Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודשיים החלפתי משאבת מים לאחר שהיא נזלה ובמשך חודשיים לא אבד טיפת מי קירור ירוקים מהמיכל עודפים.

אתמול אבא שלי מתקשר ואומר שהתחמם המנוע, לטענתו כיבה את המנוע לפני שהמד הגיע לקו האדום, בסביבות ה-3/4 חום,

בכל מקרה הוא טוען שלא היה נוזל קירור במיכל עודפים, אך לאחר מילוי מי ברז (יודע שלא בריא, זה מה שהיה) , כ 6 ליטר מולאו והמים עדיין ירוקים.

היום ב8 בבוקר נסיעה בין עירונית של 15 ק"מ ולא נזלו מים.

חזרה מהעבודה, גם 15 קילומטר בין עירוני, לטענתו מיכל עודפים ריק, שוב מילוי מי ברז, ושוב המים ירוקים.

הסבר לתופעה?

רדיאטור בן שנה ומשאבת מים בת חודשיים.

כאשר הרכב עומד אין איבוד מים (בדקתי בבוקר והיה בדיוק כמו שהיה אתמול)

מה זה יכול להיות לדעתכם?

קראתי שרשור דומה שבעל הרכב טען שהפקק עשה את הבעיות ואני אבדוק זאת.

מלבד זאת מה עוד יכול להיות?

תודה רבה.

פורסם

שמעתי את זה עכשיו בעצמי ונשמע שיש אדי מים בלחץ בתוך המנוע שמנסים לברוח, כך זה נשמע, והמיכל ריק. אחרי נסיעה של 10 דקות. רעיונות?

פורסם

אני יכול לשער שפקק מילוי המיים לא היה סגור כהלכה, לא ברור מדבריך כמה זמן זה קרה אחרי ההחלפה של המשאבה, אם תוכל לתת יותר פרטים כמו תאריכים וכמה זמן עבר עד לתחילת התופעה, זה בהחלט ישפוך יותר אור.

לגבי המים הירוקים, אני שוב משער, הצבע הירוק נשאר מפני שלא כל המים יצאו החוצה, אני מניח שצבעם פחות ירוק ממה שהיו, אבל לצערכך אינך יכול להשוות (בהנחה שלא שמרת קצת מים לפני החלפת המשאבה).

המלצתי: תמשיך לעקוב כשבוע מאז המילוי, במידה ורמת נוזל הקירור נשמרת, הייתי ממליץ על החלפה נוספת של נוזל קירור.

פורסם
יש נזילת נוזל קירור מהרכב לרצפה ? מיכל עיבוי לא סדוק בתחתית ?

כאשר הרכב עומד, לא.

כאשר הוא נוסע, אני לא יודע.

אני יכול לשער שפקק מילוי המיים לא היה סגור כהלכה, לא ברור מדבריך כמה זמן זה קרה אחרי ההחלפה של המשאבה, אם תוכל לתת יותר פרטים כמו תאריכים וכמה זמן עבר עד לתחילת התופעה, זה בהחלט ישפוך יותר אור.

לגבי המים הירוקים, אני שוב משער, הצבע הירוק נשאר מפני שלא כל המים יצאו החוצה, אני מניח שצבעם פחות ירוק ממה שהיו, אבל לצערכך אינך יכול להשוות (בהנחה שלא שמרת קצת מים לפני החלפת המשאבה).

המלצתי: תמשיך לעקוב כשבוע מאז המילוי, במידה ורמת נוזל הקירור נשמרת, הייתי ממליץ על החלפה נוספת של נוזל קירור.

הפקק היה סגור חזק מאוד,

זה קרה לפני יומיים כלומר חודשיים אחרי החלפת משאבת המים.

נראה שהרעש של האדים המנסים לברוח מגיעים מתוך המנוע עצמו ולא ממיכל העיבוי

• תוכן חדש...