Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני מספר שנים קניתי כמה מעצורים לדלתות הפנים והתקנתי אותם בעצמי. ההתקנה היתה על דלתות מעץ: בחלק הפנימי 2 ברגים שהברגתי לדלת, וברצפה קדחתי חור, שמתי דיבל ועל זה בורג. הברגים והדיבלים הגיעו עם הערכה של המעצורים.

הבעיה שלי היא עם המעצור במקלחת - בגלל המים הבורג נרקב ונחתך לשניים, עכשיו חלק מהבורג תקוע בתוך הדיבל ברצפה ואני לא יכול להגיע אליו.

אני רוצה להוציא משם את הבורג כדי להכניס חדש, או להוציא את כל הדיבל ולשים בורג + דיבל חדש.

אני לא יכול לקדוח במקום אחר, קדחתי על התפר בין 2 קרמיקות. מה אני עושה במצב כזה?

המון תודה,

גיא.

• אחראי פורום
פורסם

הוא בולט קצת החוצה? אפשר אולי לאחוז בקצה עם פלאייר פטנט או שנשבר ממש "אפס" עם הרצפה?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תקדח אותו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

צירפתי תמונה, הכי טוב.

אני לא רואה אותו בכלל, הוא תקוע בפנים. הכי טוב היה להוציא את כל הדיבל החוצה ולשים הכל חדש, אבל הוא לא יוצא עם פלאייר.

איך אני קודח את הבורג מבלי לעשות נזק?

11733431_10207410683694071_1557183260_n.JPG

פורסם

קח מלחם חזק או מבער גז קטן (כזה של גז מציתים) ותחמם את הבורג והדיבל עד שהדיבל יימס. אז, עם מברג דק, שלוף את קצה הבורג והדיבל, ושים חדש.

:turn-l:
פורסם

אני הייתי משאיר את הבורג שם (רק דואג שהבורג לא יבלוט מהמשטח) ובמקביל משאיר את החלק שמורכב לדלת.

הייתי שם את זה בחלק הגבוה של הדלת:

DO56022.jpg

כך לא ישארו לך טיפות מים מסביב למעצור הרצפה ומניעה ש ל קבלת מכה בבוהן.

פורסם
קח מלחם חזק או מבער גז קטן (כזה של גז מציתים) ותחמם את הבורג והדיבל עד שהדיבל יימס. אז, עם מברג דק, שלוף את קצה הבורג והדיבל, ושים חדש.

רעיון מעולה!

• תוכן חדש...