Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופיס 2010 החליט לעשות צרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שליחת מכתב בזק מעו"ד הבוקר על תביעה מידית (כי לא נותרה לי ברירה), בצירוף החשבונית והעתקי הסריאלים, נשלחו לי סריאלים חדשים.

יומיים של כאב ראש ועצבים.

חבל שזה הגיע למצב הזה.

תודה לכל מי שעזר!

פורסם (נערך)

אני שמח שנפתר העניין, רק חבל שזה היה צריך להגיע לאיומים משפטיים בשביל שמיקרוסופט תחזור בה ותודה שאתה לא גנב.

אם יש לכם עו"ד על ריטיינר, הייתי תובע מהם את הזמן האבוד + הוצאות משפט + עוגמת נפש (גנב?, אני?, הנה כל הקבלות שלכם) + נזק עקיף.

וככה הם רוצים לשכנע את עם ישראל לקנות תוכנות מקוריות, בהצלחה להם.

לקנות תוכנה מקורית זה כמו לשים את מיקרוסופט על השאלטר של העסק שלך, איזה כיף שאפשר לסגור ככה חברות מרחוק, זה הכוח שיש למיקרוסופט על העסק שלך.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
לקנות תוכנה מקורית זה כמו לשים את מיקרוסופט על השאלטר של העסק שלך, איזה כיף שאפשר לסגור ככה חברות מרחוק, זה הכוח שיש למיקרוסופט על העסק שלך.

זה הזוי.

במכה אחת הם השביתו לי משרד עם 7 עובדים וניטרלו אותי לגמרי.

היום העובדים הגיעו עם הלפטופים מהבית כי ההודעה קפצה כל שנייה ואי אפשר היה לעבוד.

רק באיומי תביעה משפטית הם נסוגו והביאו לי סריאלים.

כשאתה עצמאי, כל מכה כזו יכולה לעשות לך צרות צרורות.

פורסם

גרסת הענן קשורה למודל העסקי הפופולרי והמעצבן

של מנוי חודשי/שנתי, יקר פי כמה לטווח ארוך.

כל עוד אפשר להשתמש ברישיון הקנוי הקיים - עדיף.

מבחינת תאימות לאחור מעולם לא הייתה בעיה,

עד היום אפשר לפתוח קבצים מ-1998.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

כן בטח, קודם תקנה את התוכנה שלהם, ואח"כ כשהם יחליטו שרירותית להשבית לך אותה ולהשאיר אותך עם המכנסיים למטה, אתה תלמד לקנות מהם גם את גרסת הענן או "ביטוח השבתות מכוונות ושרירותיות" לתוכנה שקנית, איפה זה יגמר?

אבל היי, בחמש דקות הם ימכרו לך רישיון חדש, אחרי שהשביתו לך את המקורי שקנית, ובראש שלך, אתה עדיין תצא ברווח כי יום עבודה של העסק שלך שווה יותר מכמה רישיונות חדשים של אופיס, אז הכל טוב, לא?

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם (נערך)
יצא לך לבדוק את גרסת הענן של האופיס שלהם מבחינת תאימות למסמכים שלך?

האם לזו כוונתך?

עשיתי שירות גיבוי בענן מלא שכולל את האופיס 365.

חבילת האופיס הזו טובה לכתיבת מכתבים פשוטים והיא מאוד לא נוחה לשימוש.

כן בטח, קודם תקנה את התוכנה שלהם, ואח"כ כשהם יחליטו שרירותית להשבית לך אותה ולהשאיר אותך עם המכנסיים למטה, אתה תלמד לקנות מהם גם את גרסת הענן או "ביטוח השבתות מכוונות ושרירותיות" לתוכנה שקנית, איפה זה יגמר?

אבל היי, בחמש דקות הם ימכרו לך רישיון חדש, אחרי שהשביתו לך את המקורי שקנית, ובראש שלך, אתה עדיין תצא ברווח כי יום עבודה של העסק שלך שווה יותר מכמה רישיונות חדשים של אופיס, אז הכל טוב, לא?

זו הסיבה שהתחלתי מאתמול לבצע מעבר הדרגתי לאופן אופיס - כרגע, רק למכתבים.

Clipboard01.jpg

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אפשרות נוספת לתקופת המעבר היא אופיס 2003 הישן שאיתו אים בעיה של שרתי אקטיבציה. אני עדיין עובד איתו בבית. יש תוסף חפשי של מיקרוסופט שמאפשר לו לקרוא גם מסמכים של אופיס חדש יותר DOCX . הבעיה היחידה שהיתה לי עם ההמרה הזו היא שבציורים בתוך מסמך הDOC אם יש חיצים הם זזים כמה מ"מ משום מה. אובדת גם היכולת ליצר PDF ישירות מתוך WORD, אבל יש תוספים שעושים זאת.

יהודה

פורסם
עם כל חיבתי לעולם שמחוץ למיקרוסופט, מי שנאלץ לכתוב בעברית ולתקשר עם סביבתו בעברית פשוט אין לו ברירה. לא אופן אופיס ולא ליברה ולא שום כלום, אף אחד לא מצליח לתמוך בקבצים קיימים בלי חרבושים קשים.

סיבה טובה (נוספת) לנהל את כל התכתובת הארגונית באנגלית - כשאין עברית בתמונה הרבה יותר קל לעבור באופן זמני לתוכנה אלטרנטיבית.

כמובן שזה לא יעזור לך מול ספקים, מסמכים ושאר ספרות שמגיעה בשפת המקום, אבל לפחות בתוך הארגון אפשר להקפיד על זה.

פורסם

אם אפשר להתגנב לנושא, יש לי אופיס 2010 פרוץ וקיצורי המקשים ctrl+s,ctrl+c וכו' לא עובדים, צריך לחצן ימני ואז העתק\הדבק או מה שצריך. מישהו יודע איך אני גורם להם לפעול?

• תוכן חדש...