Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי חלון בגג שהוא גם נפתח, החלון הוא כמובן מושחר אבל זה לא מספיק. בימים חמים ושמש חזקה בזמן הנהיגה הראש פשוט מתבשל מחום.

גם החלון המושחר הווילון מתחתיו לא עוזרים, יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות הצללה יותר טובה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

יש אצלך מגש מתחת לסאנרוף ?או שאתה ממש מתכוון לוילון?

אם זה מגש הייתי מציע לפרק ולעשות לו בידוד יותר טוב,מכיוון שהחלון כבר מושחר מהחברה זה נראה הפיתרון הכי יעיל.

מעניין למה זה ככה אצלך?גם לי יש ברכב סאנרוף,וגם בימים הכי חמים של הקיץ לא קרה שהחלון השפיע על החום,והרכב שחור.

פורסם

יש לי את הוילון שנסגר מתחת לחלון, אבל השמש חודרת את שניהם ומבשלת את המוח ומחממת את האוטו. הוילון הוא סתם בד רשת פשוט.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

אני עם אותה הבעיה.

ברכב הקודם Golf Gti Mk6, המגש היה עבה עם סוג של דיקט בפנים או משהו בסגנון.

ברכב החדש A3 1.8 8v sharp/sline יש סך הכל מגש עם וילון מחורר. ישר שמתי לב להבדל הבידוד של חלון הגג. מבאס אותי שVw/audi עושים צעד אחורה ברכב מתקדם /יוקרתי /חדש יותר.

הצללה לא נראית פתרון שיבטל לחלוטין את הבעיה אלא רק ימזער אותה. ריפוד מחדש למגש בעזרת חומר קשיח יותר וסגור יפתור את הבעיה.

מבאס רק שאת העניין ניתן לפתור בעלות של מעל 1000 ש"ח, בהשארת הרכב בסדנא, חכירת רכב אחר ופירוק דיפון הגג כמובן.

פורסם

השאלה אם זה שווה את ההשקעה. עדיף לעשות השחרה לחלון או וילון נוסף.

פורסם

מה ז"א וילון נוסף?

תבין, הצללה אכן תמזער את החום אך תמזער סך הכל, זו זכוכית, גם אם תשחיר אותה לגמריי יעבור דרכה חום. מה שהיה לי ב Gti פשוט מנע את כניסת החום לגמריי. זה מה שאני מחפש. אני לא מוכן להשקיע מאות שקלים בהתחלה ואז לגלות שחייב בסופו של דבר לבצע את מה שחשבתי עליו.

פורסם

מצאתי פתרון נוסף, יש לי מגן לשמש שאני לא משתמש בו, חתכתי לפי מידה והכנסתי מתחת לחלון. וזה עובד מצויין לתקופת הקיץ. אין שמש בתוך האוטו ופחות חם.

פורסם

באאודי A3 ספורטבק שהייתה לי היה חלון פנורמי לכל האורך כולל המושבים האחוריים.

וגם שם ההצללה הייתה בעזרת וילון מחורר. לא הרגשתי בעיה כזו כמו שאתם מתארים אותה , כנראה אינדבידואלי

• תוכן חדש...