Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחזת ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לעבודות מזדמנות משחזת 4.5 220V. האם משחזת זולה תהיה בכללי פחות בטיחותית לשימוש וכמובן מבקש המלצה על דגם מומלץ בתחום המחירים הנמוך

פורסם

כולן באותה רמת בטיחות.

לגבי אורך חיים זה עניין של מזל. היו לי סיניות של 75 שקל שחיו יותר ממקיטה והיו כאלה שחיו חודשיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מנסיון יקר וכואב בסוף אתה תקנה משהו נורמאלי.

תקנה מעכשיו משהו טוב מחברה טובה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

ההבדל בין משחזת טובה לבין משחזת זולה הוא גדול מאוד, עבדתי עם שתי משחזות אחת של בוש ואחת של WOLF בחיתוך של ריצוף המשחזת של WOLF פשוט גסה רוטטת ושברה את הריצוף, מנגד שימוש במשחזת של בוש העבודה הייתה נעימה הרבה יותר, היא יותר עדינה בחיתוך ולא רוטטת על המשטח ולכן החרסינה לא נשברה.

אבל אם העבודות שלך הן גסות לחיתוך ברזל, ועוד ואתה לא צריך משהו מדוייק אז אומר לך שהWOLF מהום סנטר איתי כבר שנים רבות (אולי 5-7 ) ועדיין למעט רעש מוזר עדיין מתפקדת מעולה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני חושב שכדאי לקנות משחזת איכותית מכמה סיבות-

1. ההפרש במחירים הוא לא מטורף. בכמה מאות שקלים בודדים תוכל לקנות משחזת מחברה מוכרת.

2. זהו כלי שהבטיחות חשובה בו, אומנם אין פה מנגנון מתוחכם או משהו, אבל לא היית רוצה שחלק בכלי כזה עם עומס יתפרק לך ביד בזמן עבודה.

3. ברשותי משחזת מחברה לא מוכרת (תוצרת בלגיה), ואני מרגיש שבניסור ברזל מעט עבה היא דיי מתקשה לסובב את הלב.

פורסם

לפני שמשקיעים במשחזת תש2יעו בדיסקים.

יש לי ניסיון עם הרבה מאוד משחזות. הפשוטות מתפקדות אותו הדבר (בהנחה שהן תקינות ובעוצמה מקבילה) אבל דיסק סיני לא יתפקד כמו דיסק של פרד למשל או אפילו לא כמו דיסק של גמל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היה מבצע עכשיו בהום סנטר על מכשיר מתוצרת einhell - מכרו ב- 180 ש"ח.

בגלל שהתקלקלה לי משחזת שהייתה לי כמה שנים קניתי- ודוגרי המכשיר מעפן.

תיקנתי סדקים בקירות חיצוניים של הבית - המכשיר די התקשה לסובב את הדיסק כשהגיע לבטונים (דיסק יהלום, לא חד פעמי ב - 10 שקלים). בכלים שהיו לי קודם לא נתקלתי בבעיה דומה. בוש 9 אינץ כחולה עובדת כמו חיה כבר איזה 10 שנים ועוד לא מראה סימני התעייפות.

בכל מקרה אם בכל זאת אתה מחפש פשרה בין מחיר לאיכות נסה את הכלים של המותג WORX. זה לא מקיטה אבל זה סביר יותר משאר הצעצועים.

פורסם

לי יש worx כשנה ותאכלס לא שמתי לב להבדל בעבודה עצמה בינה לבין בוש כחול שיצא לי לעבוד איתו כמה שנים

כלי איכותי מאוד

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...