Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנתיים עם C1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה נתחיל ,

נמכרה הקורסה לאחר בעיות בגיר והיה צורך לרכב קטן, זול לאחזקה , נוח ושאר ירקות .

נדלקתי על ה C1 אז לקחתי אותה לסיבוב לפני שנתיים ומעט בסוכנות בראשון שהיו מאוד קואפרטיביים ואפילו ארגנו לי לאותו הזמן 208 ידנית 1.2 .

ממש עליתי את ה 208 ולאחריה על ה C1 , צ'מפיון תלמדו משהו .

ממשיכים בזמן, הרכב היום על 21 אלף ק"מ .

מנוע - לא שיא הכוח , אבל בהחלט מסוגל להניע את הרכב למהירויות תלת ספרתיות עם שאון מסויים ורעשי רוח.

גיר - רביעי לטעמי קצת קצר , היה אפשר למשוך אותו קצת יותר ללמעלה ואז את ההילוך החמישי להאריך מעט יותר .

המזגן המכאני בזמן עמידה מקרר ממש לא מתקרב למה שהיה באופל קורסה שהיה מקפיא בכול מצב .

בזמן נסיעה , מקרר ממש טוב .

תקיפת פניות - יודעת לעשות את זה ולעשות יפה , אפילו שכמעט ואין שם כוח , השאלה איך הוא יורד לכביש ? זויות גלגול מאוד שטוחות , מעט קשה ( ייתכן וזה נדמה כתוצאה מבסיס גלגלים קצר)

נוחות - לטעמי הכסאות ברכב מהיותר נוחים שנתקלתי , ואני לא משווה לכסאות עוטפים שברכבי ספורט ,(מקור הייחוס שיש בבית הוא שברולט קרוז).

הראות ברכב החוצה היא פשוט כמו לנהוג באקווריום , קו החלונות הנמוך עושה את שלו , החלונות האחוריים שנפתחים הצידה מאוד מתאימים לי , פותחים אותו בקטנה והחום לא נצבר ברכב במהלך הנסיעה ואז הצורך במזגן יורד .

דלק - לא ירדה מ 1/18 במהלך הזמן אצלי , ביטוח 3200 עם מקיף , טיפולים - 870 אם זכרוני לא בוגד בי בטיפול של לפני שנה , לאחר הטיפול הקרוב אחזור לעדכן .

שכחתי משהו ? שאלות ?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לאבא שלי יש 107 רובוטית,גם מקבל צריכה דומה,אכן זווית גלגול די שטוחה לכן בפניות דווקא הרכב יושב לא רע ועדיף על הפנדה והספייס סטאר שיש לי,אבל בעיר מעט נוקשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...