Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה מילדי השכונה חשבו שיהיה מצחיק לשבור ביצה בתוך האוטו שלי

פתחתי את כל החלונות שמתי עשרה עצי ריח שלוש פחיות ושום דבר לא עוזר

יש למישהו הצעות/רעיונות ?

פורסם

מניסיון אישי שקרה אצלי עם רוטב דגים שנשפך ולקח כחודש עד שהריח התפוגג אני יכול להגיד לך שבתכלס רק אוורור יעזור וזה עלול לקחת זמן.

בכל אופן מה שאני עשיתי:

ניקוי פנימי יסודי - בתחנת שטיפת מכוניות.

חלונות תמיד היו פתוחים ובלילה אם יש לך חניה פרטית תשאיר גם מעט חלונות פתוחים.

לא להעמיד את האוטו בשמש- זה מחמיר את המצב.

המליצו לי לשפוך קפה באיזור שנשפך- לא ממש הרגשתי הבדל אבל נאמר שקפה סופח ומנטרל ריחות.

תעשה ניקיון יומיומי פנימי ברכב.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

היה לי מקרה בצבא, שקצין תורן החליט לשים במושב האחורי של הדימקס משאבה ששמשה למילוי מכתזית בבואש.

אני רק יציען שלשפוך דנה ולשתוף את המושב עם הקיטור לא עזר.

פורסם

אשתי היקרה השאירה פעם ביצה באושה של אמו במכונית (אל תשאלו...) ליום אחד. הריח נשאר חודשים.

שטיפה של המקום בחומר לניקוי חלונות (!) עוזר מעט. להשאיר את האוטו בשמש עם חלונות פתוחים גם עוזר. אם לא, בנזין + גפרור :roll:

:turn-l:
פורסם

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

הייתי מנסה את הסודה לשתיה באיזור בתנאי שהמקום יבש לחלוטין אחרת יכול להשאיר סימן על מושבים וכו.

ותקנה איזה 2 רחיחני קליפורניה דובדבן כשתרגיש שהריח נחלש כי הדובדבן נתפס באוטו היטב ויכול ממש להשכיח את הריח הקודם

פורסם

זה עבד לי עם ספה ששכבה כמה שנים במרתף והסריחה מאבק, אז אולי זה יעבוד גם אצלך ברכב. (קרדיט לאמא שלי)

קח מברשת לניקוי, תטבול אותה בג'ל כביסה ותשפשף טוב טוב את המושב.

אחרי זה תעבור עם סמרטוט נקי טבול במים.

אחרי זה, קח עוד סמרטוט והפעם תטבול אותו במים עם מרכף כביסה בנדיבות.

ואז עוד פעם עם סמרטוט עם מים נקיים.

תשאיר את האותו כמה שעות עד שיתייבש ותגיד אם יש עדין ריח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תפוס את הילדים, סגור אותם בתוך מוסך עם מנעול עם הרכב לשבוע. דבר איתם על פיתרון סופי וכל מיני דברים דומים.

וברצינות, יש מקומות שעושים "ניקוי כימי" לרכב שאמור להוציא כל מיני ריחות שנידבקו. לא מכיר מניסיון אבל מתגובות של אחרים זה עובד, שווה לנסות. לשטוף במים סתם לא נראה לי שיעזור, ביצה זה ביצה.

פורסם

אם מדובר במושב של הרכב אפשר לבצע ניקוי עם קיטור עם חומר מיועד יכול לעזור אבל לוקח איזה כמה ימים עד שהמושב מתייבש

8)
פורסם

אגב, שכחתי לציין שהעקרון שהצעתי דומה לכביסה, הרי אם יזרקו ביצה על בגד, פשוט שוטפים היטב ומכניסים למכונת כביסה.

את הכיסא לא תוכל להכניס למכונה , אז עושים את אותם הפעולות כמו שהמכונה עושה (נקרא לזה כביסה ביד).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הייתי מתחיל בלבודד את האיזור שבו התפוצצה הביצה, ובודק אם אפשר להחליף את אותה נקודה (מקור הריח).

אם אפשר להחליף את האיזור שספג את רוב החומר - מה טוב, תתחיל בזה.

אם לא, תנסה באותה שיטה, להתמקד על מקור הריח ותתחיל לשפשף משם את הביצה למשך כמה ימים + תשאיר חלון מעט פתוח כדי שיתאוורר (אם זה אפשרי).

טכנית העיצה הזאת טובה גם לחיים בכללי

GOT סחוג?

• תוכן חדש...