Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לקנות מליסינג רכב לדוגמה מאזדה 2 שעולה 100אלף בשלמה סיקסט.

עכשיו אני משלמם מקדמה לדוגמה 40 אלף, לאחר מכאן אני בוחר לשלם 500 שקל כל חודש למשך 30 חודשים.

500*30=15אלף

כולל 40 אלף יוצאת סה''כ 55,000 אלף ואז אני מחליט לקנות את הרכב ומוסיף עוד 45 אלף.

יש קאטצ או משהו?

מומלץ או לא לקנות דרך ליסינג, כמובן מדובר ברכב חדש.

פורסם

רכב חדש יד 01 אם אני לא טועה..

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם
חשבתי לקנות מליסינג רכב לדוגמה מאזדה 2 שעולה 100אלף בשלמה סיקסט.

עכשיו אני משלמם מקדמה לדוגמה 40 אלף, לאחר מכאן אני בוחר לשלם 500 שקל כל חודש למשך 30 חודשים.

500*30=15אלף

כולל 40 אלף יוצאת סה''כ 55,000 אלף ואז אני מחליט לקנות את הרכב ומוסיף עוד 45 אלף.

יש קאטצ או משהו?

מומלץ או לא לקנות דרך ליסינג, כמובן מדובר ברכב חדש.

היי סשה, אני מבין שאתה מדבר על המסלול של נטוליס?

אין כאן קאטצ' אבל כמו לכל דבר בחיים יש לשיטה הזאת יתרונות וחסרונות.

החיסרון הוא שאכן מדובר ברכישה מליסינג, כלומר במידה ותחליט לרכוש את הרכב בסוף התקופה אתה תיהיה היד השנייה ולא הראשונה.

היתרונות הם שמדובר במימון חוץ בנקאי, כלומר לא מימון שיושב על חשבון הבנק שלך ומפריע לאובליגו הבנקאי שלך. בנוסף יש לך את היתרון שאחרי 30 חודשים אתה לא צריך להתעסק עם מכירת הרכב, טרייד אין וכו'. אתה פשוט מחזיר לנו את הרכב ובעצם יצא ששילמת רק את ירידת הערך של הרכב בתקופה הזאת.

אם יש לך שאלות לגבי המסלול הזה אשמח לענות.

פורסם

מנסיון עבר עם ליסינג זה מסלול שמתאים רק למי שבאמת מבין את כל ההשלכות שלו. הרבה חושבים שלקנות אוטו בליסינג זה פתרון קסם לקבל אוטו חדש ששווה הרבה יותר ממה שהם מסוגלים להרשות לעצמם, ואז הם לא מסוגלים לקנות בסוף את האוטו ומתלוננים על חברות ליסינג. תבדוק מה העסקה שלך אומרת, תבדוק (תהיה אמיתי עם עצמך ב100%) שאתה תוכל באמת לרכוש את האוטו ולעמוד בהתחייבויות.

באופן כללי, לא ממליץ אם אתה יכול לקנות ישר, כן ממליץ אם אתה מאד מסודר וחסר לך כסף כדי לקנות את הרכב שאתה רוצה.

• תוכן חדש...