Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוצאה מרשימה בהחלט, כל הכבוד. נותן השראה לאדומה שלי, מקווה שנגיע לתוצאות דומות.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

עבודה יפה ותוצאה מרשימה ביותר! הורדת לאוטו בכיף עשור מהחיים! :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

רק דבר קטן בקשר לאחת התמונות של הציוד, מאוד מומלץ להוריד את התוויות מהמטליות (למשל הצהובה) לפני העבודה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
תוצאה מרשימה בהחלט, כל הכבוד. נותן השראה לאדומה שלי, מקווה שנגיע לתוצאות דומות.

גם אני מקווה :lol:

התקן הDA מוציא תוצאה לא רעה בכלל ממה שאני רואה. בהחלט הפתיע אותי לטובה.

M-TECH E46

פורסם

התקן הDA אכן נותן תוצאות לא רעות בכלל ואני נהנה להשתמש בו (רק צריך מקדחה שיש לה בורר מהירות) , אבל הבעיה היא שהאפליקטור עצמו קטן מדי וזה מאריך את משך העבודה.

SUZUKI GSXR 750 STREETFIGHTER

פורסם

גם אני עובד עם פד קטן על הפולישר שלי. פחות התנגדות ותוצאות מהירות יותר. זה לא בהכרח דבר רע.

פד גדול מידי גם מקשה על העבודה באזורים בעייתים

M-TECH E46

פורסם
וואו!

איזה הבדל מטורף.

כל הכבוד.

את ההתקן למקדחה קנית בארץ?

כן קניתי באוטוסטור

SUZUKI GSXR 750 STREETFIGHTER

• אחראי פורום
פורסם

עבודה מצויינת, ממש תוצאה מפתיעה.

ההתקן הזה נוח? נראה שבגלל הגובה של המקדחה אז העבודה פחות קרובה למשטח ולכן גם פחות קל לייצב אותה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

וואוו! פשוט מדהים, שאפו על העבודה.

בחור רציני ללא ספק, עבודה מדהימה פשוט תענוג להסתכל על התמונות.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

תוצאה מדהימה!

אני בד"כ מניח שבמכוניות במצב כזה הצבע עצמו דהה לורוד בלי קשר לחמצון של הלכה. מסתבר שלא :)

הלכה בגג\ מכסה מנוע לא הגיע לשלב של התקלפות? מרשים הגרמנים האלה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...