Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הרכב אצלי כבר 6 שנים בערך, כמעט תמיד היתה לו בעיה שבימים חמים הטמפ של המנוע עולה לאיזור 100 מעלות (קו מעל ה 90) ולפעמים גם קצת עוברת את זה.

אתמול נסעתי בכביש ישר, בסביבות 100 קמ"ש ללא מאמץ של המנוע והטמפ עלתה ישר לאיזור ה 100 מעלות, כשעוזבים את הדוושה לגמרי בנסיעה הטמפ יורדת חזרה ל 90 כמו שאמור להיות.

בעמידה שומעים את המאוורר עובר למהירות גבוהה יותר והטמפ יורדת חזרה ל 90.

מוזר משהו..

לי זה מרגיש שאולי מעברי מים סתומים חלקית, אולי תרמוסטט לא נפתח עד הסוף?

רדיאטור הוחלף לפני כשלוש שנים עקב פגיעה פיזית ואז גם הוחלף תרמוסטט, אין לי מושג לאיזה סוג הוחלף.

אין נזילות מים ואין תופעה נוספת, מים הוחלפו לפני כחודש למים כתומים כלשהם במוסך.

אשמח לעזרה.

בריאות לכולם!

פורסם (נערך)

קח בחשבון שאתמול היה ממש ממש חם, אין הרבה ימים כאלה בשנה. סביר שהטמפרטורה של המנוע תהיה קצת מעבר לרגיל.

יכול להיות שהטרמוסטט לא נפתח עד הסוף, וכן יכול להיות (במידה ומדובר באחד לא מקורי) שהטמפרטורות פתיחה שלו גבוהים במעט מהמקור.

עריכה:

אני גם "מתעניין" ברכב הנ"ל עם אותו המנוע. אתה יכול לתת חוות דעת קצרה לגבי צריכת דלק ואמינות כללית לאורך התקופה שאתה מחזיק בו?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

שלום רב

טמפרטורת פתיחת המאווררים עומדת סביב ה97 מעלות. לכן הנתונים שאתה מציג נראים סבירים.

אולם, אם אתה מרגיש שינוי בהתנהגות הרגילה של הרכב, שווה לגשת לבדוק שהכל כשורה.

לצורך בדיקה עצמית - תניע את האוטו, בדוק במצב עמידה מתי מאווררים נכנסים לעבודה גם במהירות נמוכה וגם בגבוהה (עשה זאת עם מזגן כבוי).

בנוסף, בדוק מצב של נוזל קירור (כשהאוטו קר) וכמובן תמשיך לעקוב.

במידה וכן יש בעיה אפשר להתייחס למס׳ דברים:

תרמוסטט תפוס חלקית, משאבת מים עייפה, רדיאטור סתום.

את הרדיאטור קל לבדוק, כשהרכב חם (בזהירות) גע באיזורים שונים ברדיאטור ובדוק שכולו חם ואין איזורים קרים.

במידה ואתה באיזור המרכז, נשמח לארח אותך אצלינו לבדיקה מעמיקה.

בהצלחה וחזור לעדכן.

פורסם

הרדיאטור מרגיש תקין, מאוורר עובד כשמנוע בטמפ עבודה ונכנס לפעולה חזקה יותר כשבאיזור 100 מעלות. נוזל קירור נראה תקין ואין חוסרים. היום בדרך הביתה הטמפ עלתה די קרוב ל 110 מעלות..

לגבי ההמלצה על הרכב - רכב מצוין לדעתי, יש לי אותו מ 2009, אני יד שנייה, קניתי אותו עם 60K ק"מ בערך והיום יש לו 295K (כן זו לא טעות..) הרכב צורך גם היום ממוצע של 1 ל 12 ק"מ כולל עליות, עקיפות ונהיגה לא חסכונית במיוחד.

אין לו בעיות אמינות וכל עוד תתרחק ממוסכים חאפרים תהיה שמח איתו.

בריאות לכולם!

פורסם

תעשה טובה לעצמך ותחליף לנוזל קירור מקורי של פיזו 5 ליטר עולה כולה 90 שקל זה בטוח יותר טוב מהמשהו הכתום ששמו לך...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

• תוכן חדש...