Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם קצת סדר בבאלגן, אני נוהג בפורד פוקוס שנת 2006, יש מע' מובנת 6000CD, המערכת מעולה (הרמקולים גם), רק מפריע שאין USB/MP3..

התברר לי שיש פתרון מקורי של פורד - דומה לYATOR ודומיו... שנכנס לכניסת הAUX, ומכיל ממיר A/D עם יציאות מתאימות.. החשש שלי בנוגע לזה שהוא לא יתמוך לי בתיקיות בUSB - אף אחד לא הצליח לאשר את העניין..

אם מישהו פה יודע אשמח לדעת

אופציה אחרת שאני בודק זה הזמנה של מע' כוללת מסך חדשה וזהו

הבנתי שיש מכס ומע'מ (סכה כ35%), אבל עדיין אפילו אם המיסים עדיין יוצא יותר זול להזמין מוצרים מסויימים מחו"ל

לדוגמא המע' הזאת כולל המיסים (נגבים ע"י אמזון כבר בעמדת ההזמנה יוצאת כ850 שקלים)

http://www.amazon.com/Boss-Audio-BV9364B-Widescreen-Touchscreen/dp/B00I9ASGOK/ref=dp_ob_title_ce

אשמח לדעת מה דעתכם? לא מכיר את החברה ספציפית.

לחילופין אשמח אם מישהו יוכל להציע לי את חברה או מוצר שאפשר להזמין בארץ (עד אותו תקציב - עדיפות לפחות)

מה שחשוב זה שתהיה תמיכה בUSB (ובתיקיות), MP3, CD.. דברים כמו DVD, תמיכה בMKV, BT, ניווט, וכ"ו זה בונוסים נחמדים אבל לא חובה

מחפש מוצר בלי התקנה, יש לי הסמכה מתאימה ואני יודע מה אני עושה ברכב

גם הבנתי שאין אצטרך איזה מתאם, או פלסטיק כלשהו (כי המע' עם המסך יותר קטנה מהחלל של המע' הנוכחית) וקצת הסתבכתי עם מגוון המתאמים שיש.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי גם בזה

תודה רבה

פורסם
פיוניר 2750 זה בדיוק מה שאתה צריך.

אם התכוונת לזה [h=1]Pioneer AVHX2750BT

הוא עולה 1500 שקל לפי זאפ..

יש לך אולי מידע על מקום שמוכר אותו בתקציב שלי? אם לא אז הוא בהרבה מעל התקציב.. כתבתי שהוא עד אזור ה850

תודה, אשמח לעוד רעיונות

[/h]

פורסם

במחירים שאתה מחפש אתה תמצא רק זבל.

או שתלך על הפיוניר שאמרתי לך,או על המכשיר הזה :

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=871217

דגם של שנה שעברה אבל זול בקצת.

או שתחפש מכשיר יד שניה כי כל מה שאתה תמצא חדש בתקציב שלך פשוט יהיה זבל מכל בחינה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני עם אריק.

יכול להיות שתוכל להוזיל במעט את הענין ע"י רכישת דגמים משנים שעברו (ספרה שניה 6 או 5 במכשירי פיוניר) או סדרה נמוכה יותר(ספרה ראשונה 1 במכשירי פיוניר). אם כי לדעתי ההשקעה הנוספת ל-2750 שווה את ההפרש הקל.

אתה גם תמיד יכול לחפש מוצרים מחברות טובות ביד שניה.

• תוכן חדש...