Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיז'ו 307 סטיישן משנת 2005, 110,000 ק"מ, בנזין, הכל עובד ומתפקד, אחרי שיפוץ ראש מנוע וכל השאר מעולם לא נפתח והכל מתפקד (גיר מעולם לא נפתח). אני מתכנן לגשת אליהם ולרכוש סטיישן אחר של PSA. התקציב הוא 40 אלף.

1. איך הם? כלומר איך האנשים שם? נחמדים? אמינים? נוכלים? שקרנים?

יש ממה להיזהר? יש למה לשים לב? המלצותיכם מהמקום עצמו יתקבלו בברכה.

2. האם יש לי בכלל מה לגשת לשם או עדיף להישאר עם הרכב הנוכחי שלי?

3. האם אקבל הצעות טובות יותר במקומות אחרים?

4. האם יש לי בכלל מה לנסות למכור בשוק הפרטי?

5. כאשר סוגרים שם עסקה, האם החלפת הרכבים מתבצעת על המקום? כלומר הישן נשאר שם ואני יוצא עם ה"חדש"? כיצד מתבצע תהליך העברת הבעלות ושאר הניירת? ביטוח?

6. בכמה שנים של שנתון ייצור אוכל בכלל לקפוץ קדימה עם הסכום שלי?

פורסם

תמיד כדאי ללכת ולשמוע. עד כמה יציעו לך דיל משתלם?

קשה לדעת. תוכל לקרוא דיווחים של חברים כאן על כך שדווקא בלובינסקי טרייד, מתייחסים באופן לא ראוי לתמחור של רכבים מהמותגים שלהם.

לך תבדוק ותביא אלינו את ההצעות שקיבלת.

בהצלחה

פורסם

היי קניתי מהם רכב , ואני חייב לומר לא לקנות שם בשום פנים!!!!

אני מכיר אנשים מלובינסקי (מטה ) ששלחו אותי לסניף!! וקיבלתי יחס סביר עד שקיבלו מקדמה .

אני מסכם בקצרה

הרכב לא היה מוכן !!5 ימים לחכות

עבירו טסט לרכב ,עם צמיגים גמורים! סכנה

הרכב לא היה נקי ומוכן בכלל למסירה!

עשיתי טעות לקנות מהם! אבל בגלל שהייתי מאוד לחוץ על רכב לקחתי והלכתי!!

לא הולך ,לא קונה ולא ממליץ בכלל .

פורסם

תודה.

ואגב, האם לקחת את הרכב לבדיקה משלי, במכון אחר? הם הרי נותנים מסמכי בדיקה מהמכון שהם עובדים איתו.

מצד אחד - לא לסמוך עליהם, מצד שני הרי לרכב יש אחריות כלשהי.

פורסם

שאני הייתי שם עם רכב של חבר - הם היו די הוגנים. זה לא הבשיל לכדי רכישה.

יש שם עוד מגוון טרייד אין למיניהם - שווה לשמוע הצעות מכולם.

פורסם

כמו כל מקום גם שם יש בני אדם. אתה יכול ליפול על איש טוב ביום רע וסוכן מכירות גרוע ביום טוב. אין לדעת. מנסיון אישי של אחי ברכישת שלוש מכוניות מלובינסקי טרייד פ"ת (שני פרטנרים ו-C4 פיקאסו ב-6 השנים האחרונות), השירות היה טוב, אדיב, באחת מהפעמים בוצע עם טרייד אין ונתקבל מחיר הוגן. בחסרונות, באחד המקרים הרכב לא היה מוכן ביחס להבטחה המקורית (לא היה קריטי מבחינתו), במקרה אחר צמיגים לא הוחלפו כפי שסוכם. במקום זה ניתן שובר החלפה בפנצ'ריה גדולה באזור (לא זוכר איזה). נכון טרטור ועוד זמן אבל בסוף יצא לטובה, הוא בחר בזוג צמיגים טוב במקום לקבל זבל סיני.

לגבי בדיקה שלך, ברור שכן תמיד. אל תסמוך על אף אחד אלא אם מדובר במוסכניק שלך.

פורסם

הורי עשו שם הזמנה לפני מספר שנים וביטלו אותה לאחר שהרכב לא סופק בזמן. התגובה של המוכרים לגבי האיחור הייתה לא פחות מגועלית ומאז משפחתי לא מתקרבת לשם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני נגד עסקאות טרייד אין אלא אם אתה לחוץ בזמן.

ברוב הפעמים הם יתנו לך עסקה שמשקפת מחיר זהותי ביותר עבור הרכב שלך - כ"כ זנותית, שגם הרכב הזול ביותר בלוח מאותו שנתון כמו שלך, יהיה יקר לעומת מה שיתנו לך.

הצעה שלי - תמכור קודם כל את שלך. תבדוק מי מוכר סטיישן במחיר הכי זול ומי מוכר 307 רגילה במחיר הכי זול - ותתמחר אי שם באותו איזור - אני לא מאמין שתקבל הצעה שאפילו קרובה למחיר הזה עבור הרכב שלך.

כמו כן חשוב לציין - כשאני מתכוון להצעה עבור הרכב שלך, אני כולל בפנים את ההנחה שאתה לא מקבל עבור רכישה של רכב בודד - מכיוון שהטרייד אין חייב להרוויח פעמיים - גם על הרכב שהוא מוכר, וגם על הרכב שלך.

פורסם
לרכוש סטיישן אחר של PSA. התקציב הוא 40 אלף.

הסטיישן היחיד של PSA בתקציב הזה שאני מצליח לחשוב עליו הוא 308SW.

עם כל הסימפטיה שלי לפיז'ו, את הדגם הזה לא הייתי קונה. הוא נמכר בארץ במספרים מאוד נמוכים, הגיר אותו גיר כמו שיש לך, גם מנוע 1.6 לא חזק ולא חסכוני יותר מהמנוע הקודם ולדעת רבים פחות אמין. עיצוב של גירסת SW של 308 לא לטעמי בכלל.

סטיישן בתקציב הזה כמראה צריך לחפש אצל יצרן אחר.

פורסם

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

עשיתי איתם טרייד בנובמבר/דצמבר האחרון.

בכלליות השירות היה טוב, לקח להם בערך שבוע להכין את הרכב למסירה.

בהמלצת הפורום לקחתי את הרכב למ.מ.מ בהרצליה פיתוח.

בהתאם לתוצאת הבדיקה הוחלפו צמיגים.

על הרכב היה כמה שפשופים, לבקשתי טופלו/נצבעו שקר כלשהו.

לאחרונה הייתה לי תקלה באוטו, לובינסקי מהרו להתנער מאחריות.

הם טענו שזה לא מכוסה באחריות ואחרי דין ודברים כן לקחו.

כלקח לעתיד הייתי אומר שיש להתווכח ולדרוש אחריות מפגוש לפגוש.

לסיכום החוויה שלי משם טובה.

Peugeot  5008 2023 

• תוכן חדש...