Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 ACTIVE 2 ליטר או קורולה GLI 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף בקרוב רכב ליסינג. לאחר שסבלתי קשות מהגיר בפוקוס, רוצה ללכת עכשיו על בטוח. הרעיון הוא לרכוש את הרכב לאחר סיום תקופת הליסינג. הדברים הבאים חשובים לי:

1. הנאה מנהיגה ורכב זריז

2. איכות גימור ואמינות, ורכב שלא יסבול ממחלות ילדות כמו הפוקוס

3. חיסכון בדלק והוצאות מסביב

4. רכב שקט ומפנק עם כל הפינוקים שיש לאחרונה ברכבים משפחתיים כולל מערכת מולטי מדיה איכותית

5. מעדיף חישוקי מזנזיום (במאזדה אין בדגם הבסיסי)

6. אהבתי את הרעיון של מערכת עצור וסע (יש במאזדה ואין בטויוטה) אבל לא בטוח שזה כל כך חוסך בדלק ומצד שני הבנתי שזה דורד מצבר יקר יותר. לא ברור לי מה עדיף.

7. תא מטען חשוב, במאזדה מצומק אולם אפשר לקפל מושבים ואז יש נפח מכובד.

נהגתי בשני הרכבים הללו ואני מתקשה להחליט. הטויוטה עשתה רושם של מאוד זריזה ביחס למה שציפיתי והמאזדה היתה פחות תזזיתית משחשבתי.

אשמח לשמוע את המלצתכם.

פורסם

להורי יש את הטויוטה קורולה GLI 2014 החדשה הם מאוד מרוצים מצריכת דלק וגם מהרבה מקום במושב אחורי ובגאז' גדול .

אם הייתי במקומך הייתי הולך על טויוטה

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
להורי יש את הטויוטה קורולה GLI 2014 החדשה הם מאוד מרוצים מצריכת דלק וגם מהרבה מקום במושב אחורי ובגאז' גדול .

אם הייתי במקומך הייתי הולך על טויוטה

מה צריכת הדלק העדכנית בעיר ומחוץ לעיר?

פורסם

אמא שלי נוסעת איתה לעבודה כל יום וממה שהבנתי ממנה והיא עושה נסיעות עירוניות בלבד ופה ושם נוסעת לנס ציונה או ראשל''צ (אנחנו גרים ברחובות) היא מתדלקת פעם בשבועיים והיא גם נוסעת ממש רגוע אז סביר להניח שאתה יכול להגיע לצריכה של 1/14

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

שתיהן מכוניות טובות ומומלצות, הבחירה ביניהן היא אך ורק לפי העדיפויות שלך. המאזדה חזקה יותר, איכותית יותר, צריכת הדלק טובה מאוד, מאובזרת מאוד, מהנה לנהיגה, מציעה איכויות נהיגה ונסיעה עדיפים. מצד שני תנוחת הנהיגה נמוכה (אני אישית אוהב את זה), חסר בה תאי אכסון, תא המטען שלה לא גדול במיוחד.

הקורולה שימושית יותר, גדולה יותר, מרווחת יותר, אבל משעממת לנהיגה, רועשת בהאצה ובמהירויות בין-עירוניות, פחות איכותית, הגיר שלה לא לטעם כולם.

לדעתי אם אתה לא חייב מרווח כמו של הקורולה ותא מטען גדול כמו שלה, המאזדה בחירה עדיפה כמעט בכל הפרמטרים.

• תוכן חדש...