקבור מבחינתך. גברים ,לעומת זאת יכולים לחזור לחוות רגשות באותה עוצמה, גם לאחר ש"התקררו" מבחינה רגשית. אז כפי שיעצו לך מספר חברים כאן, הרכבת עזבה את הרציף, המתן לרכבת הבאה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מניסיון שלי, אם אתה מוכן ללכת עד הסוף, תחזר אחריה כמו גבר אמיתי. תראה שטעית אבל הבנת בדרך הקשה. החשוב ביותר זה להיות עקבי ולא להתייאש גם אם קיבלת ממנה בעיטות לראש (כי שם בדיוק היא בוחנת אותך). חשוב לא להצטייר כסמרטוט אלא להציג את האמת כמות שהיא, להודות בטעות, לפצות, וללכת קדימה. גם אם יקח לך חצי שנה או שנה, זה כאין וכאפס אל מול חיים שלמים. תן לה להבין את זה.

אני לא יודע איך ילדים מחזרים היום אבל נראה לי שמחוות כמו פרחים לעבודה ושוקולד הביתה עדיין עובדות.

תשקיע. תן להרגיש שאתה באמת רוצה והפעם זה Sold.

אם אתה יודע שהיא האשה בשבילך אין כאן בכלל ספק. השאלה היא אם אתה סתם ילד מתלהב או גבר שאוהב אשה ומוכן ללכת לשלב הבא. Do you?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
גברים ,לעומת זאת יכולים לחזור לחוות רגשות באותה עוצמה, גם לאחר ש"התקררו" מבחינה רגשית.

קוראים לזה "חרמנות".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...