Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב ל-120 ק"מ ביום - נסיעות יום יומיות אריאל - נתניה 5-6 פעמים בשבוע.

תקציב: 20,000 ויכול להתגמש מעט.

חשוב לי בעיקר רכב אמין ונוח שיסחוב נסיעות כאלו ארוכות. חשבתי על הונדה CIVIC או טויוטה COROLA שנים 2000 עד 2004 בגלל האמינות. אני מחפש יותר משפחתיות ממיני כי אני בגובה 1.85 ולהיות כמו סרדין בתא הנהג לא יהיה כיף.

בנוסף כמובן, שלא יזלול יותר מדי דלק. האם המכוניות שהצעתי יהיו טובות לכאלו נסיעות?

אם לא, איזו מכונית כן תתאים?

פורסם

המכוניות שהצעת יתאימו מאוד אבל את הסיוויק יהיה קשה למצוא אחת לא שחוט. למרות שהשנתונים האלה פחות מבוקשים הגלל המבנה האמריקאי והמקולל בידי חובבי סיוויק וקורולה אני לא יודע אם תכנס לתקציב כי היום כל אחד עם קורולה חושב שהוא מוכר מרצדס חוץ מזה שאף אחד מהם לא נח במיוחד אלא יפנית אמינה ומעייפת

הייתי שוקל צרפתית במצב מכני מעולה ומוכנות לשמירה ואחזקת טובה ולא תחזוקת שבר בשביל הנוחות

פורסם

אתה הולך לעשות 35 אלף קילומטר בשנה, במצב כזה הייתי הולך על רכב דיזל בלבד, אבל התקציב שלך נמוך מאוד.

קח בחשבון שכל רכב שתקנה, תוך כשנה-שנתיים יגיע לקילומטראג מאוד גבוהה, אני יוצא מנקודת הנחה שבתקציב הזה כל רכב שתקנה יהיה בין 150-200 אלף קילומטר לפחות.

זה ישפיע על אמינות הרכב, על הסחירות וכדומה.

בתקציה הזה הייתי שוקל לקחת הלוואה, לנסות לקנות רכב מתקדם יותר בשנתון.

פורסם

אני מציע לך לחפש יונדאי אקסנט או קיה ריו. יש הרבה בוגרות השכרה וליסינג, המחירים זולים, סביבות 20 אלף ש"ח לשנתון 2008.

קח בחשבון שכמו שאמרו לך, אתה הולך לצבור המון ק"מ, וזה אומר שאתה קונה רכב ותוך 3 שנים אתה כנראה מוכר אותו ב-5000 ש"ח.

הרכבים שתמצא הם סביבות 130 אלף ק"מ, ובק"מ שאתה תעשה, תוך 3 שנים אתה תמכור רכב בן 10 עם 250 אלף ק"מ. בהחלט יכול להיות שיהיו גם תיקונים פה ושם. בכל מקרה, אל תצפה לראות חלק נכבד מההשקעה חוזר בחזרה.

פורסם

תודה רבה על התגובות! המרחקים העצומים האלה הם עד דצמבר (משהו כמו חצי שנה) ואחר כך המרחק יפחת בחצי אם לא יותר(מעבר דירה)

פורסם

מצתרף להמלצה על יונדאי אקסנט מכיר אחת שעמדה בנסועה דומה בגבורה רבה ועוד הייתה רכב ממשלתי לשעבר. לא חסכונית ולא מפנקת יותר מידי אבל בהחלט אמינה

פורסם

רנו מגאן דיזל היא אופציה מעולה,רכב נוח בטיחותי ומאוד חסכוני , הייתה בבעלותי כחודשיים אז לגבי אמינות אני לא ממש יכול להעיד

אבל היא לא חוותה תקלות כשהייתה אצלי

פורסם

ראה את תשובתי ל"נשר פרא" ששאל על האיזון בין מחיר לאמינות...

המגאן גם חסכונית באופן יוצא מהכלל ביחס למשפחתומטיות האחרות, למעט קורולה רובוטית, ואפשר למצוא כאלה יד רשונה מלוקקות.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
ראה את תשובתי ל"נשר פרא" ששאל על האיזון בין מחיר לאמינות...

המגאן גם חסכונית באופן יוצא מהכלל ביחס למשפחתומטיות האחרות, למעט קורולה רובוטית, ואפשר למצוא כאלה יד רשונה מלוקקות.

אני מחזק אותך ואוסיף שאכן הרנו דיזל יותר חסכונית אבל וזה "אבל" גדול אם פותח השרשור לוקח בחשבון את נושא "הסחירות" זה לא ידוע לגביי הרנו מפני שיש לציבור הישראלי טעם רע מהרנו מגאן (בעיות חשמל וכל הסיפורים הידועים עליהם)

לגבי הטויוטה קורולה מבחינת הסחירות אני מאמין שהיא תיהיה יותר קלה למכירה בעתיד.

פורסם

אני קניתי קורולה 98 עם 124 אלף ק"מ, עשיתי יישור קו, ואחרי יותר מ30 אלף ק"מ ושנה איתה אני ממש ממליץ, הכל בתנאי שתמצא אחת שמורה ועם ק"מ נמוך.

אגב כולל יישור קו עלתה פחות מ 20.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

קורולה 98 כמו שלו היא אחת מהטיוטות הכי אמינות שיצאו וידועה ביכולתה לאכול קילומטראג מטורף למעט רדיאטור שמיני רשמה פה בפורום שאסור להחליף ללא מקורי כי הם נוטים להיסדק הרכב חסר בעיות ובתקופות קשות יכול לנסוע בתחזוקת שבר

• תוכן חדש...