Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה RUNX 2004, בכללי הרכב עובד טוב.

לאחרונה היו לי רצף של תקלות וטיפלתי באותו מוסך, וכרגע אני חושד שעובדים עלי.

לפני כחצי שנה נדלקה לי המנורה הכתומה. הלכתי למוסך פרטי ולאחר בדיקה נאמר לי שהממיר הקטליטי הלך ושצריך להחליף אותו - אז החלפתי, חיברו אותו למחשב, מחקו את התקלה ואכן המנורה כבתה.

לאחר מכן הרגשתי שהאוטו לא נוסע טוב, הלכתי למוסך ואמרו לי שצריך להחליף מייסבים - אז החלפתי.

באותו יום שהרכב יצא מהמוסך נדלקה שוב המנורה הכתומה. חזרתי למוסך והוא אומר לי שהלך הממיר הקטליטי והפעם זה הממיר האחורי. אמרתי לו שזה לא הגיוני שבאותו יום שהאוטו יצא מהמוסך נדלקה המנורה.

הוא אמר לי שזה צירוף מקרים.

ממש קשה לי להאמין שזה צירוף מקרים. אין לי מספיק ידע בנושא ואני מרגיש שעובדים עלי.

אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה רבה לעוזרים!

פורסם (נערך)

אם אתה חושד שעובדים עליך - לך למוסך אחר.

אי אפשר לדעת אם בוצעה החלפה מיותרת של ממיר קטליטי.

לא ידוע לי שיש לו שני ממירים. האם אתה בטוח שלא מדובר בחיישן אחורי?

ידוע שיש לרכב הזה התראות של קוד תקלה P0420 אשר מדליק את נורת Check engine.

עריכה אחרונה על ידי COMMANDER
פורסם

אין צירוף מקרים יש הצטרפות מקרים. אם קיימת בעייה כל שהיא במערכת הפליטה שמדליקה את נורת התקלה ואתה רק תכבה את הנורה בלי לגעת ולתקן כלום אלא דרך המחשב אז אין זמו מדוד מתי היא תחזור לדלוק שוב, אולי אחרי 100 מטר אולי אחרי 100 קמ או אולי אחרי כמה אלפי קילומטרים ומהנסיון שלי עם הנורות האלה במיוחד בטויוטות כאשר כיביתי אותם הם גם לא חזרו תקופה ארוכה ופיתאום דלקו מתי שבא להם ולכן ככל הניראה המוסך מלכתחילה לא קלע לבעיה. לא נעים להגיד עובד עליך אבל מה שכן עושה עליך עבודה שנקראת שיטת מצליח והמזומנים.

פורסם
שלום,

יש לי טויוטה RUNX 2004, בכללי הרכב עובד טוב.

לאחרונה היו לי רצף של תקלות וטיפלתי באותו מוסך, וכרגע אני חושד שעובדים עלי.

לפני כחצי שנה נדלקה לי המנורה הכתומה. הלכתי למוסך פרטי ולאחר בדיקה נאמר לי שהממיר הקטליטי הלך ושצריך להחליף אותו - אז החלפתי, חיברו אותו למחשב, מחקו את התקלה ואכן המנורה כבתה.

לאחר מכן הרגשתי שהאוטו לא נוסע טוב, הלכתי למוסך ואמרו לי שצריך להחליף מייסבים - אז החלפתי.

באותו יום שהרכב יצא מהמוסך נדלקה שוב המנורה הכתומה. חזרתי למוסך והוא אומר לי שהלך הממיר הקטליטי והפעם זה הממיר האחורי. אמרתי לו שזה לא הגיוני שבאותו יום שהאוטו יצא מהמוסך נדלקה המנורה.

הוא אמר לי שזה צירוף מקרים.

ממש קשה לי להאמין שזה צירוף מקרים. אין לי מספיק ידע בנושא ואני מרגיש שעובדים עלי.

אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה רבה לעוזרים!

אתה מספר פה סיפור שקרה לפני חצי שנה, ואתה רק עכשיו חושב שאולי יצאת מרוצה?

למה נזכרת עכשיו? לא ברור?

כאילו אתה מספר פה שבמהלך מספר שבועות הלך לך 2 ממירים במקביל? זה הכוונה?

פורסם

תודה על התגובות.

barak5915 - החלפתי ממיר לפני חצי שנה. ומאז לא דלקה המנורה עד עכשיו שהחלפתי מייסבים ובאותו יום היא נדלקה שוב ואמרו לי שזה שוב הממיר, אבל הפעם זה האחורי.

COMMANDER - האם ידוע לך אם אפשר לבדוק את קוד התקלה ברכב הזה עם OBD 2?

מאור30 - בנתיים לא הסכמתי להחליף שוב ממיר. המוסכניק מחק את התקלה, שם לי חומר במיכל דלק והתקלה חזרה אחרי כמה שעות.

פורסם

באמת סיפםור מוזר ומחשיד כי ממיר אחורי לא מדליק קוד תקלה כי אין בחלק האחורי שלו חיישן חמצן לבקרה, לדעתי.

האם זכור לך מה היה קוד תקלה בפעם הראשונה ובפעם השניה?

פורסם
תודה על התגובות.

barak5915 - החלפתי ממיר לפני חצי שנה. ומאז לא דלקה המנורה עד עכשיו שהחלפתי מייסבים ובאותו יום היא נדלקה שוב ואמרו לי שזה שוב הממיר, אבל הפעם זה האחורי.

COMMANDER - האם ידוע לך אם אפשר לבדוק את קוד התקלה ברכב הזה עם OBD 2?

מאור30 - בנתיים לא הסכמתי להחליף שוב ממיר. המוסכניק מחק את התקלה, שם לי חומר במיכל דלק והתקלה חזרה אחרי כמה שעות.

בטויוטה בד"כ ממיר אחורי לא מדליק מנורה, אלא אם יש מקרה מאוד מסוים שאני מאמין שלא קרה אצלך.

יכול להיות מספר דברים. דבר ראשון נדלקה על תקלה אחרת, עקב העבודה שבעל מקצוע עשה.

דבר נוסף יכול להיות שהתקינו לך ממיר לא מתקן המתאים, ואז הוא נדלק על יעילות ממיר קטליטי. זה קורה הרבה בטויוטה, חייב לשים שם ממיר חזק מאוד, אחרת לא מחזיק מעמד.

• תוכן חדש...