Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופיס 2010 החליט לעשות צרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את ההודעה המוזרה הזו באופיס כשר למהדרין ב-5 מחשבים במשרד.

איש המחשבים החביב שלנו לא הצליח לנטרל את ההודעה הזו מול שרתי האימות של מיקרוסופט.

עוד מישהו נתקל בזה?

תודה.

1.jpg

פורסם (נערך)

נראה מוזר שמיקרוסופט לא הצליחו לעזור, זה נראה שהתוכנה איבדה את האקטיבציה.

צריך להפעיל אותה מול שרת האימות של מיקרוסופט, אין שום סיבה שבעולם שמיקרוסופט תקרא לך "גנב" אם קנית ושילמת עבור המוצר שלהם כדת וכדין.

את הכסף שלך הם לקחו ועכשיו הם רומזים לך שגנבת את התוכנה?, חוצפה.

(במאמר מוסגר אגיד, שלדעתי, אם בכל מקרה תואשם בגניבת התוכנה, אין סיבה שלא תגנוב אותה ותתקין פרוץ, אבל זו רק דעתי, בכל מקרה, ניתן בקלות לפרוץ ולהפטר מההודעה הזאת, אבל זה בצורה "לא חוקית").

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם (נערך)

גם לי הייתה פעם בעיה דומה עם עותק אישי חוקי.

מזמן הפסקתי להשתמש בחבילת האופיס של מיקרוסופט, יותר מתאים לקרא לה "חבילת הבאגים של מיקרוסופט"

בהדרגה התחלתי להשתמש ב OPEN OFFICE והיום אני משתמש בו בלעדית. הוא לא מושלם, גם בו יש באגים אבל הרבה יותר קל לי איתו.

ממליץ לך לפחות לשמור בכל מחשב עותק של OPEN OFFICE במקביל לזה של מיקרוסופט, כדי לא להתקע במקרים כמו זה שקרה לך.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
נראה מוזר שמיקרוסופט לא הצליחו לעזור, זה נראה שהתוכנה איבדה את האקטיבציה.

צריך להפעיל אותה מול שרת האימות של מיקרוסופט, אין שום סיבה שבעולם שמיקרוסופט תקרא לך "גנב" אם קנית ושילמת עבור המוצר שלהם כדת וכדין.

את הכסף שלך הם לקחו ועכשיו הם רומזים לך שגנבת את התוכנה?, חוצפה.

(במאמר מוסגר אגיד, שלדעתי, אם בכל מקרה תואשם בגניבת התוכנה, אין סיבה שלא תגנוב אותה ותתקין פרוץ, אבל זו רק דעתי, בכל מקרה, ניתן בקלות לפרוץ ולהפטר מההודעה הזאת, אבל זה בצורה "לא חוקית").

אכן. התמיכה של מיקרוסופט לא הצליחה לבצע אקטיבציה והמליצה לי בחוצפתם לרכוש עותקים חדשים.

הידע שיש לי באסמבלר מעולם לא נראה הכרחי כל כך 8)

מה לדעתך יש לעשות?

גם לי הייתה פעם בעיה דומה עם עותק אישי חוקי.

מזמן הפסקתי להשתמש בחבילת האופיס של מיקרוסופט, יותר מתאים לקרא לה "חבילת הבאגים של מיקרוסופט"

בהדרגה התחלתי להשתמש ב OPEN OFFICE והיום אני משתמש בו בלעדית. הוא לא מושלם, גם בו יש באגים אבל הרבה יותר קל לי איתו.

ממליץ לך לפחות לשמור בכל מחשב עותק של OPEN OFFICE במקביל לזה של מיקרוסופט, כדי לא להתקע במקרים כמו זה שקרה לך.

גם האפשרות הזו נשקלה מהבוקר. הורדתי את OO אך התמיכה במסמכי הוורד היא גרועה.

העניין הוא שיש כאן למעלה מ-15,000 מסמכי וורד עם קישורים לטבלאות באקסל ועוד פונקציות שונות ומשונות והתמיכה של OO במסמכים נוראית.

מדי כמה חודשים יש צורך בעדכון הנתונים והמסמכים ללקוחות, כך שלצערי הרב, ננעלתי עם מיקרוסופט.

פורסם (נערך)

מה לדעתך יש לעשות?

בצורה חוקית, כנראה שכלום מלבד לקנות עותקים נוספים של התוכנה, אם אתה רוצה, אני יכול לשלוח לך בפרטי אופיס 2007 פרוץ בעברית אותו אתה מתקין במקום מה שיש לך, ואתה יכול להיות בטוח שהעותק הפרוץ, אף פעם לא יקרא לך גנב.

כמו כן, אם זה לא מפריע לך, אתה יכול לחיות עם ההודעה הזאת (מרגיזה ככל שתהיה).

כמו כן, ישנה פריצה שמדמה שרת אימות לוקאלי על המחשב שלך, כנס ל-warez bb (דרוש רישום חינמי).

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
לא OO שלא באמת תואם.

נסה את זה:

http://www.cnet.com/news/a-free-microsoft-office-alternative-thats-actually-good/

ניסיתי אותו עכשיו. תודה.

המסמכים יוצאים מאיפוס לגמרי. כל העימוד של המסמכים התחרבש.

מה זאת אומרת אין מה לעשות? תבקש תמיכה בדרגה בכירה יותר.

הגעתי עד לד(ז)רג הניהולי.

שוב, הם טוענים בחוצפתם שהאופיס לא מקורי, למרות שיש לי את התקליטורים המקוריים עם המפתח.

לא מבין איך יצא שאנחנו שבויים בשגעונות של החברה הזו.

פורסם

הגעתי עד לד(ז)רג הניהולי.

שוב, הם טוענים בחוצפתם שהאופיס לא מקורי, למרות שיש לי את התקליטורים המקוריים עם המפתח.

לא מבין איך יצא שאנחנו שבויים בשגעונות של החברה הזו.

זה לא יצא במקרה, מיקרוסופט מומחים בלנווט את העדר לכיוונים שהם רוצים.בין הייתר הם יושבים חזק בממשלה ובמשרדים, משרד החינוך, משרד הביטחון ועוד רבים וטובים. דבר ידוע הוא שסביבת התכנות C# dot.net תפסה בישראל הרבה יותר משאר המדינות מאותה סיבה.

בעבר היו מספר מעבדי תמלילים מצויינים תוצרת ישראל, מישהו זוכר את א.ב. ? קיוטקסט?, דגש ? מיקרוסופט הצליחו מאד מהר להעיף את כולם הצידה.

פורסם

זה לא הגיוני להתקע ככה, זה לא משחק מחשב או משהו דומה שיכול להתקע יומיים שלושה עד שמסדירים את העיניינים עם שירות הלקוחות, זוהי תוכנה שנמצאת בלב העסק ולמעשה מנהלת אותו, זה לא הגיוני לקנות מוצר שאתה יודע שיכול להיות מושבת בכל רגע בלי שום דבר שאתה יכול לעשות, זה נראה לך הגיוני להקים עסק ולתת למיקרוסופט את האפשרות השרירותית להשבית לך אותו מתי שהיא תרצה, רק בגלל שבחרת לקנות ממנה מוצר?

עדיף להתקין את המוצר האמין יותר והמקורי, זה הפרוץ.

אבל זו רק דעתי.

פורסם

עם כל חיבתי לעולם שמחוץ למיקרוסופט, מי שנאלץ לכתוב בעברית

ולתקשר עם סביבתו בעברית פשוט אין לו ברירה.

לא אופן אופיס ולא ליברה ולא שום כלום, אף אחד לא מצליח לתמוך בקבצים קיימים בלי חרבושים קשים.

מכיוון שיש לך חשבוניות והכול מתועד, אני רק יכול להמליץ לעלות גבוה יותר בסולם,

איך שהוא לנסות להגיע לגורם הרלוונטי במיקרוסופט העולמית.

לא יודע איך עושים את זה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

היום ננסה לטפס בסולם. אין לי ברירה.

זה לא הגיוני ולא יעלה על הדעת שאני אאלץ להשבית משרד עם 7 עובדים - בלי אקסל, בלי וורד, בלי אאוטלוק ובלי פאוור פוינט, בגלל שיגעון של תוכנה כזו או אחרת.

פעם שעברה הווינדוס החליט שגם הוא לא מקורי - במשך יומיים לא מצאנו פתרון לבעיה ובזבזנו זמן - מסתבר שהיתה תקלה בשרתי האימות.

מלבד הנזק הכלכלי ועגמת הנפש, זו פאדיחה רצינית מול הלקוחות שאנחנו לא עומדים בזמני הגשת העבודה בגלל האופיס.

אגב, תודה לכל מי ששלח לי הודעות פרטיות לעזרה, ובמיוחד לאותו בחור חביב ונחמד ששלח לי לינק לעזרה.

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
  • תוכן חדש...