Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום,

כשאני שוטף את הרכב אני בסוף התהליך מנגב את החלונות עם ספרי חלונות ונייר סופג עדין.

זה נחמד, אבל זה לא מספק לי את התוצאות שאני רוצה.

איך המגבות האלו של הקוריאני, שוות משהו?

http://www.ebay.com/itm/320583822775?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

את הרכב אני מנגב עם UBER ואני מאוד מרוצה מיכולת הניגוב והספיגה שלה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יש לי את המגבות שקישרת אליהן, אני ממליץ לך על אלו יותר, הן הרבה יותר טובות, יש לי גם אותן:

http://www.ebay.com/itm/4pcs-Microfiber-Waffle-Weave-Scrubbing-Window-Towel-Cloth-Atop-Korea-/321362968138?vxp=mtr&hash=item4ad2b9be4a

יש לי בדיוק כזאת של מגווירס המגנט לא ממש התלהבתי...

אני אישית הזמנתי עכשיו כזאת

http://www.microfibertech.com/MicroChamois-Synthetic-Microfiber-Drying-Chamois.html

כמו שאתה רואה היא עשויה 100% פולימיד שזה מה שבאמת גורם למגבת ספוג כמויות של מים. ורשום שמיוצר בדרום קוריאה

פורסם

NZXT, אדידס לא דיבר על המגבת של מגווירס.

יש אפשרות להזמין את המגבת הזאת מהאיביי או מאתר מוכר אחר? קצת מפחד לתת את הפרטים שלי באתר לא מוכר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

זה אותה מגבת וואפל אין שום הבדל רציני בין כל מגבות הוואפל...

אתה מדבר על האתר שאני נתתי?אם כן יש שם פייפל

פורסם

אני משתמש בירוקות של הקוריאני, מה שבלינק הראשון, המגבות מעולות.

החלון או המטלית צריכים להיות טיפה רטובים ואז הן יעשו את העבודה טוב יותר, הן מתקפלות מעט בשימוש זה נורמלי כיוון וקשה לסחוב אותן מעל על הזכוכית, אבל לי אין בעיה עם זה כי הן משאירות חלון נקי ביותר.

יש לי את ה WATER MAGNET של מגווירס ועוד 2 מגבות וופל דומות שמשאירות לי את החלון מלוכלך עם סימנים, לא אוהב להשתמש בהן

Opel Adam S 2017

פורסם

המגבות שפותח השרשור שאל לגביהן, פשוט מעולות לחלונות ומראות, משתמש בהן כבר די הרבה זמן ואין תלונות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

דווקא לא אהבתי את המגבות הירוקות, הן תמיד נתקעות על החלון ולא "זורמות", אהבתי יותר את מגבות הוואפל הכחולות ואיתן אני משתמש כרגע.

פורסם

הן אכן נתקעות על החלון מעט אבל מנגבות בצורה חלקה, אז "תכווצץ" אותה קצת והיא תנקה מצויין.

אדידס אל תהיה עצלן תשתמש בטיפה שרירים ושריפת קלוריה :)

הוואפל לא משאירה חלון נקי לצערי עם סימנים לא משנה באיזו מגבת ניסיתי

Opel Adam S 2017

פורסם

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

עם איזה חומר בכלל כדאי לנקות את החלון?

אני בדרך כלל מנקה עם ספריי חלונות שיש בבית, כשיש ג'יפה רצינית אני משתמש בAPC בדילול של 1:10 שמוריד הכול. יש משהו יותר מומלץ שינקה כמו שצריך?

פורסם

עדיף לנקות עם חומר יעודי לחלונות כגון CG glass cleaner, החומרים הביתיים לניקוי חלונות מכילים אמוניה שעושה נזק לחלקי גומי.

פורסם

כמה עולה חומר כזה?

פורסם

קצת onr על השמשות ואז מנגבים, תוצאות יותר טובות מחומרי ניקוי יעודיים שהשתמשתי בהם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...