Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, מאז התגובה הראשונה שלי ועד עכשיו, אני קורא וקורא ויורד לי האסימון יותר ויותר שאנחנו מדברים סינית עם הבחור.

סלח לי - אבל התגובות שלך וההתנהגות שלך מראות שעדיין לא התבגרת, אתה לא מבין מה זה מערכת יחסים, מה זה זוגיות ואיך צריך להתנהג לנשים, והכי גרוע גם כשמסבירים לך אתה עדיין לא מבין.

לכן, אני מציע שתקרא בדקדוק רב את השרשור מתחילתו, ותסיק לעצמך מסקנות ותבנה לעצמך תוכנית פעולה.

או שאתה מוותר, כי אתה מבין שאין לזה סיכוי.

או שאתה מרגיש בכל עצם בגוף שלך שעדיין יש שם משהו ואתה נלחם בכל הכוח, והתעלמות ומשחקים תיווך ילדותיים זאת לא הדרך, בטח ובטח אם אתה חושב שאתה בשל להתחתן, אתה כבר צריך להבין את זה.

הכלל הכי חשוב שאני יכול לתת לך זה שתהיה עצמך, כי בסופו של דבר גם אם מישהו יתן לך איזה מתכון מנצח איך לכבוש את ליבה, האני האמיתי שלך בסופו של דבר יצא לעולם ויכול להיות שתגרום נזק בלתי נמנע פשוט כי זה אתה ואתה לא יכול לשנות את מי שאתה ביום בהיר אחד.

מקווה שהבהרתי את עצמי, בכל מקרה בהצלחה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שהכי מצחיק אותי בכל השרשור הזה, זה שהתחלת בזה שהיא "ילדה כבדה" שלא יוצאת לשום מקום, וסיימת בזה שאתה רואה אותה בכל אירוע ומסיבה.

לדעתי, שניכם במסלול הלא נכון לזוגיות טובה. היא היתה כרוכה אחריך הרבה מאוד זמן כשלא "שמת עליה", החברות שלה שכנעו אותך לתת לזה צ'אנס שמן הסתם לא עבד, ונשמע שגם עכשיו הן בוחשות לה בחיים (ואתה משתף פעולה). ועכשיו אתה זה שרודף אחריה כשהיא לא רוצה, ו... מה? שוב החברות שלה ישכנעו אותה לתת לזה צ'אנס רק כדי שתגלו שלפעמים משהו נשבר רק כדי לפנות מקום למשהו טוב יותר?

חוץ מזה falou כתב את כל מה שחשוב באמת.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

יש לי חבר עם מקרה בדיוק! אותו דבר, רק שהוא בן 27 והיא 25. יצאו במשך שנה וחצי, נפרדו מסיבות כאלה ואחרות.

בקצרה, היא רצתה לחזור והוא לא, אחרי זה הוא כן והיא לא, שיכנע אותה, חזרו, ונפרדו אחרי חודשיים.

אגיד לך מה שאמרתי לו, אנשים לא משתנים בצורה כזאת מהותית, מה שגרם לך להיפרד ממנה אז, עדיין שם כנראה ויגרום לך להיפרד ממנה שוב.

פורסם

אגב, אם לחזור לרגע לשאלה שבכותרת-

בחנייה של מועדון ה-LEMON במושב האחורי של ה-106 שלי עם מושבים קדמיים מוסטים קדימה, דוגי סטייל....:lol:

לא נוח לחזור לאקסית ברכב 4 דלתות :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...