Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעיקר כאלו המסקרים גם את תחום הבריאות.

יש לי בעייה מסויימת, ואני זקוק לעזרתה של התקשורת - אודה מקרב לב לכל חבר פורום שיוכל לקשר אותי, ואשמח לפרט באופן טלפוני במה מדובר.

הפעם חיי הם אלו שמונחים על הכף, ולאור העובדה שחברי הפורום הצילו אותי באין-ספור הזדמנויות, אני מלא תקווה שגם כעת - מכאן תבוא הישועה...

מובן לי שאני מבקש מכם, בשלב הראשוני, להלך בחשיכה - אך מפאת אופי המקרה, לא אוכל לשטוח את כל המידע מעל לדפים אלו, לפחות ברגע זה.

במידה ומישהו מכם סבור שביכולתו לעזור, אנא - הגב לשרשור, או שלח הודעה פרטית, כך שאעדכן אותך בפרטים.

בתודה רבה לכולכם, בן.

עריכה אחרונה על ידי blavie

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

תודה רבה לכולכם, עד כה קיבלתי רעיון או שניים שלא חשבתי עליהם...

כתבים בסדר גודל שלו מקבלים עשרות פניות ביום... קשה לי להאמין שזה מה שיעזור...

בגלל זה חשבתי לשאול אם מישהו כאן מכיר את אחת מהנפשות הפועלות.

איני מצפה שפשוט יתנו לי מספר טלפון אישי, אך מצד שני - אם לאחד\אחת מחברי הפורום יש קשר ישיר לאנשי התקשורת הרלוונטיים, אני בטוח שהם יביעו נכונות לסייע לי, ואהיה אסיר תודה לכל מי שיסכים\תסכים לעשות את ההיכרות.

בכל מקרה אנסה לעשות זאת בעצמי, ואשלח מיילים כדי לנסות להגיע אליהם - אך עזרתכם יכולה לחסוך זמן יקר מפז, כיוון שהם מקבלים עשרות פניות ביום כפי ש Badi_Mami כתב.

כפי שציינתי קודם, יותר מאשמח לספק פרטים נוספים. חלקכם מכירים אותי מעל לדפי הפורום כבר מספר שנים, ואם אחד מכם יוכל לעזור - ע"י שיספר את הסיפור שלי ל"מישהו שמכיר מישהו", או לאחד מהכתבים עצמם, הוא יתרום רבות להצלחתי במאבק להציל את חיי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

חבל שאינך יכול לפרט יותר על מהות הבעיה,

אם תוכל לפחות להעביר בפרטי או כאן,אנסה

לסייע ככל הניתן.

• תוכן חדש...