Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל המומחים, ברצוני לשאול ולהתייעץ עמכם בנושא רעשים לבנים .

המערכת שלי היא: דאבל דין של חברת jvc איכותי לפי דעתי . 2 מגברי פולס האודיו זקנים ואמינים, כבל 2 פרד, סט של 2 קומפוננטים ; קידמי לאנזר,אחורי פוקל.,9\6 500 וואט של פיוניר, וסאב JBL.

המערכת איתי בשלמותה המון שנים ועוד מהרכב הקודם שלו לא הייתה הבעיה של הרעשים הלבנים.

מדובר על רעש לבן נטו שנשמע גם כאשר המנוע לא מונע , אך כאשר הRCA מנותקים הרעשים נעלמים.

לכן הנחתי שמדובר בRCA בלבד, לשם וידוא העניין הרצתי RCA נקי באוויר מהמערכת למגבר ועדיין התופעה חוזרת על עצמה.

רציתי לדעת מה פיספסתי עוד , הרעש באמת עובר כל גבול .

חשוב לציין שאין מדובר ברעש אלטרנטור אלא ברעש לבד בלבד.

אגב רכשתי היום מאייבי 4 מסנני רעש , בתקווה שאולי יפתרו את הבעיה, רציתי לדעת אם הם מורידים מהאיכות כאשר האות העובר בRCA עובר דרכו .

תודה לעוזרים :) .

$_35.JPG

יפני זה הכי אחי

פורסם

כשאתה מוריד את הגיין במגברים - הרעש נרגע?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא בטוח.

כאשר אתה מנתק את הRCA אולי אין הזנה למגברים אבל אולי הגיין מקבל רעש נכנס ומגביר אותו יתר על המידה לכן השאלה המלאה היא - כאשר הRCA מחוברים ואתה מוריד את הגיין האם הרעש פוחת?

אם לא וכשאתה אכן מנתק את הRCA מהמגברים אין רעש - אז גורם אחר מכניס רעש למגבר וזה כנראה הHU

- בדיקה נוספת - תיקח סמארטפון ותחבר אותו עם כבל PL ל RCA האם גם כן יש רעש או שאין?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים סליחה על העיכוב בתשובה פשוט היום יצא לי להתעסק עם זה .

היום פירקתי וחיברתי שוב RCA מהאוויר ועדיין הרעש קיים , הגברה של הגיין או המנכה לא משנים מכייון שכאשר חיברתי את המגברים לסמארטפון הרעשים נעלמו , פרמטר חשוב הוא שכנראה שהבעיה היא אך ורק במערכת והיא מוציאה את הרעשים הלבנים.

איך ניתן לפתור את הבעיה הנ"ל . יצא לי לראות פתרונות חאפרים אך טובים עם מערכות של פיוניר ( מן שילוב חוטים חשופים סביב בסיס הRCA. מה דעתכם בנושא ?

תודה לעוזרים

יפני זה הכי אחי

פורסם

אהלן,גם אני סובל מאותה בעיה..

כאשר אני מגביר עוצמה עם\בלי מוזיקה יש רעש לבן נלווה,יש לי פילטר כזה כמו שהזמנת,ניסיתי לחבר אותו בכל מיני דרכים למגבר,לRCA וכו' וזה לא עזר,בעבר אני זוכר שאמרו שיכול להיות שהRCA עצמם הם מקור הבעיה,כי לרוב הם זולים ולא איכותיים,ניסית לחבר כבלים איכותים כאלה ולבדוק האם זה ממשיך לקרות?

אני אבדוק עם רדיו דיסק אחר אם הבעיה ממשיכה אצלי אולי זה נובע מכאן

פורסם

מה קורה אליאור, האמת היום קיבלתי את 3 מסנני רעש כאלה , והאמת ? עזר !

יש רעשים לבנים עדיין אך לא שמים לב אליהם כלל .

שווה את המחיר במיוחד כאשר אין ירידה באיכות סאונד כמו שחשבתי תחילה.

נקודה למחשבה שעלתה לי בראש היא שאולי הבעיה היא בחייוט המכשיר לחשמל הרכב, מדובר במתאם מיוחד שמתאם בין השקע המקורי של הרכב לשקע אירופאי לדאבל דין .

הגעתי למסקנה הזאת כאשר היום פירקתי לחלוטין את הדאבל דין וחיברתי אותו בבית לספק כוח של מחשב .

הפעלתי אותו בחיבור לרסיבר בחדר שלי , ולא היה רעשים.

לכן הסקתי שכנראה מדובר במתאם חייוט .

על איזה רכב אצלך הבעיה קיימת ?

יפני זה הכי אחי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
מה קורה אליאור, האמת היום קיבלתי את 3 מסנני רעש כאלה , והאמת ? עזר !

יש רעשים לבנים עדיין אך לא שמים לב אליהם כלל .

שווה את המחיר במיוחד כאשר אין ירידה באיכות סאונד כמו שחשבתי תחילה.

נקודה למחשבה שעלתה לי בראש היא שאולי הבעיה היא בחייוט המכשיר לחשמל הרכב, מדובר במתאם מיוחד שמתאם בין השקע המקורי של הרכב לשקע אירופאי לדאבל דין .

הגעתי למסקנה הזאת כאשר היום פירקתי לחלוטין את הדאבל דין וחיברתי אותו בבית לספק כוח של מחשב .

הפעלתי אותו בחיבור לרסיבר בחדר שלי , ולא היה רעשים.

לכן הסקתי שכנראה מדובר במתאם חייוט .

על איזה רכב אצלך הבעיה קיימת ?

אהלן מצטער על הדיילי ,

אצלי מורכב בטיוטה יאיריס, הבעיה העיקרית היא מחיטוט בזה אתה צודק,אצלי חיברתי את את הפלוס מימין והחיווט רמקולים משמאל,אצלי הפחתתי את הבעיה בשימוש בכבל אוקס יותר איכותי שהשקיט באופן ניכר את הרעש,אני בטוח שהכל קשור לחיווט ולפעם הבאה למדתי דבר שלא הציעו באף מדריך וזה לחבר בחלקים כדי לאתר תקלות ואזורים בעייתים מראש.

תוכל להסביר לי לאן חיברת את המסנן רעש?

• תוכן חדש...