Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בריכשת פגו 206 1.6 אוט'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבוע טוב לכולם!

אני חושב לקנות פגו 206 את הגרסה 1.6 אוט'.

הבנתי שהידנית יותר טובה מכמה בחינות אבל אני מעדיף לקנות רכב אוט' בגלל הנוחות שבדבר.

אשמח אם תאמרו מה היתרונות והחסרונות פחות או יותר (זריזות, צריכת דלק, תקלות וכל מה שאתם חושבים שאני צריך לדעת לפני הקניה)

ואם אתם חושבים על מתחרה אחרת (:

עריכה אחרונה על ידי zorki4
פורסם

תעשה חיפוש כאן בפורום, ה- 206 נדונה בהרבה פוסטים. בגדול, הגיר האוט' שלה מסרס קצת את המנוע, פוגע בביצועים והוא גיר לא הכי אמין. יחד עם זאת, אם אתה קונה רכב שמור, שכבר בוצע בו החלפת שסתומים בגיר, והרכב באמת שמור, זו יכולה להיות קניה טובה יחסית. אם אתה רוצה ליהנות מהרכב הזה, קח אותו בגיר רגיל

פורסם
תעשה חיפוש כאן בפורום, ה- 206 נדונה בהרבה פוסטים. בגדול, הגיר האוט' שלה מסרס קצת את המנוע, פוגע בביצועים והוא גיר לא הכי אמין. יחד עם זאת, אם אתה קונה רכב שמור, שכבר בוצע בו החלפת שסתומים בגיר, והרכב באמת שמור, זו יכולה להיות קניה טובה יחסית. אם אתה רוצה ליהנות מהרכב הזה, קח אותו בגיר רגיל

אוקי תודה, וידני לא בא בחשבון חח

וביררתי עוד קצת והיא ממש דומה ל307 בעיקר במחירים ואפילו בשנתונים יותר מתקדמים.

מה ההבדלים בניהם ומי עדיפה יותר?

דווקא על זה לא מצאתי מידע :|

פורסם

השאלה מה הצרכים שלך מהרכב? האם אתה צריך רכב משפחתי?

בגדול, המכלולים די דומים, ה 307 מודרנית יותר, יש בה גם דגם מאובזר יותר.

פורסם
השאלה מה הצרכים שלך מהרכב? האם אתה צריך רכב משפחתי?

בגדול, המכלולים די דומים, ה 307 מודרנית יותר, יש בה גם דגם מאובזר יותר.

בעיקרון לא מפריע לי בכלל גודל הבאגאז ומקום ברגלים ל3 שמאחורה, יותר מעניין אותי חיסכון בדלק וזריזות. (וכמובן יותר אמין פחות תקלות וכו'..)

מה אתה חושב שכדאי?

פורסם

היי למרות שמדובר במנוע 1.4 וגיר ידני, אני כן ממליץ לך לקרוא את הסקירה הבאה, אני מאמין שתלמד ממנה המון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?423498-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%92-%D7%95-206-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2004-1-4-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם
היי למרות שמדובר במנוע 1.4 וגיר ידני, אני כן ממליץ לך לקרוא את הסקירה הבאה, אני מאמין שתלמד ממנה המון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?423498-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%92-%D7%95-206-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2004-1-4-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

תודה רבה!

מי מהם (206\307) יותר זריזה ועד כמה זה קריטי?

ואיזו גרסה של 206 הכי מאובזרת?

פורסם
צרפתיות עדיף ידני.. למה לא לחפש יפנית/קוראינית כלשהי? למה דווקא פג'ו?

אני אשמח לשמוע על עוד כיוונים בסגנון! :)

פורסם

206 1.6 רכב מאוד זריז והמנועים אמינים מאוד מאוד , אבל הבעייתיות של הרכב מתבטאת בגיר האוטומטי שלהם הידוע לשמצה AL4 , תעשה חיפוש אני בטוח שתמצא , אבל חוץ מזה רכב מאוד נוח , זריז וחסכוני (יותר מה-307) , שוק חלפים גדול , וטיפולים לא יקרים כלל.

רכב מומלץ מאוד במידה ואתה תבחר בידני.

פורסם

אני חושב שהמגיב מעליי קצת הגזים לגבי הגיר האוט'. נכון שחלק מהאנשים טוענים שהוא מסרס את המנוע וכו', אבל הוא לא כזה ידוע לשמצה.

דווקא אם קוראים פוסטים על הגיר הזה, ניתן להתרשם שאם קונים רכב שעבר החלפת שסתומים, יש מצב שתהיה תקופת שקט מהגיר בענין האמינות שלו.

השאלה האם אתה אוהב את הגיר הזה או לא- צריכה לקבל תשובה אך ורק לאחר שתנהג ברכב.

לי היתה פיג'ו 407 במשך 5 שנים, היא היתה אצלי יד ראשונה. נכון שהרגשתי שגיר 4 הילוכים קטן על הרכב הזה ומחוץ לעיר בכיף הייתי נהנה עם היה גיר 6 הילוכים, אבל אם אתה מתרגל אליו, אז סבבה לגמרי.

כמובן, הכל בידיעה שישנם גירים טובים יותר, בעלי 6 הילוכים או יותר.

פורסם

לכותב -4 zorki

לדעתי הגרסה המאובזרת ביותר בפיג'ו 206 היא - XT

התוספות ברמת גימור XT - פיג'ו 206 שנת יצור 2006.

בטיחות - 6 כריות אויר.

התראה לדלתות פתוחות

כל 3 החגורות מאחור נגללות (בדגם ברגיל רק הצידיות).

נוחיות - ריפוד מושבים וציפוי דלתות קטיפה מפואר,

כיסי אחסון בגב המושבים הקיימים.

3 משענות ראש מאחור,

מושב אחורי מתקפל בחלוקה 1/3 ו - 2/3.

מערכת שמע - רדיו דיסק RDS אינטגראלי עם שליטה ממנוף ליד ההגה.

6 רמקולים (2 טויטרים).

מחשב דרך (בדגם 1.6 בלבד).

רשת לעיגון חפצים בתא המטען.

חישן תאורה - הדלקת תאורת דרך (בהתאם לעוצמת האור).

עם תחילת החשיכה או כניסה למנהרה או חניון תת קרקעי.

יש פנסי ערפל.

אפשרות השהיה לאורות ל- 45 שניות לאחר ניתוק המנוע (עקוב אחרי הביתה).

מראות חיצוניות מתכוונות חשמלית (בדגם הרגיל כוונון ידני ע"י ידית).

חישן גשם - מפעיל את המגבים ברגע שמופיעות טיפות גשם ראשונות / שינוי הקצב בהתאם לכמות הגשם ומהירות הנסיעה.

(לדוגמא בעמידה ברמזור המגבים עובדים לסרוגים במרווחים גדולים עם התחלת התנועה מוגבר קצב פעילות המגבים בהתאם לכמות הגשם ומהירות הנסיעה).

מראה חיצוני - פס ניקל מסביב לגריל הקדמי.

בברכה

איל

פורסם

בבעלותי 307 אוטומטית, אם תרצה לשמוע פרטים על הרכב דבר איתי בפרטי :)

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

• תוכן חדש...