Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים אלה אני בשלבי קניית רכב סוזוקי קרוסאובר והייתי רוצה לשאול האם מישהו לאחרונה קנה רכב כזה ומה הציעו לו בסוכנות במעמד הקנייה שכלול במחיר הרכב (חיישני רוורס, קודנית...)?

כרגע המחיר של הרכב הוא 120990 (מבצע), עבור הדגם האוטומטי GLX 2X4, וזה לא כולל את הדברים שציינתי למעלה.

אשמח לשמוע מאנשים שקנו את הרכב או שביררו לגבי הרכב ומה האבזור שהוא מגיע איתו.

תודה

פורסם
שלום לכולם,

בימים אלה אני בשלבי קניית רכב סוזוקי קרוסאובר והייתי רוצה לשאול האם מישהו לאחרונה קנה רכב כזה ומה הציעו לו בסוכנות במעמד הקנייה שכלול במחיר הרכב (חיישני רוורס, קודנית...)?

כרגע המחיר של הרכב הוא 120990 (מבצע), עבור הדגם האוטומטי GLX 2X4, וזה לא כולל את הדברים שציינתי למעלה.

תודה

היום בררתי בגבעון באר שבע על הקרוסאובר

הציעו לי את הרכב 4*2 כולל מובילאיי 1586 סמ"ק אוטומט glx במחיר מבצע של 123464 כולל ביטוח מקיף+ חובה לשנה מתנה +אגרת רישוי

אפשרות לחבילה של קודן+מרים שמשות +חיישן רוורס או 2000 ש"ח הנחה

המבצע עד ה2.8

האם מישהו קיבל עסקה טובה יותר?

פורסם

יש מצב חודש הבא יהיה להם מבצע של חבר.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם
שלום לכולם,

תודה

UP UP

פורסם

שלום

אני רכשתי וקיבלתי בשבוע שעבר קרוראוור ידנית כתבתי סקירה מפורטת בפורום הכללי אתה מוזמן להיכנס. אם יש לך כול שאלה אתה יכול לפנות אלי.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם

אני מאוד אוהב את הרכב. אני שילמתי עבורו 105000 כולל כול התוספות, אני אישית שידרגתי בסוכנות את מערכת המולטימדיה שלו והכול ב105000.

פורסם

אני הזמנתי את האוטו בגרסה הידנית טרם השתחרר מהמכס הצבע שהוזמן

בגדול קיבלתי ב 101K כולל חיישני רוורס וקודן ומובילאיי .

הרכב הידני מלכתחילה בא כרכב דליל באבזור מאשר האוטומט...

אם המגיב LANCER_06 יוכל לפרט מה נכלל בגרסה הידנית אני אודה לו מאוד ,

כי ממה שאני יודע הוא מגיע ללא מגנזיום ,ללא חלונות חשמליים ,ללא הכנה לגגון (הכוונה לרלסים אשר מתחבר אליהם הגגון)...

פורסם

הרכב דווקה כן מגיעה עם חלונות חשמל. כמו כן קיימת שליטה מההגה על מערכת מולטימדיה.

כמו קיימת בקרת שיוט והגבלת מהירות נסיעה שני הפונקציות נשלטות מההגה.

אתה צודק הרכב מגיע ללא גלגלי

מגנזיום וזה ממש לא מפריע לי, בנוסף אין הכנה לגגון לא כזה נורא.

אפשר לשואל באיזה צבע הזמנתה את הרכב?

כמו שציינתי אני העדפתי להוסיף כסף למערכת מולטימדיה מתקדמת ומצלמת רוורס וחיישני רוורס בנוסף הוספתי מצלמה מקדימה שמתחברת ישירות למערכת.

פורסם

אפשר לשואל באיזה צבע הזמנתה את הרכב?

הזמנתי את האפור מטלי ZCD, מקווה שאני לא עושה טעות בעניין ... כי על פניו הוא נראה לא רע .

פורסם

כן זה צבע יפה מאוד אני רציתי כזה אבל בגלל שלא הייתי בארץ קיבלתי את הכסוף שהוא גם מאוד.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
[ATTACH]432646[/ATTACH][ATTACH]432647[/ATTACH] זאת המערכת שהוספתי לרכב

היי, תוכל בבקשה לשתף פרטים לגבי המערכת מולטימדיה? האם הותקנה ע"י מכשירי תנועה או מתקין חיצוני?

האם מרוצה מהמערכת בפרק הזמן שאצלך?

אם אפשר בבקשב לציין את הדגם של המערכת

תודה

פורסם

בגלל שבחולון חולון מוטורס וסוכנות סוזוקי זה אותם בעלים המערכת הותקנה על ידם במוסך חולון מוטורס, התקנה בסדר גמור.

המערכת אחלה לא עושה בעיות. המצלמת רוורס מאוד שימושית.

את הדגם המדוייק אני אבדוק בערב.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לאבא שלי את הרכב מינואר 2014 (כן כן ממש סמוך לתאריך שהוא הושק) אני אישית לא סובל תאוטו הזה מאחורה הוא ממש לא מרווח, המושבים לא כאלה נוחים , הביצועים לא משהו +מנוע רועש במהירויות גבוהות מה שכן אהבתי בו זה את הישיבה הגבוהה.

לגבי אבא שלי הוא בא מפורד פוקוס 2007 והוא עדיין מעדיף אותה בואו נגיד שאם שניהם יהיו בחנייה 90% הוא ייקח את הפורד לנסיעה ואם הוא לוקח את הסוזוקי זה בשביל שהיא תעשה כמה קילומטרים... בסך הכל הוא לא שונא את האוטו כמוני אבל הוא לא נראה לי כזה מבסוט עליו...

היחידה שמבסוטה עליו ממש זה אימא שלי אני מניח בגלל הנהיגה הגבוהה והנוחה וגם עדיין זה אימא:lol:

• תוכן חדש...