Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים חבר'ה. אחרי התלבטויות החלטתי לקנות את הרכב הנ"ל ורציתי לשמוע קצת דעות. מצאתי רכב מקונה שנשמע אמין. תחקרתי אותו בטלפון ועושה רושם שהרכב במצב טוב, ללא תאונות ומטופל כראוי.

הרכב שנת 2002. עשה 176 ק"מ (בין הנמוכים שמצאתי). הקילומטרז' גבוה מידי? עדיף לדחות ולחכות למציאה?

המוכר טוען שיש בעיה בחיישן של זיהום אוויר. אמר משהו על חיישן אלפא. מדובר במשהו בעייתי?

ראיתי שמדברים על ההתנהגות הספורטיבית של הרכב. ההבדל בין דגם הXS לבין הדגם הסטנדרטי שווה את הפרש המחירים?

המחיר המוצע הוא 15K.

אגב מצטער אם שאלתי שאלות שחזרו על עצמן פה. מנוע החיפוש לא עובד לי ואת רוב המידע דגתי מגוגל.

Way down the lane away, Living for another day

פורסם

176 זה ק"מ טוב לשנתון. החיישן שאתה מדבר עליו כנראה מדובר בלמדה. זה יכול להסתכם גם רק בניקוי החיישן. אם לא, אתה יכול להזמין מאיביי בעלות של בערך 200 ש"ח אם אני לא טועה ולהרכיב לבד ( סה"כ לשחרר הברגה ).

הבדלי המנועים הוא משמעותי. מדובר בהפרש לא זעום של 35 כ"ס על הנייר. גם בפועל זה מרגיש יותר טוב. אני צולח את העליות של חיפה בקלילות עם רכב מלא ומזגן. ב1.4 לא היית יכול לעשות את זה.

פורסם

לפני שבועיים מכרתי אחת כזאת, מודל 2005 עם130 אלף ק"מ.

רכב מעולה יחסית למחיר, נוח מאוד, אמין אחזקה זולה.

בעיות נפוצות של הרכב: לוח שעונים עלות של סביב ה400 שקל.

משאבת דלק, עסק לא זול בכלל.

ממליץ לבדוק טוב את הרכב, כי רכב כזה שלא טופל במקומות שיודעים אתהעבודה יעלה לך הרבה כסף.

אגב את שלי מכרתי ב17

הבדל של 3 שנים ו40 אלף קילומטר שווה יותר ממאלפיים שקל, תנסה לדחוףאותו למטה, השוק של רכבים יד 2 לא בשמיים.

פורסם

הקילומטראז' אחלה, המחיר- לא, בטח ובטח כשלרכב כבר יש תקלה ידועה שלא טופלה עדיין.

במחיר הזה מצופה לקבל רכב במצב מיכני מדוגם לגילו, ורצוי שגם מצבו החיצוני יהיה מספק, ועם טסט ארוך.

מבחינת הבדלי מנוע- בוודאי שיש. אם כי ה1.4 הצנועה שלי הגיעה ללא בעיה לכל מקום עד היום. אם אתה לא מטפס לכרמל כל יום עם רכב מלא, גם הגרסא הסטנדרטית תעשה את העבודה, וגם יש דלתות אחוריות...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני חושב שהמחיר באמת מוגזם.

רנו מגאן 2 תעלה לך את אותו המחיר לרכב עם כמעת חצי מהקילומטראז ושש שנים קדימה.

אמנם ככה רוק השוק כרגע מחירי ה1600 ידניות מנופחים אבל הייתי ממליץ לך לבדוק כיוונים אחרים כי אחרי הכול רכב צרפתי בן 13 לא צריך לעלות כזה מחיר והסטיגמה נוגעת רק לעניין המחירון ומחירי השוק.

פורסם

אני מכרתי 2005 עם מעל ל 200k גם ב- 17. סה״כ רכב מהנה לנהיגה. יותר נהיגה עירונית מבינעירונית שם הוא רועש ולא נעים לנהיגה. הרכב שלי עבד קשה וטופל במוסך גבע רוב חייו. לרכב שלי היו כמה תקלות מעצבנות. חלקן באשמתי- משאבת דלק שבורה. חלקן לא באשמתי- רדיאטור חימום נוזל בתוך האוטו.. תושבות מנוע מוחלפות בתדירות די גבוהה, לא ברור למה... קלאץ' הוחלף פעמיים, פעם אחת הוא נגמר ופעם אחת הוחלף כל הגיר... והוחלט להחליף גם את הקלאץ'.

צריכת דלק אצלי הייתה 7 ליטר ל- 100 ק״מ.

ממליץ לשים לב טוב למצב המכני ולקבל היסטוריית טיפולים מלאה.

פורסם

בהנחה ואני באמת מנסה כיוון אחר, קיים רכב עם ביצועים דומים (גם האצה וגם התנהגות כביש) עד 20K? כמובן רצוי שיהיה רכב אמין אבל הדגש כרגע הוא על הביצועים.

פורסם

שים לב ל206 הזו יש כמה מחלות , המזגן הארור שלה יקר ואין מכלול שלא התקלקל לי במזגן בפחות משנה שהחזקתי אחת. אבל הרכב מהנה מאוד לנהיגה. ההגה המדהים שלו גורם לי להתגעגע.

תחזוקה יקרה מה1.4 החלקים עולים כפול אבל זמינות טובה. יש המון מוסכים מתמחים.

פורסם

צר לי לנפץ לך בועות - אוטו ישן עלול לדרוש ממך תחזוקה יקרה. זה יכול להגיע גם לאלפי שקלים בשנה רק על תחזוקה מונעת (לא בהכרח תקלות, אבל דברים שימנעו ממך תקלות). החלפים של פיג'ו 206 לא כאלה זולים (אבל גם לא כאלה יקרים), וזה משהו שצריך לקחת בחשבון, באופן כללי בכל רכב ישן שרוכשים.

פורסם

Dark Muse אני מודע לעניין התחזוקה- זה לא הרכב הראשון שלי... כמו שאמרתי אני לא מפחד מתחזוקה.

תודה חבר'ה, נתתם לי דגשים חשובים. מעריך את ההיענות פה!

• תוכן חדש...