Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בהמשך לדילמה שלי החלטתי לבסוף ללכת על מיני ולא משפחתית אציין שאלו שענו אכן הצליחו לעזור ותודה על כך.

המטרה-רכב זול לאחזקה, חסכוני אך עם כח יחסי בקטגוריה ועם חוויית נהיגה (יחסית כמובן) .

כרגע עומדות שתי האופציות האלו על השולחן אשמח לשמוע ממי שיש לו נסיון עם אחד הרכבים לטוב ולרע.

רעיונות והמלצות יתקבלו בברכה.

עריכה אחרונה על ידי TSN1000
פורסם

i20 זה לא רכב מיני אלא סופר מיני (קטגוריה אחת מעל).

נסעתי על ספארק 3 שנים ויש לי גם היכרות עם היונדאי.

אני אישית הייתי הולך על הi20 כיוון שהיא מרווחת ופרקטית יותר. גם מרגישה יותר זריזה.

היתרון היחיד של הספארק זה השנתון לפי מה שאני רואה כרגע. אתה צריך להחליט מה חשוב לך יותר.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

חווית נהיגה?! בספארק ?! תשכח מזה. זה רכב גועל נפש, כמו כל רכבי המיני שנועדו לאנשים שלא אכפת להם על מה הם נוהגים, רק להגיע מנקודה א' לנקודה ב' בצורה הכי זולה שאפשר.

הI20 זה רכב נחמד.

פורסם

אם אין לך צורך בתא מטען גדול לך על הספארק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במידה והספארק בגרסת LTZ מאוד הייתי ממליץ היא נראית יפה מאוד לעומת שני הגרסאות הנחותות ומאובזרת בכל טוב, כולל חימום מושבים, לא חושב שקיימת עוד מיני שמאובזרת כמוהה בגרסא הזאת.

פורסם

אני רק שאלה: למה צריך חימום מושבים בארצנו הקטנטונת?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

חימום למושבים בארץ זה הדבר הכי דיבלי שאפשר לביא לכאן.

מילא איורור למושבים דבר מאוד חשוב כאן.

הייתי בוחר בספארק, המיני שמרגישה הכי מרווחת בקטגוריה שלה, חסכונית יותר, גיר ידני קל כיפי לעברות הילוכים.

פורסם

אין לכם מושג על מה אתם מדברים, כשיהיה לכם חימום מושבים ובבוקר קפוא בחורף תפעילו אותו, תבינו למה כן צריך את זה בארץ

פורסם

עניתי לך בשרשור השני שפתחת: היונדאי I20 היא סופר מיני והספארק מיני. ליונדאי 5 כוכבי בטיחות ולספארק 4.

מה גם שמבחינת גודל היונדאי קצת יותר גדולה לדעתי, אני הייתי הולך על היונדאי במצב שלכם אבל זה כבר שיקול שלך.

פורסם
אין לכם מושג על מה אתם מדברים, כשיהיה לכם חימום מושבים ובבוקר קפוא בחורף תפעילו אותו, תבינו למה כן צריך את זה בארץ

שטויות, גם כשגרתי במקומות יחסית קרים בארץ לא השתמשתי באפשרות הזאת אפילו פעם אחת.

לא יודנאי ולא ספארק יתנו לך חווית נהיגה מרגשת במיוחד.

אם אתה נעול על השניים האלו, לך כבר על היונדאי, לפחות תקבל רכב.

אתה יכול לבחור ביונדאי עם גיר ידני גם כן, זה יאפשר לך מודל חדש יותר.

• תוכן חדש...