Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב באזור ה15,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אשמח לקבל המלצות לרכבים במסגרת הסכום הזה.

הרכב לשימוש פרטי רגיל.. חשוב צריכת דלק הגיונית ושקט מתקלות (נו טוב, מה שכולם מחפשים).

ממה שראיתי עד כה האופציות הן גולף/בורה (2003-04), יונדאי אקסנט (2004-05) ואולי אבאו או אופטרה.

יש אופציות נוספות?

מה הייתם ממליצים מבין אלה?

תודה מראש

פורסם

לא ציינת איזה גיר.

אם אוטמטי חשוב לך - יש פה ושם רנו מגאן דור שני 2006 שמורות מאוד. אפילו מגאן דור ראשון מהשנים האחרונות יכולה להיות קניה מצויינת (וישאר לך חצי מהכסף עודף) אם מצאת אחת שמורה מאוד. הן חסכוניות, ואם שמורות - אמינות מאוד, נוחות ובטוחות יותר מהרבה מכוניות באותו תקציב.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

על האבאו והאופטרה הייתי מוותר, אקסנט היא תת משפחתית ולא משפחתית.

גולף ובורה מהשנתונים הנ"ל יקרות יחסית לאחזקה והגיר האוטומטי שלהן לא נחשב אמין מדי.

אפשר לבדוק ניסאן אלמרה במסגרת התקציב, היא לא יקרה אבל מאובזרת בצורה סבירה ואמינה.

אין מה לצפות לצריכת דלק מרכב משפחתי אוטומטי עם מנוע 1.6.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

*מעדיף גיר אוטומט.

אין לי בעיה עם תת משפחתית/רכב קטן.

האקסנט זה רכב אמין? לא עושה בעיות?

תמיד נתפס לי בראש כאוטו "רך" מדי. הבעיה איתו גם שאני לא רואה בשנתונים האלה ק"מ נורמאלי (לפחות לא יותר מדי) להבדיל מהאחרות.

ובעניין הבורה/גולף, כשאתה אומר אחזקה למה הכוונה? הטיפולים השוטפים של הבורה יקרים משל האקסנט? היא צפויה ליותר תקלות?

דרך אגב, אני נכלל בנפגעי בורה. בעבר הייתה לי בעיית גיר קשה שגם אחרי תיקונים וטיפולים מאוד יקרים לא כל כך נפתרה.

ועדיין, זה אחד הרכבים הטובים שהיו לי. הנסיעה (כשהרכב בסדר) היא תענוג שלא חוויתי בהרבה רכבים אחרים.

פורסם

בתקציב הזה לא מתמקדים בדגם מסויים אלא קונים את הרכב השמור ביותר עם היסטוריית טיפולים ושכל המכלולים בו עובדים ועם טסט ארוך.

אגב מצאתי מודעה מעניינת כאן בפורום, שווה לבדוק:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?570377-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%90%D7%9C%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%94-2006-1-6-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98-GL

• תוכן חדש...