Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

מי ששם לב אלי במקרה בתר'ד אחר, ה I20 2010 הלכה :\

אז אני כאן לבקש עצה.

הכותרת די מסכמת את החיפוש, כשהדגשים שלי הם כמובן ק"מ ריאלי ביחס לשנה במחירים האלו, אוטומט, 1.4 עד 1.6, וצריכת דלק. אוי, הצריכה.

עוד דבר שחשוב לי, כי ב i20 רציתי למות מזה: המזגן על עוצמה 2 די חלש, מה גם שפתחי האוויר לא מגיעים עלי (ואני אדם שחם לו).

אני מכוון ליד קודמת פרטית כלשהי, כך שטרייד אין מחברות בא בחשבון, אבל לא בעלויות ליסינג / השכרה.

אם אפשר המלצות למקומות בפרטי (אני מבין שאסור לפרסם כאן בפומבי), כמובן שאשמח לשמוע עליהם גם.

השימושים שלי:

נכון לעכשיו באיזור ה 1000 ק"מ בחודש, חלקן נסיעות בכבישים מהירים בשעות פנויות.

שזה בד"כ איזור המרכז, לרוב, ואחת לשבוע שתי נסיעות: עץ אפרים ונתניה.

כך שחשובה לי היכולת לעקוף (פיג'ו 107 כרכב זמני, ניסיתי, התחרטתי) וצריכת דלק טובה.

עכשיו, מבין גדול, אני לא, וכשרכשתי את היונדאי ביוני שנה שעברה היא הייתה האופציה הטובה, 65k מ 03.10

אשמח לדעת מכם מהי אלטרנטיבה טובה, ולמה (אם אפשר).

אז...I20 דגם 2011 או...משהו אחר? :)

מודה לכם מאוד.

גיא

יונדאי I20 שלי, קיה סול של אבא

פורסם

תראה, היונדאי i20 זאת מכונית לא רעה בכלל. אמינה, זולה לאחזקה, די בטיחותית ודי מאובזרת. אני מבין שבסך הכל היית מרוצה מה-i20 שהייתה לך, למעט אולי צריכת הדלק או המזגן, כך שזאת בהחלט אופציה שאתה צריך לשקול.

אם אתה רוצה לשפר את שתי הסוגיות האלו אז אני יכול להציע לך לבדוק את הניסאן מיקרה. היא קצת יותר קטנה מה-i20 אבל בתמורה תקבל רכב עם מזגן מעולה וצריכת דלק טובה יותר. המיקרה מאובזרת (שליטה מההגה, רדיו מקורי, בקרת אקלים בדגם המאובזר וכו'), אמינה ולא יקרה לאחזקה.

פורסם

אחותי החליפה את ה I20 מודל 2010 שלה לפני כחודש.

אחרי שבדקנו את כל המתחרות הוחלט לקחת הלוואה מהבנק ,לשדרג את התקציב ולקחת טויוטה יאריס. (2012)

אין מרוצה ממנה ומבחינתה מדובר בקפיצת של כמה מדרגות בכל התחומים.

אם התקציב לא ניתן למתיחה, הייתי במקומך מחפש I20 אבל בגרסה המאובזרת יותר (ג'נטים, גג, בקרת אקלים וכו')

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היי,

@קרסו - אכן צדקת, באמת הייתי די מרוצה ממנה. המזגן הרג אותי פשוט. עם זאת, אני די נוטה לחשוב שזהו הכ"ס והמנוע המינימלים שאני מתכוון לנסוע עליהם. לגבי המיקרה, אבחן את הנושא - תודה רבה.

@אייל - התקציב אכן לא ניתן למתיחחה, גם כי זו הוצאה לא צפויה, וגם כי זה בסה"כ רכב שני שלי.

אני לא יודע כמה בדיוק "מאובזר" אני יכול למצוא, בסה"כ התקדמתי בשנתון.

נכון לעכשיו אני בוחן את הרכבים הבאים: I20, מיקרה, פיאסטה, קורסה, איביזה, קליאו.

לא הבנתי מה נותן לי DSG ואם זה משפיע על ביצועי הרכב עצמו בזמני נהיגה, כן חשובים לי צריכת הדלק והמזגן (מאוד).

אני יודע שזה נראה שאני מתפזר כאן - אני רק בשלב ההערכה הראשונית - אני לא מכיר את הרכבים הנ"ל, אין לי חווית שימוש איתם, אבל כן הייתי שמח למצוא: רכב מאובזר, עם צריכת דלק טובה, עם מזגן טוב, והתנהגות כביש הכי "טובה" מבין האופציות. בטיחות כמובן שבאה קודם (אחרי טוטאל לוס, זה נס שאני חי).

מה דעתכם על אלו? ואם הייתי צריך לצמצם את האפשרוית ל 3?

מודה לכולם שוב. אני גיא, לא גיאדמק, כך שה 55 האלו חייבים להיות השקעה חכמה.

פורסם

איפה הכפתור לייק כשצריך אותו... :) תודה רבה אייל!

כמובן בלי לפגוע שאשמח לתובנות נוספות בנושא.

פורסם

רק מראה כמה שאני חדש בנושא, מיקרה וקליאו הן 1.2, לא ממש מה שאני מחפש.

תקנו אותי בבקשה אם אני טועה, אבל התקציב הוא 55 מקס', מנוע 1.4, חסכונית ככל האפשר, מזגן טוב.

הרכבים הם

פיאסטה, קורסה, איביזה ו I20. האם פיספסתי מועמדת טובה במקרה?

פורסם

על האיביזה הייתי מוותר. בתקציב שלך נכנסות רק אלה מהשנתונים אם מנועים ותיבות, ש... איך נאמר... לא מתהדרות באמינות מופלגת.

הפיאסטה אחלה אופציה. זריזה, מתנהגת, ואיכותית גם אם לא מי יודע מה ביצועיסטית.

הקליאו (דור שלישי, לפני החדשה) מגיעה גם עם מנועי 1.4 ו-1.6. ככה שאין בעיה של כח. לא מכיר את הרכב מקרוב כך שלא יכול לחוות דעה מעבר לזה.

פיאט פונטו איבו גם יכולה להיות אפשרות. מאובזרת עד השיניים בגרסאות מיילייף, מייסטייל, 150 ואני עורף איזה עוד גרסאות מיוחדות לציון משהו כזה או אחר הם השיקו. הבעיה היא שהיא קצת חלשה בגרסאות שהן לא מולטיאייר והגיע הרובוטי עלול לדרוש הסתגלות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני הייתי בודק את הקיה ריו, כמו I20 רק מרווחת ונאה יותר, בתקציב שלך יוצאת ליסינג/השכרה מ-2012.

אם מזגן חשוב לך אז למאזדה 2 יש מזגן מצויין והיא זריזה יותר מהיונדאי אבל נופלת ממנה עם ציון של 4 כוכבים במבחן הריסוק.

פורסם

פיאט פונטו איבו גם יכולה להיות אפשרות. מאובזרת עד השיניים בגרסאות מיילייף, מייסטייל, 150 ואני עורף איזה עוד גרסאות מיוחדות לציון משהו כזה או אחר הם השיקו. הבעיה היא שהיא קצת חלשה בגרסאות שהן לא מולטיאייר והגיע הרובוטי עלול לדרוש הסתגלות.

1+

בתקציב שלך תכנס פונטו איבו שנת 2012, גם האקטיב הבסיסית מאובזרת לא רע, אבל הייתי ממליצה לך לחפש דגם עם הבקרת אקלים הדיגיטלית (גם אם זה אומר להתפשר על הגג הפנומרי).

בסה"כ מדובר ברכב נוח, נעים, חסכוני ואמין. לגבי העקיפות, לפעמים פשוט צריך להוריד הילוך לפני היציאה לעקיפה.

אחרי קצת יותר משנה עם הרכב בסביבה הררית כמו חיפה וביקורים בירושלים, אני יכולה להגיד שהרכב לא מעכב את התנועה, רק העליה של אוניברסיטת חיפה הייתה קצת קשה לאוטו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תודה רבה על התגובות לכולם.

ברצוני כרגע לבחון (כי זו הפלטפורמה לכך) אם שווה לי ללכת על הצרפתיות, או אחרות.

האם נכון ש"המכוניות הצרפתיות לא אמינות" ו "בארץ לא יודעים לטפל בהם"?

אני מעריך שחלק מחברי הפורום משתמשים ברכבים אלו כרכב פרטי, אז הייתי רוצה לדעת מבחינתכם אם הייתם מציעים לי לא לשלול את הכיוון הנוכחי.

בסופו של יום המטרה היא לרכוש רכב שיחזיק לכמה שנים, נכון להיום אני יכול לרכוש רכב ולא יודע אם בעתיד אני / בת זוגתי שעדיין לא היכרתי נוכל או נרצה לקחת "רכב חברה", אז הייתי מעדיף לא לבלות עם רכב שידוע מראש שחווה ביקורים תכופים אצל המוסכניק.

מה תוכלו לומר לי בנושא? ואם חוות דעתכם חיובית עליהן, איזה רכב בכלל (ללא הבדלי דת וגזע) תמליצו לי בקטגוריית ה I20?

תודה רבה. אם אני כבר עושה את זה, אעשה את זה כמו שצריך.

• תוכן חדש...