Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מעוניין שהWIFI יגיע לי עד הסלון ובשביל זה אני צריך ריפיטר. רכשתי ריפיטר מבית D-Link מודל 1360 וכשאני מנסה להגדיר אותו אני פשוט לא מצליח.

לפי המדריך פה http://www.support.dlink.co.il/#!repeater/c1jx8 אני צריך שהוא יהיה מחובר בכבל רשת למחשב אבל במידה והוא היה נימצא במקום שהוא יכול להגיע למחשב דרך כבל לא הייתי צריך אותו בכלל הקטע הוא שהוא יחסית רחוק מהמחשב(חדר קומה שניה סלון קומה ראשונה והוא באמצע במדרגות).

אני מניח שבגלל שהוא לא מחובר למחשב אז בגלל זה כשאני מנסה להיכנס ל192.168.0.50 אני לא מצליח להיכנס ולהגדיר.

איפה אני טועה פה? מישהו יכול לעזור לי בבקשה אני אבוד עצות.

*ניסיתי את השירות לקוחות שלהם וזה פשוט דוחה רמת השירות שם .. אני מרגיש כאילו אני עושה משהו רע בכך שאני מתקשר לשם. עושים לי טובה וכל פעם אומרים לי אני אשלח לך במייל מדריך ומנתקים מבלי להסביר כלום.

עריכה אחרונה על ידי ronka

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אתה חייב שהריפטר יהיה בטווח של הרשת שאותה תרצה להאריך.

חבר את הריפטר לחשמל ולמחשב כנס להגדרות של הריפטר ושם בחר את שם הרשת שאותה תרצה להאריך.

שמור את ההגדרות ,נתק את הריפטר חבר אותו בכל מקום שיש קליטה מהראוטר וזהו ממש לוקח לא יותר מ-2 דקות.

פורסם

המחשב שלך צריך להיות מחובר אליו בכבל רשת רק בשביל ההתקנה. הריפיטר צריך להיות בטווח של הרשת האלחוטית כדי שתוכל להגדיר אותו.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מצטער על הבורות אבל אצלי במחשב יש רק כניסה אחת לכבל רשת. האם אני צריך לנתק את הראוטר שלי ולחבר במקומו את הריפיטר?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

• תוכן חדש...