Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה לי נורה ציק אינגין . מבדיקת מחשב במוסך מורשה אמרו לי שהממיר הלך . האוטו עם 98000 ק"מ

האוטו נוסע רגיל ולא מורגש כל שינוי. לדברי המוסך אין ממיר תחליפי.

כרגע הנורה כובתה על ידי המוסך. כדי להכניס תוסף ?

המוסך נתן הצעת מחיר של 2000 שח. נשמע הגיוני?

פורסם

לירוי, ממך אני מתפלא. למה לא לכתוב שנה ונפח מנוע?

לדברי המוסך אין ממיר תחליפי. פחחחחח :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao: בוודאי שיש, עם הפרטים החסרים נעזור לך למצוא אותו.

כרגע הנורה כובתה על ידי המוסך. כובתה סבבה, אבל האם רשמת את קוד התקלה? כדאי להכניס תוסף ? כן! תוסף ניקוי מערכת הזרקה איכותי של ווירט או ליקווי מולי, נזק זה לא יכול לעשות.

המוסך נתן הצעת מחיר של 2000 שח. נשמע הגיוני? לממיר מקורי כולל עבודה? בוודאי. אבל אני לא בטוח שהבעיה שלך זה ממיר. מאוד ייתכן שפשוט תדלקת דלק מהול או משהו. ממיר לא תקין יתבטא קודם כל בערכי CO גבוהים

מתי האוטו עבר טסט? מה היו התוצאות?

פורסם

"לדברי המוסך אין ממיר תחליפי".

בטוח שיש ממיר אוניברסלי, חותכים את הממיר הישן מרתכים את הממיר החדש במקומו לא מסובך ולא לוקח הרבה זמן, אפשר לסגור את העניין בפחות מ1000 ש''ח אם עבודה.

לפני שאתה ניגש להחלפת הממיר, יש לבדוק שהבעיה היא בו ולא על ידי קוד שגיאה אלה לפי נתונים מחיישן חמצן שאחריו + בדיקה אם מד חום לייזר.

פורסם

תחפש במגרש פוקוסים לא חסר, חפש עם הכי פחות ק"מ ותבקש להוריד ממנה את הממיר, הם ייתנו לך תחליף את כל האורך עם פוקוס שעשתה חצי מהק"מ ששלך עשתה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...