Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

קיים ברשותי רכב מסוג מיצובישי לנסר שנתת 2008 נפח מנוע 1800 הצורה החדשה.

בזמן האחרון כאשר אני במהירות מעל 40-50 ואני בולם אז ההגה רועד ואני מרגיש את זה גם ברגל בעת הלחיצה.

כמובן זה מורגש הרבה יותר כאשר אני בולם במהירות של 100 קמ"ש וכו'.

בטיפול האחרון הוחלפו ברקסים ורפידות.

אשמח לכיוון ועזרה בנושא,

שבת שלום :)

עריכה אחרונה על ידי Ilya G
פורסם
הצלחות לא תקינות. אני לא יודע איפה עשית את העבודה, אבל בכל מקרה תקופת האחריות היא לכל הפחות 3 חודשים.

במידה ולא עברו 3 חודשים תוכל לחזור למוסך.

סלח לי על הבורות , הצלחות לא תקינות? -אשמח להסבר

והטיפול נעשה קצת פחות משנה.

פורסם

כמו שכבר אמרו פה - יש צורך בחריטת צלחות. הרפידה/דסקית יושבת על הצלחת וכאשר אתה בולם היא מתהדקת על הצלחת מה שקורה אצלך זה הצלחות מעט התעוותו ופשוט חורטים אותם במכונה מיוחד שמורידה שכבה דקה מהצלחת על מנת שתהיה ישרה. לא סיפור רציני אבל עדיף לטפל בזה.

פורסם

מחזק את אבי.

קח את הסיפור שלי:

לפני חצי שנה קניתי רכב ודי התקמצנתי על איכות החלקים, אז קניתי צלחות סיניות ורפידות והתקנתי.

לפני כחודש, עברתי בערך 15 אלף ק"מ עם הצלחות הסיניות, החלו רעידות בבלימה מעל 80 קמ"ש.

קניתי (מאבי חלקי חילוף ברחובות.. אחלה גבר, ממליץ) סט איכותי של צלחות קדמיות של brembo ורפידות של ferodo והחלפתי, עלה לי סך הכל 600 ש"ח ומייד נעלמו כל הרעידות+הבלימה טובה יותר מהצלחות הקודמות.

מסקנה: לא להתקמצן, לשים חלקים איכותיים ולטפל בזמן.

שלומי

פורסם

דבר נוסף- אם יש רעידות, אני ממליץ על החלפת הצלחות לחדשות איכותיות ולא על חריטה, אל תסמוך על חריטה שתפתור לך את הבעיה 100%,

ראיתי המון מקרים שעשו חריטה והרעידות חזרו אחרי ממש מעט זמן (כנראה נובע מחריטה לא איכותית)

אני ממליץ על חריטה רק במקרה שהצלחות עם פסים אבל לא במקרה של צלחות מעוותות.

לשיקולך

שלומי

פורסם

גם אני נתקלתי ברעידות בבלימה כבר אחרי 1000-2000 ק"מ לאחר התקנת דיסקי בלימה (צלחות) + רפידות בלם סיניות. הרעידות נעלמו לגמרי לאחר החלפה לסט מקורי

פורסם
גם אני נתקלתי ברעידות בבלימה כבר אחרי 1000-2000 ק"מ לאחר התקנת דיסקי בלימה (צלחות) + רפידות בלם סיניות. הרעידות נעלמו לגמרי לאחר החלפה לסט מקורי

איך אפשר לבדוק האם הם סיניות או מקוריות? כי בכל זאת הטיפול נעשה במוסך מורשה.

יש כאלה שאומרים שזה קשור לכיוון פרונט , איך אפשר לשלול את אחד משני האופציות ללא בזבוז כסף?

פורסם

עשיתי היום כיוון פרונט ואיזון , באמת הייתה סטייה בבדיקה של 45 עד 50 לכל צמיג , אבל גם לאחר מכן במהירות של 90- 110 ההגה רועדת באופן קיצוני בזמן בלימה.

• תוכן חדש...