Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני עכשיו בונה תיבה לסאב שלי והבנתי שיש לסאב 3 סוגי תיבות(לפי הוראות היצרן)

תיבה גדולה אטומה

תיבה קטנה(ממש קטנה) אטומה

תיבה גדולה ופתוחה לSPL

רוב האנשים שדיברתי איתם אמרו לי ללכת רק על התיבה הקטנה והאטומה (ממולץ גם בהוראות יצרן)

קיצור מה אתם אומרים?

ובאיזה עץ הכי טוב להשתמש?(MDF 18MM)טוב?

זה הסאב(12 אינץ)

http://www.cardomain.com/item/KIC04S12L74

אני מחפש שהסאב יהיה איכותי ומדויק והכי חשוב שלא יהיה באס מרוח.

בי ותודה

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

כמו שאמרת..

תיבה קטנה של MDF 18MM. (אלא אם כן, אתה יכול להשיג סנדוויץ חינם :wink: )

לפחות כך הנסיון שלי עם קיקר, בתיבות גדולות זה נשמע ממש מרווח (שכבר ציינת שאינך רוצה בכך)

פורסם

אורן אי אפשר על פי ניסיון אחד עם סאב אחד להכליל לגבי אחרים.

קיקר, קשה להמליץ לך כי זה עניין של טעם. אני אישית לא אוהב את הL7 בתיבה קטנה, נותן אולי מידבאס אבל לא סאב באס. אבל שוב, יש כאלה שמתייחסים לסאב באס כאל באס "נפוח" ולכן מעדיפים את הקטנה.

פורסם

איל, אני שמעתי את הסאב הנ"ל בתיבה קטנה (אומנם למשך זמן קצר), ואהבתי.

לא המלצתי לו על תיבה קטנה בגלל שאצלי זה ככה, אלא אמרתי "נסיון שלי" משמע, מהסאב שלי :)

פורסם

לך על הקטנה... אם אתה רוצה תשאל אותי שוב באי סי קיו ואני יגיד לך את אותו הדבר, לך על הקטנה

:mm_wink:

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...