Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מצאתי טויטה פריוס יד ראשונה פרטית לגמרי. שנת 2009 הדגם החדש כמובן.

עם 100.000 ק"מ.

מחירון הרכב הוא לפי לוי יצחק 74 אלף לפני שקלול

ואחרי שקלול של יד ראשונה ומספר ק"מ זה 78700

הרכב עבר תאונה קלה החליפו דלת נהג. ועוד תאונה והחליפו פגוש קדמי. (נהגת בחורה. וסליחה מכל הנהגות)

בעלת הרכב מוכנה כמובן לבואי איתי לסוכנות טויטה לשקיפות מלאה(היא גם סיפרה לבד על המכות) כמו כן בדיקה לאחר מכן במכון מסודר.

מחיר לפני מיקוח 68 אלף. (זה כבר עשר אלף מתחת למחיר המשוקלל)

לרכב יש טסט עוד חודשיים זה אלפיים ש"ח + החלפת צמיגים עוד אלפיים ש"ח וזה לפני חוות דעת ממכון בדיקה

 

הבעיה שלי היא שאני נוסע בשנה כ-30 אלף ק"מ

זה אומר בעוד שנתיים הרכב כבר יהיה 160 אלף. ובהנחה שאשמור אותו שלוש שנים אז הוא יהיה 190 אלף

 

האם זה לא יותר מדי לרכב הזה? למרות שראיתי שהם עושים ק"מ דמיונים

וכמו כן האם אצליח למכור את הרכב לאחר מכן לדעתכם במחיר נורמלי?

אשמח לתשובות מהירות(סליחה על החוצפה) אני פשוט חייב להחזיר תשובה אם אני בא איתה לבדוק את הרכב

פורסם

100000 ק"מ לרכב 2009 זה בערך הממוצע. ברור שתצטרך להוריד במחיר לרכב עם ק"מ מעל הממוצע, אבל ככל הנראה בכל רכב שתקנה אתה תהיה בבעיה הזאת.

 

לפריוס שוק מצויין, ואם להתבטא בזהירות הוא גם ישאר כזה, ולכן גם פריוס עם ק"מ כנראה תמצא קונה די בקלות, גם אם תדרש הורדה כזאת או אחרת במחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפני שנה קניתי בסוכנות טויוטה יד ראשונה, 64,000 ק"מ, ללא תאונות (פרט לשפשופים פה ושם) והיא הגיעה עם אחריות ל-15K ק"מ.

עלתה לי 76K ש"ח. על פניו העסקה שמונחת לפניך טובה.

הרכבים האלה בנויים לעבור הרבה ק"מ. כמו ש-ZVIT אמר מעליי, כל רכב שתיסע בו 30K בשנה ערכו ייפגע.

לא רואה סיבה לא לבדוק אם זה מה שאתה מחפש.

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

חברים שלום

קודם כל תודה על העזרה. כמו תמיד

 

כמו שרשמתי הלכתי ראיתי את הרכב. ונושא הק"מ הגבוה מהווה שיקול חשוב מאוד עבורי. ואני לא רוצה להפסיד במכירה העתידית יותר מדי. מה גם שאני לא אשקר די מפחיד אותי כל נושא החלקים ברכב הזה. יש בו יותר מדי סיבוך הייתי אומר. ושלא תטעו אם הייתי מוצא אחד עם ק"מ נמוך במחיר שאני יכול להרשות לעצמי הייתי חוטף !

ובנוסף לכל בעיות הקוסמטיקה שאני לא אצליח להביא את הרכב למצב כמו שצריך. זה ממש ביאס אותי

 

אז היום הלכתי לראות הונדה ובשעה טובה סגרתי שוב(כן כן בפעם השלישית רצוף) על הונדה סיוויק 2009 אקזקיוטיב רכב עם 30 אלף ק"מ בלבד !!!!! רכב פשוט חדש לגמרי. כמובן לקחתי בנוסף לבדיקה. מעבר לצמיגים שחייב להחליף וזה ראיתי ישר, האוטו פשוט במצב מושלם.

×
×
  • תוכן חדש...