Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה שמתי לב שריחות מבחוץ (ריח זבל כשנוסעים ליד שדות וכו') חודרים לרכב (אקסנט 2005) בזמן נסיעה גם כשכל החלונות סגורים והמזגן גם הוא סגור (המזגן מכוון על סירקולציה פנימית) והנחתי שהסיבה היא איטום לא מושלם של הדלתות / חלונות. האם הדבר נכון, או שהריח אולי נכנס ממקום אחר?

האם הפתרון הוא להחליף את כל הגומיות של הדלתות / חלונות? האם זה מומלץ? האם ידועה לכם העלות המשוערת?

תודה!

פורסם

מותקנים חיישני רוורס וגם מצלמות, אבל נראה שהחוטים עוברים בתוך החלק הפלסטי של הגג ולא בתוך הגומיה... יכול להיות שזה עדיין משפיע?

בעיקרון איטום הרעשים ברכב הוא לא מוצלח במיוחד אז קשה לי להגיד אם מה שאני רגיל לשמוע נחשב "שריקות רוח". מה שכן, לא שמתי לב לשינוי מיוחד ברעשים ולעומת זאת הבחנתי בריחות החודרים...

אציין גם שהחיישנים הותקנו לפני מספר שנים והמצלמות לפני כשנה וחצי, ולריחות שמתי לב בעיקר בחודשים האחרונים, אז אני לא בטוח שיש קשר ישיר (אלא אם התרופפות הגומיות היא הדרגתית...)

פורסם

תתחיל בבדיקת הגומיות, תבדוק שהם שלמות וישבות טוב.

מאחורה יש "תריס" מיוחד שדרכו יוצא אויר מהרכב כאשר אתה על סירקולציה חיצונית, אם העיברו את החוטים של חיישני רוורס דרך "תריס" אז הוא תמיד פתוח ונכנס לך אויר דרכו כאשר אתה על סירקולציה פנימית.

פורסם

תודה רבה! אבדוק...

לגבי ה"תריס": למה כוונתך ב"מאחורה"? מאחורי המזגן? בבגאז'? צריך לפתוח משהו כדי לראות אותו?

פורסם

מאחורי טמבון אחורי בצעד שמאל, אם אתה יודע איפו הותקן המוח של החיישנים תוכל לעקוב אחרי החוטים ולראות דרך מה הם עוברים.

פורסם

בעצתך בדקתי את התריס והוא אכן היה פתוח ועברו דרכו הכבלים של החיישנים. אטמתי אותו חלקית בעזרת מסקינטייפ, אך הריחות מבחוץ עדיין מורגשים ברכב... כשנסעתי בסמוך לשריפה הרחתי את העשן כאילו הדלקתי מדורה ברכב :(

כנראה שהריחות נכנסים ממקום אחר וזה לא הפתיע אותי כי החיישנים הותקנו מזמן והתריס הזה כנראה פתוח במשך תקופה ארוכה אז נראה שלא הוא הגורם...

אנסה לברר במוסך אם יש להם רעיון...

• תוכן חדש...