Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת מים מוגזמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
לסגור את הברז ללילה?

כן. לא מספיק לבדוק ברגע נתון שהשעון שלך עומד. יתכן שכשהשכנה ציפורה מהקומה למטה פותחת ברז באמבטיה, המים בעצם נצרכים מהדוד שלך (ומהשעון שלך). עכשיו נותר רק לחכות למקלחת של ציפורה.

עריכה: סליחה על הניסוח, לא רמזתי לכלום, אפשר גם לחכות למקלחת של שלמה, בעלה של ציפורה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם (נערך)

רעיון

תנסה לסגור את הברז הראשי לדירה שלך בלילה לפי השינה תרשום את המונה

תקום בבוקר ותבדוק אם עדיין סגור ואם המספר אותו מספר

אם כן אז תקין(כנראה הבעיה ממקור אחר) ואם לא אז כנראה אחד השכנים פותח ומשתמש על חשבונך

עריכה אחרונה על ידי BRAVO_SX
פורסם (נערך)

בינתיים ידידי,אני יותר ממליץ לסגור את הראשי בלילה,

ובשעות שאתם לא מתרחצים.אגב אם אותו דייר גונב ביודעין מים,

מה הבעיה שלו גם לפתוח את הראשי,מעניין,

לדעתי זה נזילה סמויה איזה שכן יבזבז 80 ליטר בלילה?

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

אני סיכמתי איתם שאני מממן, אבל אם יהיו ממצאים חדשים מהבדיקה, שלא עלו בבדיקה מטעמם, אקבל החזר (לא היו:?).

כ"כ, דע לך שאחרי התיקון, אתה הולך עם חשבונית התיקון לתאגיד המים, ומקבל זיכוי כמעט מלא על הצריכה המוגברת.

קל כל כך זה לא יהיה עברנו אותו סיפור בדיוק ונכנענו להם עד שאחד השכנים

כתב מכתב (לא צעק כמו ישראלי מצוי,הוא אמריקאי למזלנו) לחברה ואיים בפניה

למבקר המדינה,אז ורק אז שילמו כמו טאטלה.

פורסם

לדעתי זה נזילה סמויה איזה שכן יבזבז 80 ליטר בלילה?

80 ליטר זה מקלחת אחת, לא ארוכה במיוחד (כ-8-10 ליטר בדקה).

פורסם

היום שוב ביצעתי מדידה,לעומת אתמול הצריכה היום נמדדה בכ-10 ליטר.(מדדתי היום בשש בבוקר כנראה לפני השטיפת פנים של השכנים).

במצב תקין אני אמור לקבל בבוקר קריאה זהה לקריאה בלילה?( כמובן במידה ואף אחד לא פתח שום ברז בלילה).

את הבדיקה עם דוד סגור אני דוחה בכמה ימים כי יש צורך במים חמים לפני שאני קם.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

את הבדיקה עם דוד סגור אני דוחה בכמה ימים כי יש צורך במים חמים לפני שאני קם.:lol:

אם תסגור את ברז הכניסה לדוד יהיו לך מים חמים בבוקר (מייד אחרי שתקרא את השעון ותפתח את הברז).

פורסם

יש למישהו סרטוט תקין של החיבור ראשי-דוד-קולט שמש?

או יכול להסביר לי את סדר החיבורים בין אחד למשנהו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

עדכון:

סגרתי כניסה ויציאה של הקולטים לדוד.

בבוקר צלמתי אחרי הורדת מים בשירותים,יצא הפרש של שבע ליטר בערך,הגיוני?

• תוכן חדש...